pliidi tagaküljel selline skeem:

seinas juhe - kolla-roheline, sinine ja must kaabel. millise kaabli ma millisesse pliidiklemmi ühendan?
mida tähendavad erinevad 4 skeemi?
ette tänades

Lugemata postitus Postitas mlk »
Lugemata postitus Postitas Elektric »
Lugemata postitus Postitas mlk »
Lugemata postitus Postitas amp »
Elektripliit on teatavasti suure tarbimisega seade. Ühefaasilist toidet kasutades, alla 4mm2 kaabliga, siiski välja ei vea. Loomulikult oleneb konkreetselt juhul siiski pliidi võimsusest.mlk kirjutas:palun abi elektripliidi paigaldamisel (olen võhik)
pliidi tagaküljel selline skeem:
...
seinas juhe - kolla-roheline, sinine ja must kaabel. millise kaabli ma millisesse pliidiklemmi ühendan?
mida tähendavad erinevad 4 skeemi?
ette tänades
Lugemata postitus Postitas tommy4 »
Kontaktid 1-2-3 tuleb sillata. Millise kontakti alla must ühendada pole tähtis, kuna nad on sillatud.mlk kirjutas:suured tänud!
küsin veel, kas 1-2-3 oleva musta juhtme võib ühendada alguses 1 ja siis edasi 2 ja 3, ilma sildadeta? pliidi küljes praegu 4 ja 5 vaheline sild.
Lugemata postitus Postitas kaarelka »
Lugemata postitus Postitas dumbuser »
Lugemata postitus Postitas Küülaline »
Kui 2,5mm2 kaabel juba seinas ja 16A kaitse ees, siis peab lihtsalt arvestama, et kui kõik 4 auku ja praeahi korraga sisse lülitada, võib kaitse välja lüüa. Muud häda ei ole midagi. Kõik klemmid tuleks ühendada (sillata).amp kirjutas:Ühefaasilist toidet kasutades, alla 4mm2 kaabliga, siiski välja ei vea.
Lugemata postitus Postitas Külaline »
Lugemata postitus Postitas dumbuser »
Lugemata postitus Postitas terashiir »
Lugemata postitus Postitas Kalvis »
Mine “Elekter, elektriseadmed”
Arendas phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Estonian translation by phpBB Eesti [Exabot] © 2008*-2025