ennem tegin labida ja redeliga, enam mitte

Lugemata postitus Postitas Kevva9 »
Lugemata postitus Postitas Onu_Paul »
Lugemata postitus Postitas rokikas »
Kui leidub ostjaid kes ei viitsi/oska/taha ise võileiba teha ja on nõus selle eest 10 eurot maksma siis miks ka mitte neile seda pakkuda. Aru ma ei saa miks peab aina virisema. Kui suudate pakkuda midagi paremat või odavamat siis pakkuge seda ja küll turg paneb asja paika.Kevva9 kirjutas: Mida veel varsti tahavad valmis tehtud võileiva eest ka poes 10 €?
Lugemata postitus Postitas cartman »
No kui sa 129 eurot ehk pea 2000 krooni labida eest maksad, siis ma tahaks su villasse varsti külla tulla. Ei teie ootused ma katkestan, sest ei viitsi aega raisata selle peale, omal niikuinii lamekatus. Mis puutub rokikasse, siis virisemise kohta võin niipalju õelda, et kui sa oled igasuguse pasa eest pea 2000 krooni nõus maksma siis ma võin sulle igast asju soovitada. Tõesti ütle , mis selle "lumehirmu" omahind oleks ilma töötamise rahata. Ma arvan, et sa saad sellest ise ka aru. Ma ei tahagi viriseda lihtsalt näitan teile kuhu te raha läheb ja panen teid veitsa mõtlema, et võib-olla oleks ise aeg midagi leiutada. Mul oli isa küll selline, kes võttis igalt romuks läinud autolt ühe jupi ja pani siis terve auto kokku. Võib-olla on see ka tahmises, kes tahab midagi leiutada, kes ei taha... või ka oskustes, kes oskab, kes ei oska...?cartman kirjutas:Tehke jh see asi rauast, vaadake kuidas selle sinna yles saate jne. Minu arust hind pole palju kui lööd kokku katusel mässatud aja v selle eest makstud raha. Idee maksab kah midagi jne. Kasutaja kevva poolt ootame siis varsti sellise asja pilte, mille ta oma kätega ja odavamalt ehitas. Eeldusel, et keegi oleks nõus sellega tööd kah tegema Aga muidu paska pole ju mõtet suust ajada
Ja 129- eest saab ka laia fishkarsi labida, mis nõuab samas vääringus redelit, rihmasid jen
Lugemata postitus Postitas Külaline »
Lugemata postitus Postitas rokikas »
Kevva9 kirjutas: Mis puutub rokikasse, siis virisemise kohta võin niipalju õelda, et kui sa oled igasuguse pasa eest pea 2000 krooni nõus maksma siis ma võin sulle igast asju soovitada.
Ehk jõuab kirjutatu mõte paremini kohale. Mis mõte on pakkujat kiruda kui alati on võimalus mitte osta.rokikas kirjutas: Kui leidub ostjaid kes ei viitsi/oska/taha ise võileiba teha ja on nõus selle eest 10 eurot maksma siis miks ka mitte neile seda pakkuda.
Toote omahind ei ole absoluutselt ostja asi (kui tegemist ei ole monopoolse toote/teenusega). Müü/osta odavamalt kui tahad. Või siis ära osta vaid tee ise kui oskad/tahad.Kevva9 kirjutas: Tõesti ütle , mis selle "lumehirmu" omahind oleks ilma töötamise rahata.
Kui arvestada mitmest "jupist" auto koosneb siis pidi ikka tohutu romula olema ning meeletult vaba aega.Kevva9 kirjutas: Mul oli isa küll selline, kes võttis igalt romuks läinud autolt ühe jupi ja pani siis terve auto kokku. Võib-olla on see ka tahmises, kes tahab midagi leiutada, kes ei taha... või ka oskustes, kes oskab, kes ei oska...?
Vaatasin aga tunduvalt odavamat ei märganud. "Lumehirm"ule sarnased ("kile" + varre pikkus) maksavad seal ~100 $ + transport eestisse.Külaline kirjutas:Vaadake sealt omale tunduvalt odavamalt neid katuserehasid http://shop.ebay.com/?_from=R40&_trksid ... Categories.
Lugemata postitus Postitas Urmas »
Arendas phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Estonian translation by phpBB Eesti [Exabot] © 2008*-2025