Ainsad käänduksed, mis ma suustin , Hörmanni Berry, aga see on ilma soojustuseta

Oskab keegi välja tuua tõsteukse eelised võid käändukse ees?
Lugemata postitus Postitas vwman »
Lugemata postitus Postitas Kylaline kylast »
Lugemata postitus Postitas Kylaline kylast »
Lugemata postitus Postitas tiit001 »
Lugemata postitus Postitas uksetu isik »
uksetu isik kirjutas:Tervist, oleks vaja garaazhile uks ette panna. Olen mitmeid hinnapäringuid viimasel ajal teinud erinevatesse firmadesse ning kas praegusel ajal koos käibekaga 13 kilo ongi normaalne kõige lihtsama ukse eest-ilma mingi mehhaanika või akendeta. Rahaliselt olen väga piiratud, oleks maksta kuni 10 kilo koos paigaldusega, kas seda on liiga palju tahetud?
Kas keegi teab mingit firmat, kes oleks selle raha eest asja ära tegema või peaksin lihtsalt raha koguma hakkama?:I
Tänud neile, kes viitsivad vastata.
Lugemata postitus Postitas berber »
Lugemata postitus Postitas aks »
Lugemata postitus Postitas W »
Lugemata postitus Postitas Seven »
Lugemata postitus Postitas Külaline »
Enda garaažil üks igivana käänduks ees, aga tahaks kindlasti tõstust. Miks? Juba talviste lumelükkamiste pärast ehk ikka koguneb ukse raadiuses sinna kinnitambitud lund, mis iga sajuga kasvab ja kui iga päev ei viitsi garaažis käia (ei hoia seal autot, vaid oma koli), siis peale sula kipub alumine äär (10cm kõrgune kummiriba ukse all servas) maa külge külmuma.vwman kirjutas:Kuna mul tuleb käsitis avatav, siis tahaks panna käändukse, kuna selle avamine/sulgemine tundus nagu lihtsam....Oskab keegi välja tuua tõsteukse eelised võid käändukse ees?
Lugemata postitus Postitas tiit001 »
Lugemata postitus Postitas xjan »
Lugemata postitus Postitas kruvi »
Lugemata postitus Postitas Lepa »
Lugemata postitus Postitas toomas »
Lugemata postitus Postitas Urmas »
Lugemata postitus Postitas Lepa »
Ole kena ja tee omale selgeks, mis on ramp. Ümartorude ja puidust postidega võib Austatud Külaline ennast sisse ja välja vedada poe uksest. Siis soovitaks rullidega rampi. Ja selle nimetus on rulltransportöör. Ei jää vähemat teistele jalgu.
Arendas phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Estonian translation by phpBB Eesti [Exabot] © 2008*-2025