Probleem MDF ustega, kooldus kõveraks?

Kasutaja avatar
teen_ise
Korralik postitaja
Korralik postitaja
On tänatud: 5 korda

Probleem MDF ustega, kooldus kõveraks?

Lugemata postitus Postitas teen_ise »

Pilt

Tere mure siis järgmine, sai omal ajal ostetud (nö. hind pani lae ette) mitu MDF ust, olid kruntvärviga värvitud, tuli üle värvida.

Sai siis mõned ette pandud ja kõik oli kena mõnda aega, kui nüüd üks neist kooldus sõna otseses mõttes kõveraks, vt. pilt ülal. Paigaldus oli koos ühe ehitusmehega, veel kontrollisin piinlikult loodi jms. anomaaliaid sisse ei jääks.

Kas kellelgi on kogemusi ja kas mingi imenipiga saab ka tagasi koolutada? Mis teha ja ise ostsin need Läti papist uksed.

Tänud nõuannete eest ...
Olen alagaja remondimees, püüan ehitada arukalt, kui aega ja raha on, siis TEEN ISE!
Kasutaja avatar
teen_ise
Korralik postitaja
Korralik postitaja

Re: Probleem MDF ustega, kooldus kõveraks?

Ustel piirdeliistud veel panemata. Pildil siis ülaserv mingi 0,7 mm irvitab välja ja alt samamoodi nagu õrnalt kaardus uks kohe. Tuba köetav, koridor mitte (seal jahedam õhk). Uste firmaks JELDWEN - made in Latvia.
Olen alagaja remondimees, püüan ehitada arukalt, kui aega ja raha on, siis TEEN ISE!
Kasutaja avatar
sashaobrok
Ehituspenskar
Ehituspenskar
On tänanud: 36 korda
On tänatud: 43 korda

Lugemata postitus Postitas sashaobrok »

Mulle öeldi korteri välisust tellides, et kui koridori ja toa temp vahe on rohkem kui 10C, siis tuleks kindlasti lisatugevdusplaadiga versioon tellida, mis hoiab siis ukse kooldumist ära.
vanaema on sul veteran...
Kasutaja avatar
teen_ise
Korralik postitaja
Korralik postitaja

sashaobrok kirjutas:Mulle öeldi korteri välisust tellides, et kui koridori ja toa temp vahe on rohkem kui 10C, siis tuleks kindlasti lisatugevdusplaadiga versioon tellida, mis hoiab siis ukse kooldumist ära.
Ahaa, näed sa, ongi temp. pärast.

Mul toas 22C ja koridoris on mingi 9C ja vahel põranda peal isegi 4C ...

Tänud nõuande eest!
Vasta