klaasi värv ??

siia käivad üldised teemad, mis teistesse foorumitesse ei sobi
priit96
külaline

klaasi värv ??

Lugemata postitus Postitas priit96 »

oskab keegi soovitada, kust saab osta klaasi värve. mis ka välistingimustes peal seisavad ja päikesega ära ei pleegi ?
Külaline
külaline

Re: klaasi värv ??

Lugemata postitus Postitas Külaline »

Vastan selle foorumi administraatori poolt hiljuti väljaöeldud ilusa soovitusega- UTFG ehk use the fucking Google ehk ümbertõlgituna toksi Google otsingusse sõna "klaasivärv" ja sealt tuleb neid hulgi. Minul andis sellise tulemuse- "Umbes 2,450 tulemust (0,04 sekundit)".
Urmasr
priit96
külaline

ohh , jälle üks tarkpea. ega sa ju ei viitsinud v oskanud lugeda mida need otsingu tulemused leidsid. kahjuks pole eestis eriti klaasivärve müügil. seda enam, et oleks ilmastiku kindlad värvid. mina suutsin googlist leida vaid paar pisikest müüjat, kes müüvad vesivärve klaasi värvimiseks.
palun , kui keegi oskab soovitada kauplust värvi uretsemiseks ! oleks vaja musta värvi, umbes ruutmeetri klaasi värvimiseks.
Urmas
autodidakt
On tänanud: 378 korda
On tänatud: 419 korda

Lugemata postitus Postitas Urmas »

Kes meist tarkpea või mitte, aga mulle jätad endast abitu juhmi mulje (ära nüüd solvu otsekohesuse peale), sest millegipärast mina leidsin neid müüjaid mitmeid ja paljudel juures märge "ilmastikukindel". Üks vihje, et niisama ei jahu http://www.apollo.ee/product.php/4007751189578
Siit vali, mida tahad http://www.hammond.ee/index.php?group_id=54&page=91 või kui ei ole, kirjuta neile oma soovist, kontaktid on seal täiesti olemas.
NB! Ei võta materiaalset vastutust oma kommentaarides soovitatu kasutamise eest! ;)
Külaline
külaline

MARABU-DECORGLAS KLAASIVÄRV

Tee endale meelepärane kaunistus või kingitus. Selleks sobib suurepäraselt Decorglas vee baasil läbipaistev klaasivärv, mida saab kasutada nii klaasil kui ka akrüülikul, plastikul, metallil, paberil, papil, puidul, voolimissavidel, heleda toonilisel keraamikal ja peeglitel jne.

Decorglas värvid on tundlike erksate toonidega, mida saab oma vahel segada. Decorglas värve saab veega lahjendada ning nende läbipaistvust suurendada segades värvile hulka lisandit nr 400 (clear). Kõik toonid on peale kuivamist säravad ja transparentsed, väljaarvatud must ja valge, mis jäävad läbipaistmatuteks. Pintslid pesta peale kasutamist koheselt puhtaks. Eriti hea tulemuse saavutamiseks soovitatakse kasutada värvi paksult. Decorglas on puudutuskindel 30-40 min jooksul ja lõplikult kuiv 48-72 tunni jooksul, olles siis hõõrumis- ja ilmastikukindel. Decorglas on siiski eelkõige dekoorvärv ning ei ole seega sobilik pidevalt kasutusel olevatele esemetele. Decorglas värvidega kaunistatud esemeid tuleks puhastada pehme riidega, mitte pesta voolava vee all või nõudepesumasinas......
Marabu-Decorglas klaasivärvid on saadaval 18 erinevas toonis 15ml ja 50ml purkides. Kontuurpasta on saadaval 6 erinevas toonis (hall, must, hõbe, kuld ja vask) 20ml tuubides ning isekleepuva tinapaelana (6mm või 16mm lai).

Importija: AS Vunder Pirni 5 Tallinn

Kas ikka veel kahtled minu "tarkpäisuses? :)
Urmasr
priit96
külaline

aitäh `urmasr` olin neile mõlemale helistanud. kahjuks mõlemal värvid mis ei ole ilmastikukindlad, reklaam küll kõva aga ajajooksul pleekuvad (ei ole uv kindlad), paistavad läbi, isegi mitte korralikult vee kindlad, jne.

minul vaja klaas mustaks värvida, mis ei paistaks läbi, kannataks otsest päikest, vihma ja lund.
Külaline
külaline

Kas ilmastikukindel kleebitav kile ei kõlba?
Urmasr
Küülaline
Ehituspenskar
Ehituspenskar
On tänanud: 89 korda
On tänatud: 142 korda

Lugemata postitus Postitas Küülaline »

Lihtsalt uudishimust küsin, mis klaas see on, mida vaja mustaks värvida, mis ei paistaks läbi, kannataks otsest päikest, vihma ja lund?
Glass3
Uus kasutaja
Uus kasutaja

Lugemata postitus Postitas Glass3 »

Ma ise kaldun arvama, et ise värvides ei jää värv klaasile. Seda peaks laskma tehases värvida. www.klaaspasun.ee
Vasta