inglise keeles 'Solid State Relay'dumbuser kirjutas:Ahah. Ja mida imet on vaja sümistori või türistori releeks nimetada ?
paku parem vaste
Lugemata postitus Postitas trebla »
inglise keeles 'Solid State Relay'dumbuser kirjutas:Ahah. Ja mida imet on vaja sümistori või türistori releeks nimetada ?
Lugemata postitus Postitas Kalvis »
Lugemata postitus Postitas Silver »
Kuna on on tavalise 3-soonelise (2,5mm2) kaabliga toide ehk siis maandus,neutraal ja faas.Siis peaks ju see mida effexi mehed soovitasid sobima.Või ei?trebla kirjutas:Pingega pole seal miskit pistmist, ikka juhtmete arvuga - st faaside arvuga...Silver kirjutas:3-faasilise all pead silmas tõenäoliselt 380V(tööstusvool) aga jah boiler on 220V ehk siis 1 faasiline siis peaks sobima nende antud relee küll.siberihunt kirjutas:265149 Z-R230/S Relee 20A 230V AC 1NO
Kui on 1 faasiline boiler alla 20 A siis sobib see. Sellel on 1 NO kontaktipaar (saad ühendada 1 juhtme)
248847 Z-SCH230/25-40 Moodulkontaktor 25A 4NO
kui on 3 faasiline boiler siis sobib see. Sellel on 4 NO kontaktipaari (saad ühendada 4 juhet)
jõudu pusimiseks.. loodan et jääd ellu...![]()
Kontaktivaba relee on selline relee mille puuduvad kontaktid. Üldse puuduvad liikuvad osad. Sisuliselt on tegemist sümistori (või transistoriga). Lihtsalt üks pooljuhtklots.. Eeliseks see, et ei teki lülitamisel sädemeid ja on kiire.dumbuser kirjutas:
Misasi on kontaktivaba relee ? Relee ise on mehaaniline vidin.
Lugemata postitus Postitas siberihunt »
Lugemata postitus Postitas vtl »
Relee on üldnimetus automaatikaseadmele, mis ühendab ja katkestab vooluringi.dumbuser kirjutas:Ahah. Ja mida imet on vaja sümistori või türistori releeks nimetada ?trebla kirjutas:Kontaktivaba relee on selline relee mille puuduvad kontaktid. Üldse puuduvad liikuvad osad. Sisuliselt on tegemist sümistori (või transistoriga). Lihtsalt üks pooljuhtklots.. Eeliseks see, et ei teki lülitamisel sädemeid ja on kiire.dumbuser kirjutas:
Misasi on kontaktivaba relee ? Relee ise on mehaaniline vidin.
Lugemata postitus Postitas dumbuser »
Aga ega mul kiiret ka pole!dumbuser kirjutas:Mhmh. Ja ma just jõudsin Tartust tagasi ...
Lugemata postitus Postitas Hiid »
Lugemata postitus Postitas Allan »
Lugemata postitus Postitas Küülaline »
Lugemata postitus Postitas Alexy »
mina mõtlesin, et ma püüan vaid mingit kolme nelja õhtutundi. Mul sajase boileriga terveks päevaks küll ei jätku nii, et vaid öösel kütan. Mõtlesin, et panen boileri katkestama õhtu kella 7 paiku, siis võetakse boilerist viimast. Ja öösel siis kütab end ülesse...Küülaline kirjutas:Miks seda arvutust üldse vaja on? Kell 23 boiler sisse ja kell 7 välja.
Lugemata postitus Postitas Külaline »
siis pole ju suurt vahet.... enamus läheb kalli elektrigaHiid kirjutas: .......mina mõtlesin, et ma püüan vaid mingit kolme nelja õhtutundi. Mul sajase boileriga terveks päevaks küll ei jätku nii, et vaid öösel kütan. Mõtlesin, et panen boileri katkestama õhtu kella 7 paiku, siis võetakse boilerist viimast. Ja öösel siis kütab end ülesse...
Lugemata postitus Postitas amp »
Vot see seletus on lausa auhinda väärt. Eesti inimestel on see 'digi-' juba ajud läbi söönud.Kalvis kirjutas:Relee on üldtermin juhtseadmele, mille väljund on digitaalne ON/OFF.
Lugemata postitus Postitas craftyman »
Mine “Elekter, elektriseadmed”
Arendas phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Estonian translation by phpBB Eesti [Exabot] © 2008*-2025