Plaadivuukide värvimise võimalikkusest

saunad, santehnika, boilerid jne
Ingobert
külaline

Plaadivuukide värvimise võimalikkusest

Lugemata postitus Postitas Ingobert »

Oskab keegi soovitada lahendust, kuidas vanu vuuke saaks üle toonida. Probleem selles et maja põlengu tulemusena sai üks äsja valminud vannituba päris ränga löögi suitsult ja tahmalt. Kõik muu on õnnestunud lahendada aga plaatide vuugid näevad välja nagu poleks vannituba 10 aastat küüritud.

Tean et MAPEI toodab mingisugust toonimisvärvi mida on võimalik vuukidele kanda - oskab keegi rääkida kuidas selle värvi katteomadused on ning kas on alternatiivseid lahendusi teistelt tootjatelt.
Kasutaja avatar
Hiid
Ehituspenskar
Ehituspenskar
On tänanud: 105 korda
On tänatud: 84 korda

Re: Plaadivuukide värvimise võimalikkusest

Lugemata postitus Postitas Hiid »

Ingobert kirjutas:Oskab keegi soovitada lahendust, kuidas vanu vuuke saaks üle toonida. Probleem selles et maja põlengu tulemusena sai üks äsja valminud vannituba päris ränga löögi suitsult ja tahmalt. Kõik muu on õnnestunud lahendada aga plaatide vuugid näevad välja nagu poleks vannituba 10 aastat küüritud.

Tean et MAPEI toodab mingisugust toonimisvärvi mida on võimalik vuukidele kanda - oskab keegi rääkida kuidas selle värvi katteomadused on ning kas on alternatiivseid lahendusi teistelt tootjatelt.
alternatiivne lahendus on vuugid välja kraapida ja siis uuesti sisse moosida.
Eestis ma ei tea, aga suure lombi taga müüdi isegi spetsiaalset kõvasulamotsaga kraaperauda. Visadust peab vaid olema, kui lohakaks muutud, siis kipub glasuuri servadest tükke välja lööma.
Edu :P
Kasutaja avatar
numan
Ehitusspets
Ehitusspets
On tänanud: 1 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas numan »

ma pole asja korralikult uurinud aga poes kord sattus mulle kätte migi mögin mis pidi vana vuugisegu pehmendama.
:roll:
Alati on alternatiivlahendus!
robi
Regulaarpostitaja
Regulaarpostitaja

Lugemata postitus Postitas robi »

Soomes nähtud neid ülevärvitud vuuke, täielik jama! Lappa uus plaat peale kui vana korralikult kinni ja viimistle vuugid.
Vasta