Sauna sisetööd

siin arutletakse selle üle, palju tööd või materjalid maksavad. Tööpakkumisi siia mitte teha!
JAN11
Uus kasutaja
Uus kasutaja

Sauna sisetööd

Lugemata postitus Postitas JAN11 »

Kes oskab öelda,palju võib võtta ehitusmees tükitööna järgmiste tööde eest ?
Vanem palksaun,seest kõik välja lõhutud.Vaja lauda lüüa kusagil 35 ruutu,soojustus panna ja rihtida.
Põrand panna puit,kusagil 20 ruutu,laagid ,postid laagide jaoks .
Laduda väike sein kusagil 3 ruutu.
Vahesinad teha mõned.
Materjalid tellija poolt,ainult töö teha.
Laed löödud.Ainult sein,vaheseinad,ladumine.Arvan,et max.nädala töö,kui materjal olemas ees.
Objekt Tartust kusagil 55 km.

Võib saata mailile jaanusva@hot.ee
Viimati muutis JAN11, 20 Mai 2011, 11:07, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar
vaaderman
Ehitusveteran
Ehitusveteran
On tänanud: 51 korda
On tänatud: 7 korda
Kontakt:

Re: Sauna sisetööd

Lugemata postitus Postitas vaaderman »

1200-1500
Külaline
külaline

Lugemata postitus Postitas Külaline »

nii absurdne number, et ei saa aru mida mõeldud, eurot või krooni :rotfl: ühel juhul tagasi arvestades tundidele peaks töö kestma terve kuu, teisel puhul peaks nagu paari päevaga ära saama.
kylalinel
külaline

Lugemata postitus Postitas kylalinel »

Oleks muidu huvitatud antud tööst,aga pakkumises pole asukohta märgitud.55 km Tartust on väga lai mõiste. :hello:
Külaline
külaline

Külaline kirjutas:nii absurdne number, et ei saa aru mida mõeldud, eurot või krooni :rotfl: ühel juhul tagasi arvestades tundidele peaks töö kestma terve kuu, teisel puhul peaks nagu paari päevaga ära saama.
Ära vingu, mine ja tee valmis poole odavamalt paari päevaga! Laps räägib siis kui kana pissib!
Urmasr
Külaline
külaline

Sina urmasr pole selle ütleja millal mina vingun või pissin ! Poole hinnaga (eurodes 750)(pakkuja jutu järgi nädal tööd)(see oleks lausa mu soome tunnitasu) oleksin asjast täiesti huvitatud, kui aega oleks.
JAN11
Uus kasutaja
Uus kasutaja

Lugemata postitus Postitas JAN11 »

Tere ,
tänud info eest .Ma ise arvasin ,et see hind jääks kusagil 350-400 euri kanti nädal,see teeb vanas rahas juba pea 1000.- päev .
Nii on kindlasti raske ette ka kujutada ,mis töö endast tegelt kujutab,nagu ma olen seletanud.
Külaline
külaline

JAN11, su arvutused võivad ju õiged olla, aga on üks asi, mida sa pole arvestanud- neid sinu nimetatud töid vist ei tee päris üksinda. Saab, aga võtab kauem aega.
Urmasr
Külaline
külaline

missugune neist pakutud töödest ei ole üksi teostatav (täiesti vabalt) :shock: teine mees lausa segaks seal mõningal puhul. õltsi lasta on küll kahekesi lõbusam aga 3m2 ladumisel segumeest ladujale kõrvale pole küll vaja, sama 20m2 põranda ja isegi seinalaua puhul.
Vasta