Millega kütta klubiruumi?
küttesüsteemid, millega ja kuidas kütta
-
- Ehitusveteran
- On tänanud: 16 korda
- On tänatud: 13 korda
- Kontakt:
Re: Millega kütta klubiruumi?
Lugemata postitus Postitas Veikko »
Kui äri amelikuks ajad on ju kõik šaakalid seljas vetamet, päästeamet siis ei pääse ventilatsiooni, valguse mõõdistamisest. Kas nendel ruumidel kasutusluba on ja võimaldab seal ültse ametlikult sellist tegevust, kontrolli ennem kui hakkad raha sisse laduma.
Gaasitööd, küttesüsteemid, veevarustus. Müük, paigaldus, hooldus, remont. http://www.novire.eu/ novire@novire.eu +372 5810 3282
Lugemata postitus Postitas Milvi »
Oeh, ei ole seal mingit äri, vaja ruumid lihtsalt korda saada - kogu see värk läheb juba meil teemast välja. St nagu öeldud - me üürime ruumid lihtsalt välja, mitte ei ava klubi. Nõudmised on muidugi (need on ka teada ning saavad täidetud), kuid märksa leebemad kui avalikele kohtadele kehtestatud nõuded. Tegemist on eraruumidega, mida üürib välja eraisik.
Selle ventilatsiooni kohta kusagilt lugesin juba kah, ma ei tea kui tõene see on pidi 35% kogu soojakadust sealtkaudu olema...
Palun kergemat karistust - ma alles alustasin asjade uurimist... Tegemist puust majaga. Ma olen nii aru saanud, et "seestpoolt soojustavad ainult tropid".
Selle ventilatsiooni kohta kusagilt lugesin juba kah, ma ei tea kui tõene see on pidi 35% kogu soojakadust sealtkaudu olema...
Palun kergemat karistust - ma alles alustasin asjade uurimist... Tegemist puust majaga. Ma olen nii aru saanud, et "seestpoolt soojustavad ainult tropid".
Lugemata postitus Postitas essa »
Väga raske siin anda soovitusi- ei tunne olemaolevat olukorda (vent. süsteem, ruumide mõõdud, planeering, akende suurus, seinte ja lae konstruksioon jne.) Tegelikukkuses peaks ikka ruume korra nägema, et tekiks mingi ettekujutus. See eelarve jääb väikseks, et teha kaks asja- soojustus ja uus küttesüsteem. Kummalt poolt soojustada? Siin on mitu aspekti- kui seespool on kõik olemas ja mingit muutust vaja pole siis võiks kaaluda fassaadi. Kui aga fassaad on suhteliselt heas korras (ei ole auklik ja kõver jne) on seespollne soojustamine võib olla odavam ja annab võimaluse teha seal mingeid muudatusi (uus viimistlus, muuta elektrisüsteemi, muuta vent. süsteemi, muuta küttesüsteemi). Palju seal seda rahvast käib? Ehk on nad nõus n.ö. annetama ruumide korrastamiseks midagi? Nii saaks eelarvet kasvatada ja korraga suurema töö ära teha.
Lugemata postitus Postitas Milvi »
Eelarve 1500eur oli arvestatud puhtalt küttesüsteemi jaoks. Vent absoluutselt OK. Aknaid vähe ja väiksed (plastik).Fassaad on tõesti ikka päris heas korras ning seest tuleb kindlasti-kindlasti korrastada... Pahtel+värv+uus põrandakate+uus valgustus jne tuleb sissepoole niikuinii. Ilmselt siis ka küttesüsteem ning nagu targad siin soovitasid - ka lae soojustamine. Peaks esialgu piisama ja tundub mõistlik.
Eks hiljem, kui ajad paremad ja vaba raha rohkem, saab ära teha ka selle väljastpoolt soojustuse.
Tänan kõiki vastajaid, Teist oli palju abi. Kui kellelgi veel ideid tuleb, siis alati võib ju siia lisada
Ilmselt ei kuku soojustama ja lammutama enne mai/juunikuud niikuinii.
Eks hiljem, kui ajad paremad ja vaba raha rohkem, saab ära teha ka selle väljastpoolt soojustuse.
Tänan kõiki vastajaid, Teist oli palju abi. Kui kellelgi veel ideid tuleb, siis alati võib ju siia lisada

Hüppa
- Ehitusfoorum
- ↳ Üldfoorum
- ↳ Ahjud, kaminad, korstnad
- ↳ Aiad, väravad
- ↳ Aknad, uksed
- ↳ Betoon ja betoonitooted
- ↳ Ehitustööriistad
- ↳ Ehitusmaterjalid
- ↳ Elekter, elektriseadmed
- ↳ Energiamärgis ja energiaaudit
- ↳ Fassaadide arutelu