Tööriistad vees

ehitustööriistadega seonduv. Siia ei postita ostu-müügi kuulutusi!
Tools
külaline

Tööriistad vees

Lugemata postitus Postitas Tools »

Tere!
Asi selles, et naabri korteris läks veetoru lõhki.Vesi jooksis kõik keldrisse, põlvini vesi.Minul tööriistad ujusid.Selline küsimus, et stihli mootorsaag, ketaslõikur ja õlikompressor vedelesid 2 päeva vees, kas need toimivad veel.Nimelt ise ei saa kontrollida ka , kuna ise elan välismaal.Tänud!!!!
Külaline
külaline

Re: Tööriistad vees

Lugemata postitus Postitas Külaline »

Käisin vaatamas, toimivad, ära hakka sellepärast välismaalt siia tulema. :)
Kas sa ise ikka said aru, mida küsisid? :)
Urmasr
Kloun Ummi
külaline

Lugemata postitus Postitas Kloun Ummi »

Sõnastame siis nii, kas ülaltoodud tööriistad on töökorras veel, kui nad on 2 päeva vees olnud?
Urmas
autodidakt
On tänanud: 378 korda
On tänatud: 419 korda

Lugemata postitus Postitas Urmas »

Kloun Ummi kirjutas:Sõnastame siis nii, kas ülaltoodud tööriistad on töökorras veel, kui nad on 2 päeva vees olnud?
Noh, kas tõesti aru ei saada, et kui riistad on veest välja võetud, siis lasta kõigepealt korralikult kuivada ja alles seejärel proovida panna käima. On kaks varianti- 1) ei tööta ja 2)töötavad. Huvitav oleks teada, kuidas on võimalik neid riistu foorumi teel kontrollida? Senikaua kui sa sealt välismaalt tagasi tuled, peaksid need riistad olema veest tühjaks tilkunud ja siis proovid.
NB! Ei võta materiaalset vastutust oma kommentaarides soovitatu kasutamise eest! ;)
Urmas
autodidakt

Tools kirjutas:....Nimelt ise ei saa kontrollida ka , kuna ise elan välismaal....
Olen ise hetkel Eestis ja niiiii vääääga tahaks neid kontrollida! Kuidas, äkki selgitad? :)
NB! Ei võta materiaalset vastutust oma kommentaarides soovitatu kasutamise eest! ;)
Jälle
külaline

Lugemata postitus Postitas Jälle »

Vot ma tahakski teada, kui suure tõenäosusega need asjad töötavad.Ma pole mingi elektrik ega teab mis mehaanik.Naaber heauskselt soovib kahju korvata ja käseb öelda mis pees on.Ei taha nagu huiata kah ja ei hakka nagu selle mõnesaja euro eest mööda ilma lendama kah.
Urmas
autodidakt

Las naaber viib need mõnda töökotta kontrolliks ja selge sott!
Thank u
külaline

Lugemata postitus Postitas Thank u »

Tänan Urmas, selle peale ma ei tulnudki.
Kevva9
Regulaarpostitaja
Regulaarpostitaja

Lugemata postitus Postitas Kevva9 »

Minu meelest ka võiksid ju naabriga konsulteerida, mitte kohe siia teemat postitada :)
A A
külaline

Lugemata postitus Postitas A A »

Umbes 3-4 aastat tagasi, kukkus mul segutrell (vooluvõrgus) vetttäis pange, vispel püsti.
Midagi - kallasin ta siis veest tühjaks ja panin puhuri teda kuivatama - töötab tänagi.
El.riistadega, mis seal ikka juhtub! Lülitid ja harjad on ehk kohad, mida karta.
Uputamiseks nad ikkagi mõeldud pole!
Andres (Andresto)
lMaxl
Ehitusspets
Ehitusspets
On tänanud: 15 korda
On tänatud: 13 korda

Lugemata postitus Postitas lMaxl »

Tere
Oluline on mis nende seadmetega peale veest päästmist tehakse, kui need algosadeks võetakse ja ära kuivatatakse saab asja. Kui ei, siis võid kahju täies ulatuses vastu võtta ilma, et keegi tuiaks.

Max
Puutööd
algajast huviline
külaline

Lugemata postitus Postitas algajast huviline »

Kunagi selline huvitav näpunäide silma-kõrva jäänud mikromootori puhastamise kohta - töötav mootor pista tavalisse vette ja lasta seal 10-20 sek käia ja siis ära kuivatada. Keldris leiduvas vees ma seda pulli küll ei teeks el.tööriistadega.
Teine teema põlemismootoriga - Jawa seisis räästa all ja lollusest oli maha keeratud küünal. Mootorit lahti tehes oli vesi ka karteris ja kolvirõngad koos hülssidega tuli asendada.
Siit minu arvates vaid üks tee - täislaks hüvitus või viib remonditöökotta ja hüvitab seal kulu.
Kevva9
Regulaarpostitaja
Regulaarpostitaja

algajast huviline kirjutas:Kunagi selline huvitav näpunäide silma-kõrva jäänud mikromootori puhastamise kohta - töötav mootor pista tavalisse vette ja lasta seal 10-20 sek käia ja siis ära kuivatada. Keldris leiduvas vees ma seda pulli küll ei teeks el.tööriistadega.
Teine teema põlemismootoriga - Jawa seisis räästa all ja lollusest oli maha keeratud küünal. Mootorit lahti tehes oli vesi ka karteris ja kolvirõngad koos hülssidega tuli asendada.
Siit minu arvates vaid üks tee - täislaks hüvitus või viib remonditöökotta ja hüvitab seal kulu.
Otoot. Töötav mootor pista vette? Kas see ei ole mitte enesetapp?
hulgus
pole kodus
On tänatud: 4 korda

Lugemata postitus Postitas hulgus »

Kevva9 kirjutas:
algajast huviline kirjutas:Kunagi selline huvitav näpunäide silma-kõrva jäänud mikromootori puhastamise kohta
Kevva9
Regulaarpostitaja
Regulaarpostitaja

hulgus kirjutas:
Kevva9 kirjutas:
algajast huviline kirjutas:Kunagi selline huvitav näpunäide silma-kõrva jäänud mikromootori puhastamise kohta
"stihli mootorsaag, ketaslõikur ja õlikompressor"- sellistel asjadel selliseid asju ei eksisteeri!
algajast huviline
külaline

Lugemata postitus Postitas algajast huviline »

Kevva9 kirjutas:
hulgus kirjutas:
Kevva9 kirjutas:
"stihli mootorsaag, ketaslõikur ja õlikompressor"- sellistel asjadel selliseid asju ei eksisteeri!
Kevva9, sa pole asja tuumani jõudnud. Ma seletan sulle siis veidi pikemalt. Tavaline vesi ei tee harjadele, pooli juhtmetele e. siis el.mootorile lühiajaliselt midagi. Tähtis on kõik kohad veest kuivaks saada. Samuti ei soovitanud ma töötavat 220V pingega el.tööriista vette pista ja teda sedasi puhastada.
Kevva9
Regulaarpostitaja
Regulaarpostitaja

Sa ütlesid panna mikromootor vette, mis asja ei puuduta. Milleks sellistest asjadest rääkida taaskord, mis teemasse ei puutu?
Vasta