Väga võimalik, et eestis on üle jäävatele juppidele väga raske järelturul mingit rakendust ja ostjat leida. Samas tuleb mul ka uued veetorud majas panna ja osa kulub ka sinna.
Alati saab aga ülejääke saksamaale ebay kaudu tagasi müüa ja odav transport nende sinna toimetamiseks on olemas. Samuti inimene, kes nad seal postitaks.
Ostsin ainult oksjonitelt, kus kaup tuli tavahinnast tunduvalt odavam. Seega osalesin paljudel, kaotasin paljud ja mõned ka võitsin.
Torud jäävad praeguse tellistest välisseina ja uue siseviimistluse vahele. Kui see pole mõistlik lahendus, ootan põhjendusi.
Pärast selliseid kulutusi on tõesti projekt tõsine murelaps, et oma peaga midagi mitte puusse panna.
Samas rääkisin ühe firma projekteerijaga, kes algul arvas, et mul oleks trassi torudeks sobinud vabalt 18mm toru. Pidi kasutatama korrusmajade püstikutes. Kui aga kuulis, et trassi otsa tahan panna põrandakütte segusõlme, arvas , et mõistlik trassiks on vedada 28mm toru.
Võta siis nüüd kinni, kust firmast seda õiget projekti tellima minna.
Samas olen ka enne alustanud asju valest otsast ja lõpuks ikka õigesse suunda jõudnud.
Kunagi vene ajal sai näiteks ostetud tsehhi WC pott ja aasta hiljem selle juurde ostetud maja