Ülemine naaber uputab-paluks abi.

siia käivad üldised teemad, mis teistesse foorumitesse ei sobi
TIKKER
Uus kasutaja
Uus kasutaja

Ülemine naaber uputab-paluks abi.

Lugemata postitus Postitas TIKKER »

Asi hakkas pihta juba septembri-tulid uued elanikud ja tegid pool suve kestnud remondi.Üleval on valesti paigaldatud vannivee äravool-vesi tuleb toru ja põranda vahelt mulle alla.Juba vana naabriga oli sama jama aga ta vanni ei kasutanud ja paariks aastaks jamad lõppesid-väitis,et raha pole ja üldse müüb kohe korteri maha.No jäin siis ootama uusi naabreid.Suvel siis asi müüdud ja remondimehed kohal.Sai siis neile sellest räägitud ja isegi vannitoa lage näidatud.Arvasin,et sellega asi korras.Tudkit-sempembris siis neil esimene vanniskäik ja mul jälle lagi märg.Lubasid siis ,et lasevad vett vähem ja varsti teevad korda.Väiksemate tilkumiste pärast enam ülesse ei jooksnud-ohkasin ja ootasin,et küll kohe teevad korda.Veebruaris siis tuli ikka väga korralikult juba vett-jooksin jälle üles.Pange nüüd tähele-sain sõimata ja lubati vastu hambaid anda ja üldse mina süüdi,et ma sellest ennem ei rääkinud ja jätku ma neid rahule-tema vaene soome ehitaja kellel raha ei ole ega ennem suve ei tule.Ok -järgmine käik politseisse avaldus ähvarduse pärast sisse.Nüüd siis eile jälle uputus-tema vastus sellele,et remondiks raha ei ole ega ei tule ja üldse see pole minu asi mis tema üleval teeb-kui tema tahab siis tema laseb nii palju vett kui tahab ja mis ma talle ikka teha saan.Sellega me meeldiv vestlus lõppes-ühistu esimees oli ka kõrval ja laiutas käsi-tema ei saa midagi teha,et katsuge me ikka ise kokkuleppele jõuda.Kindlustus käis juba aastaid tagasi aga kuna kahju väike ja mul vannitoas korralik remont tegemata siis nemad sellega ei tegele ja ega ma ei nõuagi mingit remondi raha vaid seda ,et ta selle sigaduse korda teeks-siis saaks ma lõpuks vannitoa remondi ära teha.Aidake-mõistus otsas-mida edasi teha.Ülemise korteri veekraan küll minu vannitoas aga selle kinnikeeramisest pole ju kasu kui vesi tuleb vannist ja kas mul ikka on õigus teisel vett päris kinni panna.Järgmisel nädala plaanis minna juristi juurde.Ja kui ma selle korteri omaniku nime avaldan,kas see delikaatsete isikuandmete avaldamine või ei. :banghead: :banghead:
TIKKER
Uus kasutaja
Uus kasutaja

Re: Ülemine naaber uputab-paluks abi.

Ja ,et asi põnevam oleks siis korteri omanik naisterahvas-ajakirja cosmopolitan töötaja ja ilmselt elukaaslane-soomes töötanud ehitaja.
Viimati muutis TIKKER, 28 Mär 2011, 19:57, muudetud 1 kord kokku.
Külaline
külaline

Lugemata postitus Postitas Külaline »

Kindlusta korter ära, fikseeri eelnev seisukord, tee ise või lase korralikul firmal korda teha, aga hoia kõik remindile kulunud paberid- arved kõik ilusti tallel, peale kordategemist esimese uputuse korral jookse kindlustusse, las teevad korda oma raha eest ja kui ei tee, siis võta jurist ja kohtusse. Nii iga kord kuni üks nendest, kas kindlustus või naaber ära tüdinevad raha maksmisest.
Urmasr
TIKKER
Uus kasutaja
Uus kasutaja

Aga kuidas selle vee kinnikeeramisega oleks.
Külaline
külaline

Ei, seda õigust sul ei ole, sest sina ei ole maja- ega veekraanide omanik ja sulle nad vee kasuatmise eest ei maksa.
Urmasr
TIKKER
Uus kasutaja
Uus kasutaja

Kindlustus lihtsalt ei tule enam-omavastutus 3000.- eeku -lae remont maksab vähem.Aga rohkeim ideid.
Küülaline
Ehituspenskar
Ehituspenskar
On tänanud: 89 korda
On tänatud: 142 korda

Lugemata postitus Postitas Küülaline »

Tuleb teha selline ettepanek, millest ei saa keelduda. Näiteks mingi looma maharaiutud pea lüüa naelaga naabri ukse külge.
TIKKER
Uus kasutaja
Uus kasutaja

No kuulge-oleme ikka tõsised.Mul tõesti naljasoolikas tükiks ajaks tühi.Kas tõesti ei sellise terrori vastu mingit rohtu.
Külaline
külaline

Mis omavastutusest sa räägid kui on olemas süüdlane?
Urmasr
Küülaline
Ehituspenskar
Ehituspenskar

Keera siis ometigi vesi kinni. Ja kui ta tahab WC-s käia, tulgu politseiga sinu ukse taha.
xjan
Ehitusspets
Ehitusspets
On tänatud: 3 korda

Lugemata postitus Postitas xjan »

Aga kuluta see mõni tuhat ja tee ise siis ta äravool korda. Alati ei pea halvaga ja lõpptulemusena on tõesti ju sinul seda ennekõike vaja...
Külaline
külaline

Kiikasin huvi pärast korra Ergo lehele ja seal on tõesti olemas §11, mis sätestab järgmist
"Omavastutus on kindlustuslepingus sätestatud osa kahjust, mida
kindlustusandja ei hüvita. Omavastutust kohaldatakse iga kindlustusjuhtumi
korral."
Ma saan aru, et õnnetusjuhtumite puhul või ise unustad kraani lahti, tekib veeavarii ja siis kindlustus rakendab seda omavastutust, aga sul on ju konkreetne süüdlane olemas, kellelt kindlustus saab tahtmise korral raha tagasi nõuda.
Veelkord- fikseeri iga järgnev uputus naabrite/tuttavate vaatama kutsumisega, pildi või videomaterjali näol, et hiljem oleks võimalik midagi tõestada. Samuti peaksid tunnistajate juuresolekul uputusest teavitama ka ülevalt naabreid koheselt ja jällegi võimalusel tunnistajate juuresolekul.
Urmasr
Küülaline
Ehituspenskar
Ehituspenskar

xjan kirjutas:Aga kuluta see mõni tuhat ja tee ise siis ta äravool korda. Alati ei pea halvaga ja lõpptulemusena on tõesti ju sinul seda ennekõike vaja...
Et siis, kui sind paremale põsele lüüakse, pööra vasak ette või kuidas see oligi?
TIKKER
Uus kasutaja
Uus kasutaja

Arvan,et seda ma küll tegema ei hakka.Ma pigem ikka taarausku.Aga homme olen targem-püüan veel korra rääkida ja siis seostan selle teema ta nimega kui tulemust ei ole.Nii tore ju google otsingus esimesena näha oma nime.Kuidas see nüüd oligi -cosmo aitab alati.
Kasutaja avatar
Andres.Ta
Regulaarpostitaja
Regulaarpostitaja
On tänanud: 9 korda
On tänatud: 3 korda

Lugemata postitus Postitas Andres.Ta »

Päris raske juhus. Kui miski muu ei aita siis...

Lisan paar viidet:
Kaua võib Oma murest saab teada anda telefonil 6 988 299 või e-posti aadressil kauavoib@filmimees.ee
Võsareporter Kui tead midagi hullu või otsid ülekohtu vastu abi, siis helista Võsareporteri vihjetelefonile 54 54 1010.
Loodan, et saate siiski kokkuleppele. :)
sörulane
Külaline
külaline

Korteriomandiseadus § 11. Korteriomaniku kohustused, § 14. Korteriomandi võõrandamise kohustus
ühistu esimees oli ka kõrval ja laiutas käsi-tema ei saa midagi teha,et katsuge me ikka ise kokkuleppele jõuda
Kuidas sai selline hädapätakas korteriühistu esimeheks?
Vesi kinni ja ennem mingit veekasutust kui avarii on likvideeritud.
TIKKER
Uus kasutaja
Uus kasutaja

Nii-nüüd sai asja natuke uuritud.Vett kinni panna ise ei tohi,see nimelt uputaja inimõiguste piiramine-ainult ühistu esimees võib seda teha.Ja peale kohtu rohkem variante ei olegi-nime avaldada ka ei toh ilma kirjalikke tõendeid omamata uputuse kohta-siis on asi laim.Vot sellist eestit mina küll ei soovinud.Nüüd siis pabereid kribama ja raha korjama kohtu jaoks.
maik
Ehitusguru
Ehitusguru
On tänanud: 18 korda
On tänatud: 24 korda

Lugemata postitus Postitas maik »

[quote="TIKKER"]Nii-nüüd sai asja natuke uuritud.Vett kinni panna ise ei tohi,see nimelt uputaja inimõiguste piiramine-ainult ühistu esimees võib seda teha.

Sa nagu ennast ei peagi inimeseks, kelle õigusi ja omandit regulaarselt rikutakse?
Huvitav milliseks kujuneksid sanksioonid, peale vee kinni panemist?
Kui antud situatsioon kiiret lahendust ei leia siis sinu jaoks positiivse kohtuotsuse (al.1 aasta) saamise ajal võid oma elutuumides seeni kasvatada.
Millist rolli mängib majas ühistu esimees elanike vahelise konsensumi saavutamisel?
TIKKER
Uus kasutaja
Uus kasutaja

Aga paku siis mingi lahendus.
Külaline
külaline

Kas uurisid, kuidas selle omavastutusega on kahju põhjustaja olemasolul? Kui ei pea ise maksma, siis lase mingil firmal külma kõhuga vannituba korda teha ja esimese remondijärgse kahjustuse korral ametlik käik ning nii iga kord. Üks nendest peab lõpuks ära tüdinema mõtetust rahamaksmisest, emba-kumba kindlustus või süüdlane, ei ole juba sinu teha.
Urmasr
Rostfrei
Ehituspenskar
Ehituspenskar
On tänanud: 15 korda
On tänatud: 40 korda

Lugemata postitus Postitas Rostfrei »

Siis on vast ikkagi kohtu tee, kindlustused vist ilma omavastutuseta ei ole. Lased korda teha, tellid kellegi (ma ei tea kelle) tunnistajaks ja fikseerite olukorra. Kahju korral fikseerid olukorra, tellid kahju hindamise ja esitatad tsiviilnõude kahju tekitajale, seal hulgas ka kahju hindamisele kulutatud summa.
Eks ta tüütu ole, aga uuri juristi käest, kas on ka mingeid kiirmenetlusvõimalusi kohtu poolt.
maik
Ehitusguru
Ehitusguru
On tänanud: 18 korda
On tänatud: 24 korda

Lugemata postitus Postitas maik »

(1)Teed visuaalselt korrekse remondi, kindlustad ja peale uputust kompenseerib kindlustus sinu kahjud, kind. esitab juba ise ülemise naabri suhtes regress-nõude ilma, et sina peaksid mõõda kohtuid jooksma.
(2)Põõrdud juristi poole kes koostab hagi ja jääd istungit ootama mis tõenäoliselt toimub al.1aasta pärast.
(3)Nagu küla sulle nii sina külale, keerad ülbelt kraani kinni ja ignoreerid külma kõhuga kõiki kellele see ei meeldi.
(4)Räägid inimestega, rõhud nende südametunnistusele, ühistu-koosolekul tõstatad probleemi, tuletad pidevalt meelde osapooltele probleemi olemust jne.
Esimesed kaks lahendust nõuavad omafinantseeringut, järgmised kaks ei pruugi olla lahendused.
Kasutaja avatar
stupiduser
Ehitusguru
Ehitusguru
On tänanud: 24 korda
On tänatud: 23 korda

Lugemata postitus Postitas stupiduser »

TIKKER kirjutas:nime avaldada ka ei toh ilma kirjalikke tõendeid omamata uputuse kohta-siis on asi laim.Vot sellist eestit mina küll ei soovinud.
Kes Su naaber siis on?

Kas on keelatud oma kuulsate ja kummaliste naabrite üle uhkust tundmast?

PS Võsapets ja Kaua Võib siis laimamisest ainult elabki?
Algaja hobipottsepp
hobipottsepp@hot.ee 5043316
tommy4
Ehitusspets
Ehitusspets
On tänanud: 13 korda
On tänatud: 8 korda

Lugemata postitus Postitas tommy4 »

Loomulikult keera vesi kinni, kuni asi korda tehtud. Las tulevad politseiga ja annavad Sinu kohtusse - Sul ju põhjendus olemas - kaitsed oma isiklikku vara. Seega pole Sul kohtu poolt ka midagi karta, võidad Case`i. Pea meeles, et ka Sinul on inimõigused !
JOKK
külaline

Lugemata postitus Postitas JOKK »

Ära keera kinni, jäta natuke lahti, et tilguks või niriseks.
Vähendad asendisse mil sinul enam ei uputa. Alustad sellega et keerad poole peale aga mitte poolkinni vaid poollahti.
Vasta