1 kuuks tööd tartus või selle lähedal......kiire

Siia foorumisse postitage ainult tööotsimisi või oma teenuste reklaam!
Foorumi reeglid
NB! Tööotsimise korral lisage ka asukoht! Kui teema algataja ei soovi enam tööd otsida, siis oleks soovitav seda ka oma teemas teada anda, et Administraator saaks teema lukku panna. Kui soovite aga hoida oma tööotsimise või reklaamiteemat kõikide postituste eesotsas Kleepsuna, siis on see võimalik tasulise teenusena. Huvi korral saata privaatsõnum kasutajale Kristel
Külaline
külaline

1 kuuks tööd tartus või selle lähedal......kiire

Lugemata postitus Postitas Külaline »

Tere, otsiks tartus tööd, lõpetanud tartu khk hiljuti, sooviks leida tööd 2-4 nädalaks kui võimalik, võiks olla ehitusega sarnast midagi, abiline või midagi kuid hetkel oleks ka muuga nõus, kokkupuutunud olen ehitusel viimistlusega/lammutusega/ladumisega ja muud kergemad tööd, kui kellegil oleks midagi siis jätke siia alla kontaktandmed ja ma võtaks ühendust ise.Olen noor ja mitte alkohoolik.
Külaline
külaline

Re: 1 kuuks tööd tartus või selle lähedal......kiire

Külaline kirjutas:Tere, otsiks tartus tööd, lõpetanud tartu khk hiljuti, sooviks leida tööd 2-4 nädalaks kui võimalik, võiks olla ehitusega sarnast midagi, abiline või midagi kuid hetkel oleks ka muuga nõus, kokkupuutunud olen ehitusel viimistlusega/lammutusega/ladumisega ja muud kergemad tööd, kui kellegil oleks midagi siis jätke siia alla kontaktandmed ja ma võtaks ühendust ise.Mitte alkohoolik.
Külaline
külaline

et siis endiselt otsin tööd aga mitte tähtajaliselt enam, pakkuda võib kõike.
frondeur
Regulaarpostitaja
Regulaarpostitaja
On tänanud: 4 korda

Lugemata postitus Postitas frondeur »

Jäta mingi kontakt ka, lihtsam ühendust saada ;)
Külaline
külaline

frondeur kirjutas:Jäta mingi kontakt ka, lihtsam ühendust saada ;)

Nr: 56084129
mail: onebyonebyone@hot.ee
Vasta