Lugemata postitus Postitas kaminahi »
Lugemata postitus Postitas motamees »
Lugemata postitus Postitas lMaxl »
Lugemata postitus Postitas Urmas »
Tundub leso olema neh.Robi 1 kirjutas:Huvitav on see leso seal taga!
Lugemata postitus Postitas Robi 1 »
Praeahjul paistab ees olema SVT tihendiga uks, järelikult saab ka praeahju vajadusel tule teha.Robi 1 kirjutas:... Ei tea, palju kütma peab, et kook ää küpseb? ...
Lugemata postitus Postitas meelisvaiksaar »
Lugemata postitus Postitas nipernaadi »
Hõnguga või hõnguta, suure või väikse riigi hõnguga, aga rahulolijaid paistab olemalMaxl kirjutas:Super, siin on suurriigi hõngu, kindlasti ei hakata palki nende kõrval eksponeerima.
Max
Kas Lugupidamisele lisaks võiksid lisada foorumisse vaadata ka ahjukonkursi paremad palad?meelisvaiksaar kirjutas:Motamehe ees.
Ja peatse taaskohtumiseni.
LUGUPIDAMISEGA Meelis
Just,...ehk oleks ikka võinud ühtlasest ahjupotist ollalMaxl kirjutas:Teostus tundub hea, üldmulje kena, kui nüüd pealistus liiga mitmekesine ei saand...
Max
Lugemata postitus Postitas meelisvaiksaar »
meelisvaiksaar kirjutas:Päevast.
Ei ole mina teiste tööde üles riputaja.Ja kes oleks näha tahtnud,eks oleks võinud ju ise kohale tulla))
Suvepäevad ju aasta aega ette teada ja igasugused vabandused jätku tulemata jääja endale))
Minu arvates oli jälle mõnus näha muhedaid kolleege ja väike pisar koos poetada.Nostalgia pisar ikka.
Lugupidamisega Meelis Vaiksaar
Lugemata postitus Postitas Urmas »
Ma saan aru, et see ei kannata võrdlust selle teema piltide pealt nähtuga, aga ole natuke armulisem teiste pottseppade suhtes!kaminahi kirjutas:Wienerberger siis riputas ise "Uhkeima ahju 2011" üles.
http://www.wienerberger.ee/servlet/Sate ... me_et&pn=2
Võtame siis lihtsalt teemakohase klassikast, mis kliendi armulikkusega sõtta asus ja kaotas oma positsiooni.Urmas kirjutas:Ma saan aru, et see ei kannata võrdlust selle teema piltide pealt nähtuga, aga ole natuke armulisem teiste pottseppade suhtes!kaminahi kirjutas:Wienerberger siis riputas ise "Uhkeima ahju 2011" üles.
http://www.wienerberger.ee/servlet/Sate ... me_et&pn=2
Mine “Ahjud, kaminad, korstnad”
Arendas phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Estonian translation by phpBB Eesti [Exabot] © 2008*-2025