Vundanmendi ehitamine Tartu

siin arutletakse selle üle, palju tööd või materjalid maksavad. Tööpakkumisi siia mitte teha!
cuumees
Uus kasutaja
Uus kasutaja

Vundanmendi ehitamine Tartu

Lugemata postitus Postitas cuumees »

Küsisksin siis hinda vundamendile.Vundamendi asukoht on Tartumaal Luunja vallas Taru piirist 6 km.Vundamendi plokid Fibo 5 .Vundamendi mõõdud on 10x10m. kokku ligikaudu 600 plokki.Ehitus algab nii kui lumi kaob .Materjali ostan ja trantspordin objektile ise seega vaja vaid töö hinda .Kui on tarvis täpsustusi vastan e-maili teel edasi.

Parimatega Tõnu
Külaline
külaline

Re: Vundanmendi ehitamine Tartu

Lugemata postitus Postitas Külaline »

Tere!
Sooviksime ka pakkumist teha.Kontakt andehitus@gmail.com
grossu
Korralik postitaja
Korralik postitaja

Lugemata postitus Postitas grossu »

cuumees kirjutas:Küsisksin siis hinda vundamendile.Vundamendi asukoht on Tartumaal Luunja vallas Taru piirist 6 km.Vundamendi plokid Fibo 5 .Vundamendi mõõdud on 10x10m. kokku ligikaudu 600 plokki.Ehitus algab nii kui lumi kaob .Materjali ostan ja trantspordin objektile ise seega vaja vaid töö hinda .Kui on tarvis täpsustusi vastan e-maili teel edasi.

Parimatega Tõnu
Tere!
Oleksin antud objektist huvitatud, seoses sellega küsin, kas ehk mõni kontakt, mille kaudu Teiega ühendust saab? Kui huvi siis võimalik saata ka pilte tehtud töödes
Oleks huvi esialgu vundamendi jooniste vastu, seejärel saan teha juba ka täpsema hinnapakkumise ning mõningaid asju veel arutada. Minu e-post on remondi.poiss@hot.ee, tel. 55544094
Andres
KUI MA MIDAGI TEEN, SIIS TEEN MA SEDA NII, NAGU TEEKSIN MA SEDA ENDALE!!!
raido321
külaline

Lugemata postitus Postitas raido321 »

Tere!
Sooviksime ka pakkumist teha.Kontakt raidosemm125@hot.ee
Külaline
külaline

Lugemata postitus Postitas Külaline »

cuumees kirjutas:Küsisksin siis hinda vundamendile.Vundamendi asukoht on Tartumaal Luunja vallas Taru piirist 6 km.Vundamendi plokid Fibo 5 .Vundamendi mõõdud on 10x10m. kokku ligikaudu 600 plokki.Ehitus algab nii kui lumi kaob .Materjali ostan ja trantspordin objektile ise seega vaja vaid töö hinda .Kui on tarvis täpsustusi vastan e-maili teel edasi.

Parimatega Tõnu
ennem waithboy, nüüd juba cuumees :yahoo:
juuu
külaline

Lugemata postitus Postitas juuu »

Külaline kirjutas:

Parimatega Tõnu
ennem waithboy, nüüd juba cuumees :yahoo:
nüüd teete kindlalt kellegile tasuta hinnapakkumise ja ise ka aru ei saa või? :rotfl: Alles küsis mingi waithboy hinda ja kohe cuumees.Mõelge ise..
cuumees
Uus kasutaja
Uus kasutaja

Lugemata postitus Postitas cuumees »

to juuu ma ei tea kes teil siin waithboy oli või on aga minuga palun teda mitte seostada siin on juba inimesi kes on minuga kontakti saanud ja kellel ka pakkumised tehtud ja kui on tarvis siis võin ennast siin ka avaliukult esitleda .kasutaja alles üleeilsest ja maja tegelikult tuleb ka kas siinsete pakkujate abiga või mitte aga luunja valda.Seekord panid rämedalt puusse.minu tel on 53433922 ja minu meil on tonu@silman.ee andmed on võimalik kontrollida helistades silman elekter tartu osakonna telefonil ja küsides tõnut.aga sinusugustel vabandust väga minu ärritunud meeleolu kakapeadel soovitan oma lõuad koomal hoida.sama kehtib ka eelneva kommeteerija kohta .Teistel asjalikel meestel soovitan homme kylastada oma postkasti kus leiate eest vundamendi plaani seletuskirja ja vajalike tööde seletuse.
suvakas
külaline

Lugemata postitus Postitas suvakas »

kas said omale tõõmehed kes vundamendi ära tegid? või tegid ise?
Bigest
külaline

Lugemata postitus Postitas Bigest »

Tere

Kui on soov veel leida ehitajat ja pakkumist,siis palun saatke täpsem informatsioon ja oma kontaktid meile e-mailile

Bigestbuildings@gmail.com

Lugupidamisega ja kena päevajätku
Vasta