hinnad
-
- külaline
hinnad
Lugemata postitus Postitas Pahtel5 »
loodan ,et siin on ka firmasi kes teevad siseviimistlus töid,pahtel värvimine jne. et huvi siis mis hindadega hetkel tehekase ehk siis mis makstakse töölisel.kas tõesti kõikjal hinnad on nii 2 euri ruut.
-
- külaline
Re: hinnad
Lugemata postitus Postitas Külaline »
-
- autodidakt
- On tänanud: 378 korda
- On tänatud: 419 korda
Lugemata postitus Postitas Urmas »

-
- külaline
-
- külaline
200 ruutu teeb ära kül kuuga,kui saad minna peale ja teha igapäevaselt normaaselt.mitte ei oota,ehitaja järel sisi üks kõik mis, enamasti on nii
-
- külaline

Urmasr
Lugemata postitus Postitas kunnely »
Ehituslik saematerjal
Ehitusmaterjalide projektimüük- kivi, teraskate, eterniit, bituumensindel, sbs, vihmavesi
tuuletõke, kips, soojustus, fassaadisoojustus
-
- autodidakt
Tunduvalt kallim ja pealegi, ma olen juba selle raamatupidajaga juba nii ära harjunud, et lausa magame koos ning esialgu odavamat ei taha või kui, siis vahelduseks nooremat, aga see läheb omakorda praegusest kindlasti veel kallimakskunnely kirjutas:Raamatupidamisteenus 100-250 euri kuu. Kui sinu raamatupidaja on kallim siis võta ühendust.

-
- külaline
ise firma teha maalritööde alal. ei ole eriti mõtekas hetkel. kui siis muul alal.
üldisest asjast rääkida siis on palju kes hindu ka solgivad.maksavad mustalt või sootuks jätavad palgad maksmata ja kaader voolavus neis suur. ja mõningate pakkumiste tegemisel juba enne kui midagi kokku suudad kirjutada öeldud selline on hind ,et pole mõtet kõrgemat pannagi

-
- Uus kasutaja
Lugemata postitus Postitas kui vajad abi »
Kui teema algatajale makstakse sellist hinda, nagu ta kirjutab ja ta teeb selle eest tööd siis on see tema jaoks paras hind. Kas seda on vähe või palju, see on suhtumise küsimus. Osale palju teistele loomulikult vähe

Kui pead oma tasu madalaks siis küsi juurde

-
- külaline
ja palju paha teevad turul need kes maksavad mustalt,tehakse firma aastake on ja pildilt siis kadund.
teema mõte ongi see ,et tahaks siinse rahva postitusi palju nad teenivad sel alal, ehk siseviimistlus. ja kes ikka firmas tööline.mitte fied ega firma omanik,kes ise tööd teeb.
-
- autodidakt

-
- külaline
miks ma firmat ei tee,nagu ma eelnevalt ütlesin,et hetkel meie turule ei ole sellisel ala mõtet turule tulla.konkurents on niigi karm,et läbi lüüa peaksin tegema väga madalaid pakkumisi ja eks tööjõudu läheks ka vaja, nüüd siis neiod leidub igal pool.aga mingit soperdesi ei taha ka,et omal mark täis teha. kui ajad oleks paremad siis kaaluks seda sügavalt.
-
- Ehitusguru
- On tänanud: 6 korda
- On tänatud: 11 korda
Lugemata postitus Postitas Manowar »
Siseviimistlus: krohvi-, maalri-, kipsitööd, põrandad, vannitubade ehitus, plaatimine, fassaaditööd.
viimistlusduo@gmail.com
53425657
Kõik kurdavad, et raha on vähe, aga pole kedagi kuulnud kurtmas, et mõistust napib.
-
- autodidakt
Ei tea kui kaua oled ehituses tegelenud, kuid mulle tundub, et sinu puhul on tegemist kergelt laiskusega ehk sa ei viitsi ennast ja oma teenuseid/oskusi reklaamida. Tavaliselt on natuke kauem tegutsenud maalritel isiklik maaklerite armaada endiste klientide/soovitajate näol. Enda puhul ca 70% töödest tulevad nende kaudu ja 30% otsin ise juurde. Tihti ei piisa ka ainult pahteldamise ja värvimise oskustest, vaid on ühtkomateist ka juurde vaja õppida ning ka neid võimalusi on üpris palju. Näiteks Vivacolor korraldab tasuta lühikursusi küll värvide teemal, dekoratiivvvärvimised jne. Ise panin mais toimuvatele puit- ja kivifassaadide värvimise kursustele kirja, mine tea, millal keegi pakub ja suvel ilusa ilmaga on ju lausa lust seda teha.Pahtel5 kirjutas:....nagu ma eelnevalt ütlesin,et hetkel meie turule ei ole sellisel ala mõtet turule tulla.konkurents on niigi karm,et läbi lüüa peaksin tegema väga madalaid pakkumisi ja eks tööjõudu läheks ka vaja, nüüd siis neiod leidub igal pool.aga mingit soperdesi ei taha ka,et omal mark täis teha. kui ajad oleks paremad siis kaaluks seda sügavalt.
Natuke pealehakkamist ja kõik laabub!

-
- Ehitusspets
- On tänanud: 1 korda
- On tänatud: 4 korda
Lugemata postitus Postitas ats »

Vaatamist http://fotoalbum.ee/photos/Transit/sets/689453
-
- külaline
tahtsingi teada kas suurem osa turust on 2 euri ruut ja tundub ,et nii on ja jääbki,mõneks ajaks. ja vaevalt sinagi kui sul töölisi on suurelt rohkem maksad, loomulikult võin eksida,aga ei usu. eks selliseid pisitöid ikka liiguks saaks.aga selleks firmat teha? ei vaevalt. ja kui teha siis ikka ,et oleks pidev töö,mitte kord on siis ei ole. firmas risikid tunduvalt suuremad kui töölisel. ja firmaga vireleda on hullem.
Sul ehk jah hea rääkida oled nagu turgu sisse saand on kenad partnerid kes pakuvad miskit. aga ütleme präägu tulla ikka raske.
-
- autodidakt
Eks lase siis 2€/m2 eest firmas edasi, aga mina (FIE-na) alates 9€/m2 (kipsi viimistlus) eest koos materjalidega ja olen rahul. Jah, minusuguseid on palju ja võitlema oma hinna eest pean aeg-ajalt samuti, ka suunatud pakkumiste korral ehk tõestama ja õigustama seda hinda. Ainus, mis esialgu tellijad natuke mõtlema ja kukalt kratsima paneb ongi hind, aga millegipärast peale töö valmimist suruvad käe pihku ja tänavad. Väga meeldiv on saada kõnet tundmatult inimeselt, kes alustab juttu sellega, et kunagi aastaid tagasi tegin kellegile maja siseviimistluse ja tema soovitas. Sellist tulemust ei ole üldsegi raske saavutada. Üks minu motosid on ka see, et töö kiirus ja kvaliteet on pöördvõrdelised mõisted.Pahtel5 kirjutas:....firmas risikid tunduvalt suuremad kui töölisel. ja firmaga vireleda on hullem.
Sul ehk jah hea rääkida oled nagu turgu sisse saand on kenad partnerid kes pakuvad miskit. aga ütleme präägu tulla ikka raske.

-
- külaline

-
- külaline
Pane siis siia oma kalkulatsioon kipsi viimistlus 0-st lõppvärvini m2 kohta ja eks ma vaatan, kas klapib minu omaga.Külaline kirjutas:nii 9 euri ruut. arvutame siit maskud asjad maha. või siis petad natike riiki,ega teisiti vist tehta võib oletada. fie siiski maksab ka makse ju. ei saa kõike 9 eurist endale.
Urmasr
-
- autodidakt
Loomulikult maksan min sotsmaksu ca 4,5€/tööpäev, isegi kui mul tööd ei ole, aga edasine kulude/palkade/maksude arvestamine on juba minu, minu raamatupidaja ja maksuameti vaheline asi. Olen ennegi maininud, et on olemas selline ilus võõrsõna nagu "optimeerimine"Külaline kirjutas:... arvutame siit maskud asjad maha. või siis petad natike riiki,ega teisiti vist tehta võib oletada ...

-
- külaline
Lugemata postitus Postitas optimeerimine »
urmasr kirjutas:Loomulikult maksan min sotsmaksu ca 4,5€/tööpäev, isegi kui mul tööd ei ole, aga edasine kulude/palkade/maksude arvestamine on juba minu, minu raamatupidaja ja maksuameti vaheline asi. Olen ennegi maininud, et on olemas selline ilus võõrsõna nagu "optimeerimine"Külaline kirjutas:... arvutame siit maskud asjad maha. või siis petad natike riiki,ega teisiti vist tehta võib oletada ...ja kuidas firmade juhid-raamatupidajad seda kasutavad, on nende asi.
urmas, ega sa ometi ei taha väita, et "optimeerimise" all mõistad vahetevahel saadud musta raha?

kui siin tuleb ehitajate poolt juttu, et maksud, maksud, maksud, siis paratamatult tahaks vahest küsida, et tõstke nüüd oma käekesed püsti, kes ei ole oma töös kordagi mustalt raha saanud/küsinud?
-
- külaline
Noh, kõik tellijad, kaasa arvatud anonüümne külaline "optimeerimine", et tõstke nüüd oma käekesed püsti, kes ei ole kordagi mustalt raha andud või pakkunud, et äkki saaks käibemaksuvabalt või, et äkki saaks odavamalt kui arvet ei võta või kas saaks materjalid läbi enda, tellija firma vormistada, et saaks käibemaksu sealt tagasi või äkki saab odavamalt kui maksan sulas ja arvet ei taha jne. ehk tellija teeb ettepaneku koos riiki lüpsta. Julgemini seltsimehed tõstke käsi, julgemini!optimeerimine kirjutas:...kui siin tuleb ehitajate poolt juttu, et maksud, maksud, maksud, siis paratamatult tahaks vahest küsida, et tõstke nüüd oma käekesed püsti, kes ei ole oma töös kordagi mustalt raha saanud/küsinud?

Urmasr
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas optimeerimine »
See ju urmase rakus käekesega kirjutatud.
Ja mina lollakas, tellin ametlikult ning astun aga ämbrisse...

-
- külaline
Sooh, kas sa oled mingi üliinimene, kes terve elu jooksul kordagi ämbrisse ei astu? Lohutan sind natuke, neid tuleb kindlasti veel!optimeerimine kirjutas: Ja mina lollakas, tellin ametlikult ning astun aga ämbrisse...

urmasr
Mine “Siseviimistlus, värvid, plaatimistööd”
- Ehitusfoorum
- ↳ Üldfoorum
- ↳ Ahjud, kaminad, korstnad
- ↳ Aiad, väravad
- ↳ Aknad, uksed
- ↳ Betoon ja betoonitooted
- ↳ Ehitustööriistad
- ↳ Ehitusmaterjalid
- ↳ Elekter, elektriseadmed
- ↳ Energiamärgis ja energiaaudit