Laudpõrand
Laudpõrand
Lugemata postitus Postitas leiutaja0 »
Korter asub Tartus. Vana kivimaja. Korter ise on teisel korrusel. Vanad laudpõrandad. Vaja oleks siis uut põrandat ehk siis vana põrand minema, uuesti loodida ja soojustada, ning uus laudpõrand asemele. Palju sellise töö maksumus ruutmeetrile maksma võiks minna koos materjalidega.
Praegu põrandad loodist väljas ja põrand lainetab, vaja sirgeks ja loodi ning ilusalt lihvitud ja õlitatud. Ruute vast umbes 60. Tänud juba ette. Pole ehitusmees nii et ärge imestage kui midagi totter tundub
-
- külaline
Re: Laudpõrand
Lugemata postitus Postitas pikifer »
pikifer1@gmail.com
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas papaya »
meie pakkumine oleks 2670.-
hinna sisse kuulub vana põranda üles võtmine,uute põranda laagide paigaldus,
põranda soojustamine 100mm villaga,uue laudpõranda paigaldus(120-140mm laiusega kuuse laud 60m2),põranda lihvimine,põranda õlitamine 60m2,põranda liistude paigaldus.
kontakt tel.53229177
info@papaya.ee
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas Külaline »
Kas m2, või kogu töö?
Mõlemal juhul tundub hind väga ebaloogiline.
Emb-kumb, kas ei jaga asjast mina või selle hinnaga midagi mäda.
-
- külaline
- minu teada kehtib alates 01.01.2011 Eesti Vabariigis rahaühikuna euroKülaline kirjutas:2670.- mida?
Kas m2, või kogu töö?
- no kui sinu arvates on see nimetaud summa m2 kohta, siis mina kehitan õlgu sinu lugemisoskuse kohta
- kui kogu töö kohta koos materjalidega (?) ei tundugi väga ebaloogiline
- arvatavasti on õigem variant see esimene pool
Aga jah, see pakkuja oleks võinud ennast konkreetsemalt väljendada, kas sinna hulka kuuluvad ka materjalid.
Urmasr
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas papaya »
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas Uskumatud hinnad »
Eelnevale pakkujale kelle hind 2600!!!
Kas te ikka soodustusi saate kuskilt?Võin teid aidata selles osas!!!
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas uskumatud hinnad2 »
-
- Uus kasutaja
Lugemata postitus Postitas kuutõrvaja »
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas ainbknd »

kui vana maja siis peaks põranda all olema liiva ja saepuru segu ja seda kindlasti rohkem kui 100mm, siis kuidas on lood hetkel seintega kas need toetuvad olemasoleva põranda peale või on seinad ka vanad ja põrand jääb seinte vahele???? sellest oleneb ju kuidas vana põrandat lammutada saab. Vanasti oli minu teada ka põranda laud ka paksem ja tänu sellele ei viitsinud keegi eriti mõõdulinti kasutada (kui see üldse olemas oli) vaid talad pandi tunde järgi ja vaadati kas õõtsub või mitte.

Ühesõnaga ei suuda ma aru saada kuidas saab teha hinnapakkumisi nii vähese info põhjal
Enda arvamus on see et leppige hind kokku etapiliselt ja jätke sinna ka mänguruumi
leian et ainukesed asjad milles saab kokku leppida antud juhul kui põrandast on nähtud mõnd piltti või seda reaalselt külastatud :
hind vana laua ülesvõtmine, uue laua paigaldus, lihvimine, õlitamine, liistud. Rihtimine soojustamine vana krempli eemaldamine sealt taladevahelt see on juba läbirääkimiste küsimus hiljem või siis peab arvestama igaksjuhuks üüratu varuga et tegija miiinusesse ei jääks
-
- külaline
Urmasr, enne kui teise silmas pindu näed vaata, kas oma silmas palki näha pole.Külaline kirjutas:- minu teada kehtib alates 01.01.2011 Eesti Vabariigis rahaühikuna euroKülaline kirjutas:2670.- mida?
Kas m2, või kogu töö?
- no kui sinu arvates on see nimetaud summa m2 kohta, siis mina kehitan õlgu sinu lugemisoskuse kohta
- kui kogu töö kohta koos materjalidega (?) ei tundugi väga ebaloogiline
- arvatavasti on õigem variant see esimene pool
Aga jah, see pakkuja oleks võinud ennast konkreetsemalt väljendada, kas sinna hulka kuuluvad ka materjalid.
Urmasr
Teemaalgataja on küsinud m2 hinda koos materjaliga. Mitte kogu hinda.
-
- autodidakt
- On tänanud: 378 korda
- On tänatud: 419 korda
Lugemata postitus Postitas Urmas »
No arvaksin, et teemaalgatajale ei käi üle mõistuse jagada see pakkumissumma oma m2 arvuga, aga jah, kui komakohti taga ajada, siis pakkuja oleks võinud selle ise ära teha ja välja tuua. Ega teemaalgataja oma hinnapäringus põranda kirjelduses kõige konkreetsem kah just polnud, kasvõi selles, et kas on üks suur või mitu võiksemat ruumi.Külaline kirjutas:Urmasr, enne kui teise silmas pindu näed vaata, kas oma silmas palki näha pole.
Teemaalgataja on küsinud m2 hinda koos materjaliga. Mitte kogu hinda.
Edu sulle nokkimises!

-
- külaline
Lugemata postitus Postitas 111 »
peaks vist ütlema,et põrandalauda on ka 22 mm paksusega..Aga noh,mina ei tea midagi..ainbknd kirjutas:oi jah kui ma siin õieti aru saan siis on tllija jaoks hind kukkunud juba ligi 1300.- Euri
kui vana maja siis peaks põranda all olema liiva ja saepuru segu ja seda kindlasti rohkem kui 100mm, siis kuidas on lood hetkel seintega kas need toetuvad olemasoleva põranda peale või on seinad ka vanad ja põrand jääb seinte vahele???? sellest oleneb ju kuidas vana põrandat lammutada saab. Vanasti oli minu teada ka põranda laud ka paksem ja tänu sellele ei viitsinud keegi eriti mõõdulinti kasutada (kui see üldse olemas oli) vaid talad pandi tunde järgi ja vaadati kas õõtsub või mitte.. Ei ole aru ka saada kas tellija tahab 28 või 33mm pksusega põrandalauda sest hinna vahe kahekordne. Lisaks leian et kindlasti ei ole tegu ühe suure ruumiga ja seega ei ole see rihtimine ja laua paigaldus koos muu jamaga midagi nii käkitegu.
Ühesõnaga ei suuda ma aru saada kuidas saab teha hinnapakkumisi nii vähese info põhjal
Enda arvamus on see et leppige hind kokku etapiliselt ja jätke sinna ka mänguruumi
leian et ainukesed asjad milles saab kokku leppida antud juhul kui põrandast on nähtud mõnd piltti või seda reaalselt külastatud :
hind vana laua ülesvõtmine, uue laua paigaldus, lihvimine, õlitamine, liistud. Rihtimine soojustamine vana krempli eemaldamine sealt taladevahelt see on juba läbirääkimiste küsimus hiljem või siis peab arvestama igaksjuhuks üüratu varuga et tegija miiinusesse ei jääks

Lugemata postitus Postitas ainbknd »
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas jee »

Lugemata postitus Postitas ruffus »
- Ehitusfoorum
- ↳ Üldfoorum
- ↳ Ahjud, kaminad, korstnad
- ↳ Aiad, väravad