Kuna tegu on uue kortermajaga, siis ei anna seal midagi teha. Fassaadile midagi panna ei tohi. Ventilatsioon on nii nagu ta on paikka pandud. Ega praegu ei olegi probleemi. Akent pole raske lahti teha ja pealegi värske õhk on hea.Külaline kirjutas:Sry, et irooniliseks muutusin, aga siin foorumis on ka hulgaliselt tagantjärele tarkusege hädaldamist-oigamist ebakvaliteetsest tööst ja kadumaläinud firmadest.Velomees kirjutas: Aga ikka tuleb riburadapidi mingeid iroonilisi kommentaare.
Kuna Korter on pisike ja üks sein on sisuliselt klaas, siis ilmselt saab sellest tekkivast kuumusest aru ainult see, kel on kogemus.
Katuse katteks on tõrvapapp.
Tuleks arvestada, et jahutus on 2x kulukam, kui kütmine. Kas varjutuskardinate või ventilatsiooniga ei annaks talvist jahutusvajadust leevendada? Kondi paneks käima siis suvel, kui õuest jahedust ei tule.
Lumes või lörtsis tehtud katuseavade hermetiseerimise kvaliteedile tasuks tööjärgselt pilk peale visata.

Ma ise olen hetkel seda meelt, et paigaldamiseks läheks vast märtsi lõpus. Selleks ajaks vast käib päike juba nii kõrgelt, et vaikselt juba sulatab katust. Eks ma ise ühel hetkel aitan kaasa kah... lähen viskan sealt nurgast kuhu välisseade tuleks lume natuke eemale ära.