Akutrelli valik

ehitustööriistadega seonduv. Siia ei postita ostu-müügi kuulutusi!
Külaline
külaline

Akutrelli valik

Lugemata postitus Postitas Külaline »

Makita akudrllid 14,4 Li-ion ja 18 Li-ion.
Millist eelistada?
Trell mõeldud igapäevaseks töö tegemiseks.
Kasutaja avatar
Hiid
Ehituspenskar
Ehituspenskar
On tänanud: 105 korda
On tänatud: 84 korda

Re: Akutrelli valik

Lugemata postitus Postitas Hiid »

kui keerad kipsikuve, siis on esimene kergem. Kui keerad 6x100 kruve, siis suurem. Muud vahet, peale väände ei ole.
Küülaline
Ehituspenskar
Ehituspenskar
On tänanud: 89 korda
On tänatud: 142 korda

Lugemata postitus Postitas Küülaline »

Külaline kirjutas:Trell mõeldud igapäevaseks töö tegemiseks.
Makita ei ole üldiselt mõeldud 8 tundi järjest - 5 päeva nädalas töötamiseks.
Kevva9
Regulaarpostitaja
Regulaarpostitaja

Lugemata postitus Postitas Kevva9 »

Küülaline kirjutas:
Külaline kirjutas:Trell mõeldud igapäevaseks töö tegemiseks.
Makita ei ole üldiselt mõeldud 8 tundi järjest - 5 päeva nädalas töötamiseks.
Jah ega sellist akutrelli ei leidugi vist. Vaevalt sa iga päev 8 tundi järjest ainult akutrelliga tööd teed. Või teed ? Siis oleks see nagu "nõudepesija" töö ju. Või nagu kokanduses, et üks on kartulikoorija, teised teevad putru.
Kasutaja avatar
Hiid
Ehituspenskar
Ehituspenskar
On tänanud: 105 korda
On tänatud: 84 korda

Lugemata postitus Postitas Hiid »

Ma teen küll 8h päevas akutrelliga tööd, aga selleks on milwaukee
duplex
Korralik postitaja
Korralik postitaja
On tänanud: 2 korda
On tänatud: 1 korda

Lugemata postitus Postitas duplex »

Ise pean küll Makitast lugu. Hinna kauba suhe väga hea. Hilti trellidel tuleb maksta nime eest ka.
Kevva9
Regulaarpostitaja
Regulaarpostitaja

Hiid kirjutas:Ma teen küll 8h päevas akutrelliga tööd, aga selleks on milwaukee
Milwaukee kohta võin ma niipalju õelda, et mul olid kaks akutrelli maal. Üks oli Milwaukee ja teine mingi odav DWT. Üks loll jättis mõlemad kevadel akna juures oleva laua peale, nii et kui päiksepaisteline ilm oli siis said nad pool päeva päevitada. Suve lõpus maale naastes oli tulemus järgmine: milwaukee akupatareid olid täielikult hävinenud(sulasid) , DWT juures ma midagi halba ei märganud, see töötas. Ma ei tea, kas see nüüd mingi näitaja on või oli see juhus, aga Milwaukeed väga enam saada ei tahaks.
maidre
Uus kasutaja
Uus kasutaja

Lugemata postitus Postitas maidre »

Ise ostsin umbes 6-7 aastat tagasi endale 2 milwaukee akutrelli ja sellest ajast on ikka mõlemad hirmsat moodi vatti saanud.Ning korduvalt on kukkunud ka tellingutelt või redelilt.Siiamaani pole midagi juhtunud. Kuid nüüd just paar kuud tagasi ühel käis nagu mingi prõks läbi ja lihtsalt jõud kadus ära.Ei oskagi öelda milles probleem on.Ning ei tea kas viia remonti või on mõttekam uus osta.Ning akuklemmid läksid ka mõlemal mingi hetk kõveraks,aga selle lahendasin niimoodi ,et lihtsalt tangidega murdsin neid kaitsva plastmassi ära ja painutasin klemmid jälle sirgeks ning töö läks edasi.Kuid raske on ta küll.Seda on öelnud kõik kes korraks objektidel on trelli laenanud.Samas kuna plaanis lähiajal endal trelliparki;) täiendada ,siis olen uurinud makita ja dewaldi trelle.Paaril tuttaval on ka panasonicu trell ja kiidavad et korralik ja akud peavad kaua vastu .Aga mul personaalne kiiks vist ,ei meeldi need eriti .Eeldan nigu vanast ajast et panasonic teeb stereokeskusi;) mitte tööriistu.Ning olen paar aastat tööd teinud ka hilti trelliga.Ei saa ka yhtegi paha sõna öelda ,aga hinnaklass vist ikka soolasem.Pole nende hindu ammu vaadanud.
Kevva9
Regulaarpostitaja
Regulaarpostitaja

maidre kirjutas:.Ei oskagi öelda milles probleem on.
Ma arvan, et kui sa trelliga juba 6-7 aastat pidevat tööd oled teinud, siis probleem on see, et trelli aeg jõudis lõpule. Tegelikult ma ei oskagi õelda, kui pikk on ühe akutööriista eluaeg, mul omal on üks 2000 algusest ostetud BOSCH trell, see on siuke "vanamoelisem" kui praeguse aja omad, aga tööd aitab päris hästi teha. Ühe korra olen uue aku juurde ostnud, muud probleemi sellega pole. 4 a. tagasi ostsin Makita koos nende tarvikutega, sellega ka probleeme siiani pole.
tud sjuda
külaline

Lugemata postitus Postitas tud sjuda »

Kui veel ostnud pole, siis soovitan 18v, puhtalt seepärast, et hiljem tagasihoidliku summa est lihtne "lisamasinaid" juurde saada. 14,4 voldisele neid eriti juurde ei tule. Samas kui koju tahad, siis jôudluse ja vastupidamise kohalt, vôid vabalt ka 14,4 vôtta. Hind kindlasti soodsam. Koju 1,5 ah ja "töötegemiseks" 3,0 ah
Kevva9
Regulaarpostitaja
Regulaarpostitaja

tud sjuda kirjutas:Kui veel ostnud pole, siis soovitan 18v, puhtalt seepärast, et hiljem tagasihoidliku summa est lihtne "lisamasinaid" juurde saada. 14,4 voldisele neid eriti juurde ei tule. Samas kui koju tahad, siis jôudluse ja vastupidamise kohalt, vôid vabalt ka 14,4 vôtta. Hind kindlasti soodsam. Koju 1,5 ah ja "töötegemiseks" 3,0 ah
18 V on hea, kui tahad veel paremat ja kui sul rahaga probleeme pole, siis võid osta sama Liitium akuga.
makita
külaline

Lugemata postitus Postitas makita »

Ma olen viimased 5a kasutanud Makita tööriistu (igapäevaselt) ja pole veel ühtegi riista remontima pidanud. Ca 3 a tagasi ostsin tuttavalt akudrelli komplekti http://www.makserv.ee/tooted/akutooriis ... it-dk1445/
Nende drellidega olen ma väga rahul ja soovitan neid osta. Kruvikeerajaga saab järjest last 160mm ja 8mm läbimõõduga kruve umbes 30tk. Aku laeb täis ca 20minutiga. Teise drelliga olen freesinud metalli (värava postidele aukude freesimine 3mm metalli), keraamilisi plaate, seganud segu jne. Drellid on siiani väga heas korras (kasutuses iga päev).
Tõeliselt hea ja vastupidav komplekt!!!
Kevva9
Regulaarpostitaja
Regulaarpostitaja

makita kirjutas:Ma olen viimased 5a kasutanud Makita tööriistu (igapäevaselt) ja pole veel ühtegi riista remontima pidanud. Ca 3 a tagasi ostsin tuttavalt akudrelli komplekti http://www.makserv.ee/tooted/akutooriis ... it-dk1445/
Nende drellidega olen ma väga rahul ja soovitan neid osta. Kruvikeerajaga saab järjest last 160mm ja 8mm läbimõõduga kruve umbes 30tk. Aku laeb täis ca 20minutiga. Teise drelliga olen freesinud metalli (värava postidele aukude freesimine 3mm metalli), keraamilisi plaate, seganud segu jne. Drellid on siiani väga heas korras (kasutuses iga päev).
Tõeliselt hea ja vastupidav komplekt!!!
Hea valik :good: kuid karm hind.
Vasta