Siseviimistluse kogused

siseviimistlustöödega seonduv arutelu. Siia ei postita tööotsimisi ja -pakkumisi!
Vii
külaline

Siseviimistluse kogused

Lugemata postitus Postitas Vii »

Tere,

Oleks selline küsimus, palju jõuab keskmine maaler viimistleda betoonpinda lõppvärvini.
Et ülevaadet saada, siis oleks näitetähtaeg 1 kuu.

Ette tänades.
Külaline
külaline

Re: Siseviimistluse kogused

Lugemata postitus Postitas Külaline »

0-st lõpuni korraliku kvaliteediga 8-tunniste tööpäevadega 20-22 päeva kuus ca 350-450m2, aga see oleneb pindade iseloomust, kas suured ja avarad pinnad või väiksed ja sopilised toakesed, avade/nurkade arv, kas materjalid tuuakse ette või pead ise näiteks 8 korrusele ilma liftita vedama jne jne.
Urmasr
Roland66
Korralik postitaja
Korralik postitaja
On tänatud: 2 korda

Lugemata postitus Postitas Roland66 »

Väljamaal tehakse tööd masinaga ning ruure ikka oluliselt rohkem, kui eelmine kommenteerija mainis. Pakutud 350-450 on küll väga optimistlik kogus. Kvaliteedist ma parem ei räägi, käsitööga ei ole siin midagi teha, käsitöö jääb käsitööks ja ei kannata kriitikat. Jõudu kõigile.
Kommunismi lõpp kortermajades tulenevalt RIIGIKOHTU TSIVIILKOLLEEGIUMI KOHTUOTSUSEST Eesti Vabariigi nimel Kohtuasja number 3-2-1-146-10 ja 3-2-1-50-11
Teadmised kuuluvad rahvale!
Vox populi vox Dei!
Külaline
külaline

Lugemata postitus Postitas Külaline »

Roland66 kirjutas:Väljamaal tehakse tööd masinaga ning ruure ikka oluliselt rohkem, kui eelmine kommenteerija mainis. Pakutud 350-450 on küll väga optimistlik kogus. Kvaliteedist ma parem ei räägi, käsitööga ei ole siin midagi teha, käsitöö jääb käsitööks ja ei kannata kriitikat. Jõudu kõigile.
Teemaalgataja palus sul kirjutada OMA kogemusi, mitte kommenteerida minu
kogemusi.
Urmasr
entu1151
külaline

Lugemata postitus Postitas entu1151 »

Tänapäeva eramud ...väikesed toad, nurki rohkem kui ruutmeetreid,mis sa seal masinaga teed kui ei ole mõnes ruumis kohta,et end ringigi pöörata :D minu kogemus on....250-300 ruutu kuus, kõik kästöö. aga siis ka 8t. tööd päevas ning laup.pühap. vabad ning tunned end "valge inimesena".
Vasta