Võlg
Ehitusmaterjali, toodete jne ost-müük
Foorumi reeglid
Ostmiskuulutuse korral lisage postituse teema ette täht O ja müümiskuulutuse korral täht M. Samuti, kui Te ei soovi enam müüa või osta, oleks soovitav informeerida Administraatorit, et ta saaks teema lukku panna. Kui soovite aga hoida oma ostu- või müügiteemat kõikide postituste eesotsas Kleepsuna, siis on see võimalik tasulise teenusena. Huvi korral saata privaatsõnum kasutajale Kristel
Ostmiskuulutuse korral lisage postituse teema ette täht O ja müümiskuulutuse korral täht M. Samuti, kui Te ei soovi enam müüa või osta, oleks soovitav informeerida Administraatorit, et ta saaks teema lukku panna. Kui soovite aga hoida oma ostu- või müügiteemat kõikide postituste eesotsas Kleepsuna, siis on see võimalik tasulise teenusena. Huvi korral saata privaatsõnum kasutajale Kristel
-
- külaline
Võlg
Lugemata postitus Postitas Võlg »
Tere,mul on selline tobe juhus et mul on üks eraisiku võlg,allkirjastatud ja kõik muu vajalik info paberil ja summa on 46 000 ehk 2939.-eur ja kopikad,kas keegi on huvitatud võlaostmisest mingi protsendi eest,peaasi et midagigi saan
Ootan tagasisidet ehitised@gmail.com
Vastan kohe
Ootan tagasisidet ehitised@gmail.com
Vastan kohe
-
- Ehitusguru
- On tänanud: 1 korda
- On tänatud: 3 korda
Re: Võlg
Lugemata postitus Postitas Ardi »
Ma võin ka müüa eraisiku 2000 eurise võla 200 euri eest,kusjuures võlg on juba läbinud kohtu ja on kohtutäituri käes,kes laiutab käsi,sest võlgnikul puudub vara ja sissetulek.
Müün küttepuid,osutan kallurveoteenust(3T).5280616
Osutan ka palgisaagimisteenust mobiilse lintsaekaatriga.
Osutan ka palgisaagimisteenust mobiilse lintsaekaatriga.
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas Külaline »
Proovisin neile müüa kuid taheti ma ei tea mis kuradima pitsateid ja et oleks ka kohtu läbinud jne!!!!Kas keegi oskab mingeid normaalseid inkassosid soovitada
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas Kylamees »
Ütle, mis inkassost asja uurisid, siis tean äkki miskit soovitada.
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas kas aitas »
Kas on kellegil sealt võlaturg.ee kaudu ka lahendusi leitud,ehk siis võlast lahti saadud.Ma ei mäleta mis inkassod need olid kellelt küsisin ja see oli ka nii ammu kui päringuid tegin,aga kui keegi teab soovitada head inkasso firmat siis ootan huviga.Ma lihtsalt ei jõua seda venda taga ajada,see kaak ikka kaval ja ehk saan isegi mitmeid võlgu siis maha müüa,neid omajagu.Önneks kõik võlad allkirjastatud+viivised+ja muud isikuandmed kõik paberil
Lugupidamisega....
ehitused.remont@gmail.com
Lugupidamisega....
ehitused.remont@gmail.com
Lugemata postitus Postitas marguso »
mul sama mure. kohtust asi läbi käinud (2590 eur-i)ja võlgnikule maksekäsk edestatud.
kuna ei usu, et kohtutäitur eriti aktiivselt sellega tegeleb siis müüks võla maha. inkasso firmad kellele olen kirja saatnud pole isegi mitte vastanud.
kuna ei usu, et kohtutäitur eriti aktiivselt sellega tegeleb siis müüks võla maha. inkasso firmad kellele olen kirja saatnud pole isegi mitte vastanud.

-
- külaline
Lugemata postitus Postitas kaimar »
soovitan kreedixit www.volaturg.ee
müüsin seal maha 2008 aasta võla täiesti edukalt. ostjaks oli võlglane ise aga kuna võlg oli niikuinii aegunud, siis oli see kui maast leitud raha
müüsin seal maha 2008 aasta võla täiesti edukalt. ostjaks oli võlglane ise aga kuna võlg oli niikuinii aegunud, siis oli see kui maast leitud raha
Hüppa
- Ehitusfoorum
- ↳ Üldfoorum
- ↳ Ahjud, kaminad, korstnad
- ↳ Aiad, väravad
- ↳ Aknad, uksed
- ↳ Betoon ja betoonitooted
- ↳ Ehitustööriistad
- ↳ Ehitusmaterjalid
- ↳ Elekter, elektriseadmed
- ↳ Energiamärgis ja energiaaudit
- ↳ Fassaadide arutelu