Põranda tegemine paekivi peale

põrandad, põrandatööd
Mart44
külaline

Põranda tegemine paekivi peale

Lugemata postitus Postitas Mart44 »

Kahes keldriruumis (ca. 30m2) on ammusest ajast jäänud põrand tegemata (mujal on valatud vene ajal) - puhas paekivi. idee on kõige peale plaadid panna - mida vahele soovitate?
Kasutaja avatar
Tom
Korralik postitaja
Korralik postitaja
On tänanud: 4 korda
On tänatud: 1 korda

Lugemata postitus Postitas Tom »

Pane armeeritud betoonpõrand peale min paksusega 50 mm, parem oleks kui paneksid peno ka alla
uudishimulik6
külaline

Lugemata postitus Postitas uudishimulik6 »

oot kui alumine osa ei ole tasane, siis justkui peno alla pannes peaks peno abil "sirgeks" saama põranda või peno suvalt õhuvahedega künkliku paasi peale (mida kõik looduslikud enamasti on) ja hiljem 50mm peale...?

ma ise viskaks küll väiksemat kildu hoopis alla. mis teised arvavad - mul sama tegevus varsti päevakorral - kuulaks hea meelega nõu.
Kasutaja avatar
reggie
Korralik postitaja
Korralik postitaja
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas reggie »

Silu ikka liivaga enne pind ära. Siis põranda peno, kile, armatuur, betoon. Liiva pane minimaalselt, kui on paksemat kihti vaja siis pead pinda ka trampima.
amatöör
külaline

Lugemata postitus Postitas amatöör »

aga mis mõni guru arvaks mõttest, et 50mm asemel valada 80...100mm betooni, külmalt pae peale. mul omal sama olukord ja mõtlen, et kuna alt niiskust pole aastatega tulnud, ei hakka hüdrot panema ja isegi mitte kildu/liiva! vaid lihtsalt 50mm asemel 80...100mm betooni. ootaks väga kommentaare ja arvamusi "mis võib juhtuda". aitäh!
Vasta