Korteri renoveerijale Tartus
Siia foorumisse postitage ainult tööpakkumised!
Foorumi reeglid
NB! Tööpakkumise korral lisage ka asukoht! Kui teema algataja ei soovi enam tööpakkumisi, siis oleks soovitav seda ka oma teemas teada anda, et Administraator saaks teema lukku panna. Kui soovite aga hoida oma tööpakkumise teemat kõikide postituste eesotsas Kleepsuna, siis on see võimalik tasulise teenusena. Huvi korral saata privaatsõnum kasutajale Kristel
NB! Tööpakkumise korral lisage ka asukoht! Kui teema algataja ei soovi enam tööpakkumisi, siis oleks soovitav seda ka oma teemas teada anda, et Administraator saaks teema lukku panna. Kui soovite aga hoida oma tööpakkumise teemat kõikide postituste eesotsas Kleepsuna, siis on see võimalik tasulise teenusena. Huvi korral saata privaatsõnum kasutajale Kristel
-
- külaline
Korteri renoveerijale Tartus
Lugemata postitus Postitas Veiko »
Olen kohe ostmas korterit Tartus Kalda tee tänaval (Ehituse ABC poe vastas). Ja on selge, et seal oleks vaja teha mingit laadi remont/renoveerimine. Seega otsingi juba varakult kedagi, kes selle varsti ära teeks (alates 20. august saab tegutsema hakata).
Endine omanik samas midagi on juba ka teinud: vannituba plaaditud (kuigi plaadivärvus mulle väga ei istu) ja ripplagi (tundub ok), vann välja visatud ja tehtud dušinurk (mis mulle väga ei meeldinud), uus wc pott, põrandatel laminaatparkett (köögis tundus lahtine ja lainetav), vannitoa ja wc uksed vahetatud, torustik vahetatud, elektrijuhtmestik mitte, aknad vahetatud. Tegu muidu tüüpilise nõukaaegse 2-toalise korteriga (ehit 1973), seinad kõverad, toad eraldi, wc ja vannituba eraldi, 47m2, boiler. Mõlemad toad on vastu maja otsaseina, seega on endine omanik toa seina seestpoolt soojustanud, mis nägi kole välja.
Mul endal mingeid erisoove pole, pigem jääb materjalide valik, värvitoonide valik ja kujundus (eriti vannituba, köök) töötegijate enda otsustada. Hea kui oskaks köögimööblit soovitada. Peaasi, et kogu korter näeks ilus, stiilne ja kaasaegne välja. Korteri planeeringut ma siiski muuta ei soovi. Praegu on seinad tapeeditud, aga minu meelest võiks olla ilma tapeedita, teha seinad sirgeks ja lihtsalt värvida. Laed jääks nii nagu on, lihtsalt pahtel ja värvimine. Radiaatorid jätaks ka need vanad äkki alles.
Ootan huviliste kontakte (telefoni nr), tutvustust, plaane ja mõtteid kuni 20.augustini meilile: kaldatee.korter[ätt]hot.ee
Võtan ise ühendust. Et mul oleks lihtsam valida, siis andke ka teada, millal saate töödega alustada, mitmekesi töötate, kui palju võiks aega minna kokku, tunnitöö hind, ja kui palju see mulle maksma võiks minna kokku (koos materjalidega). Võib olla ka firma ja ametlik värk.
Endine omanik samas midagi on juba ka teinud: vannituba plaaditud (kuigi plaadivärvus mulle väga ei istu) ja ripplagi (tundub ok), vann välja visatud ja tehtud dušinurk (mis mulle väga ei meeldinud), uus wc pott, põrandatel laminaatparkett (köögis tundus lahtine ja lainetav), vannitoa ja wc uksed vahetatud, torustik vahetatud, elektrijuhtmestik mitte, aknad vahetatud. Tegu muidu tüüpilise nõukaaegse 2-toalise korteriga (ehit 1973), seinad kõverad, toad eraldi, wc ja vannituba eraldi, 47m2, boiler. Mõlemad toad on vastu maja otsaseina, seega on endine omanik toa seina seestpoolt soojustanud, mis nägi kole välja.
Mul endal mingeid erisoove pole, pigem jääb materjalide valik, värvitoonide valik ja kujundus (eriti vannituba, köök) töötegijate enda otsustada. Hea kui oskaks köögimööblit soovitada. Peaasi, et kogu korter näeks ilus, stiilne ja kaasaegne välja. Korteri planeeringut ma siiski muuta ei soovi. Praegu on seinad tapeeditud, aga minu meelest võiks olla ilma tapeedita, teha seinad sirgeks ja lihtsalt värvida. Laed jääks nii nagu on, lihtsalt pahtel ja värvimine. Radiaatorid jätaks ka need vanad äkki alles.
Ootan huviliste kontakte (telefoni nr), tutvustust, plaane ja mõtteid kuni 20.augustini meilile: kaldatee.korter[ätt]hot.ee
Võtan ise ühendust. Et mul oleks lihtsam valida, siis andke ka teada, millal saate töödega alustada, mitmekesi töötate, kui palju võiks aega minna kokku, tunnitöö hind, ja kui palju see mulle maksma võiks minna kokku (koos materjalidega). Võib olla ka firma ja ametlik värk.
- sashaobrok
- Ehituspenskar
- On tänanud: 36 korda
- On tänatud: 43 korda
Re: Korteri renoveerijale Tartus
Lugemata postitus Postitas sashaobrok »
Naljamiis. "Otsingi juba varakult" oleks õige siis, kui sa jaanuarisse tahad kedagi tegema. Praegu on kõrghooaeg ja asjalikku meest sa enne paari kuud küll ei leia.
vanaema on sul veteran...
-
- autodidakt
- On tänanud: 378 korda
- On tänatud: 419 korda
Lugemata postitus Postitas Urmas »
Siin foorumis on olemas selline rubriik nagu "Otsin tööd".Veiko kirjutas:... Seega otsingi juba varakult kedagi, kes selle varsti ära teeks (alates 20. august saab tegutsema hakata)...

NB! Ei võta materiaalset vastutust oma kommentaarides soovitatu kasutamise eest! 

- windo1
- Korralik postitaja
- On tänanud: 1 korda
Lugemata postitus Postitas windo1 »
Soov oleks ikka ennem korter üle vaadata ja siis hinnapakkumine teha.
Maarek
Te. 55558867
windo@hot.ee
Maarek
Te. 55558867
windo@hot.ee
WINDO 55558867 www.windoviimistlus.com
-
- külaline
Võtan kõigi huvilistega ühendust niipea, kui endine omanik on välja kolinud (loodetavasti selle nädala jooksul juba).
-
- Ehitusspets
- On tänanud: 5 korda
- On tänatud: 3 korda
Lugemata postitus Postitas KõikOnRahul »
Tere,
Sätin end huviliste nimekirja.
Sätin end huviliste nimekirja.
-
- Korralik postitaja
- On tänanud: 3 korda
- On tänatud: 1 korda
- Kontakt:
-
- külaline
Aitäh kõigile, kes on endast juba mulle teada andnud. Endine omanik arvas, et tal läheb kolimisega veel umbes nädal. Seega natuke vaja siis veel kannatust ja loodetavasti hiljemalt 25. august saab korterit üle vaatama tulla ja pakkumisi teha.
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas Telku »
Tere. Kui pakkumine endiselt jõus, tuleksin ka kaema!
53 596 865 Mihkel
53 596 865 Mihkel
-
- külaline
Alates homsest saabki korterit üle vaatama tulla. Huvilisi on olnud päris palju, ei tea kas jõuangi kõik läbi käia. Plaanis on järgmine nädal ikka kohe töödega juba alustada.
-
- külaline
Hüppa
- Ehitusfoorum
- ↳ Üldfoorum
- ↳ Ahjud, kaminad, korstnad
- ↳ Aiad, väravad
- ↳ Aknad, uksed
- ↳ Betoon ja betoonitooted
- ↳ Ehitustööriistad
- ↳ Ehitusmaterjalid
- ↳ Elekter, elektriseadmed