Vaatleme siis "lektori õpetust"- (ilmselt siis koos "ise mõtlemise võimega"/arukusega, mis minul vtl-i määratluse järgi puudubKalvis kirjutas: Tänapäevased standardid nõuavad juriidilist arusaamisi ja tõlgendusi kus ja mida tohib või ei tohi, jagavad kogenud lektorid koolitustel. ....peab ise piisavalt arukas olema, et standardist ...lubatud kaitseviis välja otsida.
....Minu poolt toodud variant oli üks paljudest... Mõningad kaitseviisid lubavad veelgi ehk midagi.
Minule õpetas lektor ... kuidas võib standardit mõtestatult lugedes 0 klassi seadet vabalt kasutada ja seepärast ma teadsingi. Kõik on kinni definitsioonis ja kaitseviiside kohaldamises

Põhikaitse - pingestatud osade isoleerimine (põhiisolatsioon)- olemas, rahuldab nõuet.
Rikkekaitse - mittejuhtiv ümbrus (puitpõrandaga korrusmaja korteri elutuba)- nõuet ei täideta isegi ligilähedaselt.
Nõude täitmise eeldused:
1)Ruumis puuduvad kaitsejuhiga või maaga kokkupuutes olevad pingealtid või kõrvalised juhtivad osad.
( maandusvaba potentsiaaliühtlustuse puudumisel ka teised pingealtid osad)Selleks viitasin ka maandusvabale kohalikule potentsiaaliühtlustusele (selle puudumisel võib viidata puuteküündivusele). Küll ei tule siin viidatud puuteküündivus arvesse mittejuhtiva ümbruse määratlemisel .
2)Ümbrus on mõõdetud võrgupingel maa suhtes ning takistus peab olema suurem kui 50 kilooomi nimipingel alla
500 V
3)Kaitseviisi võib kasutada ainult ohuteadlike isikute järelevalve all.
Kuna minu jutt = sea...tt ja viiteid ei viitsita lugeda, siis toon selle siinkohal copy/paste meetodil välja (puudutab siis vaidlusalust teemat).
Allikas Ohutuse tagamine elektripaigaldistes
Puidu elektrijuhtivuse kohtaNSV Liidus kehtinud standardid ja eeskirjad lubasid kasutada ka 0-klassi elektritarviteid, milles oli, nagu I klassi tarvititel, olemas põhiisolatsioon, kuid mille metallümbrise ühendamine kaitsejuhiga ei olnud ette nähtud. Eeldati, et rikkekaitsena saab kasutada elektritarviti paigutamist mittejuhtivasse ümbrusesse.Vastavalt sellele ei nähtud elamute, ärihoonete, koolide ega muude taoliste ehitiste elektrijuhistikes ette kaitsejuhti. Kuna neis hoonetes tegelikult mittejuhtivat ümbrust ei olnud (ümbrus loetakse juhtivaks, kui selles on vee- või kanalisatsioonitorusid, valamuid, keskkütte küttekehi ja maaga ühendatud metall- ja betoontarindeid), jäi rikkekaitse rakendamata ja iga isolatsioonirike võis tekitada eluohtliku olukorra.
0-klassi elektritarviteid enam müügil ei ole, kuid kui hoone elektrijuhistikus ei ole kaitsejuhti, muutub ka I klassi tarviti 0-klassi tarvitiks.
Hügroskoopseid materjale ei kasutata põhimõtteliselt isoleerimiseks ja kui kasutatakse, siis õhukesi töödeldud (immutatud) materjali kihte.Ka sel juhul hoitakse keskkonda kontrolli all.
Kooliraha mulle?

Madis 64 -l öli ka otseselt mulle suunatud küsimusi aga siinkohal pean vabandama (ei vaevu viidetel ja netis küllaldaselt avaldatud infot ümber jutustama; eriti kui pöördutakse viisil nagu oleks koos puuda soola ära söönud).