Kõige õhukesem põrandaküte

põrandad, põrandatööd
Strand
Korralik postitaja
Korralik postitaja
On tänanud: 2 korda

Kõige õhukesem põrandaküte

Lugemata postitus Postitas Strand »

Soov paigaldada elektripõranda küte uue vesipõrandaküttega betoonpõranda peale. Koheselt plaatide alla, et ka suvel oleks põrand soe. Paigaldaksin põrandakütte 0,5cm isevalguva tasandussegu sisse mille peale tulevad hiljem plaadid. Milline on kõige õhem kütte kaabel või küttematt?
Olen vaatan Fenix'i küttematte aga nendega keeruline kogu põrandat teha kuna ruumis palju nö takistusi. Kaablit oleks lihtsam vedada minu meelest. Milline on kõige õhem kaabel?
Õeldakse, et statsionaarsete asjade(wc pott, ilma jalgadeta kapid jms.) alla mitte el. kütet panna kuna võib läbi põleda, kas tänapäevase plastik vanni alla pannes millel põrandaga on õhuvahe võib ka see juhtuda?
Millised on soovitused?
Urmas
autodidakt
On tänanud: 378 korda
On tänatud: 420 korda

Re: Kõige õhukesem põrandaküte

Lugemata postitus Postitas Urmas »

Võid ka siit vaadata http://devi.danfoss.com/Estonia/Consume ... r+Mats.htm . Neid küttemati alusvõrkusid võid edukalt läbi lõigata, et paigaldada ka nurgatagustesse.
NB! Ei võta materiaalset vastutust oma kommentaarides soovitatu kasutamise eest! ;)
re
külaline

Re: Kõige õhukesem põrandaküte

Lugemata postitus Postitas re »

Strand kirjutas:Soov paigaldada elektripõranda küte uue vesipõrandaküttega betoonpõranda peale. Koheselt plaatide alla, et ka suvel oleks põrand soe. Paigaldaksin põrandakütte 0,5cm isevalguva tasandussegu sisse mille peale tulevad hiljem plaadid. Milline on kõige õhem kütte kaabel või küttematt?
Olen vaatan Fenix'i küttematte aga nendega keeruline kogu põrandat teha kuna ruumis palju nö takistusi. Kaablit oleks lihtsam vedada minu meelest. Milline on kõige õhem kaabel?
Õeldakse, et statsionaarsete asjade(wc pott, ilma jalgadeta kapid jms.) alla mitte el. kütet panna kuna võib läbi põleda, kas tänapäevase plastik vanni alla pannes millel põrandaga on õhuvahe võib ka see juhtuda?
Millised on soovitused?
Ise tegin täpselt sama proiekti ja läksin 3X soodsama eco...või mis ta nüüd oli teed..3mm paks ja 40jm panin..kütab kenasti vesikütte peal
Vasta