No, Jumal, Jumal, issand küll, millest ma siis olen rääkinud. Palun lugege foorumi 1. küsimus läbi kõigepealt. Ta ju ütleb, et tal läheb KODUKASUTUSSE vaja, et palju tööd pole vaja eha. Ja selleks ongi siis ju see käsihöövel. Kui sul on vähe tööd siis sa ei jää ka suuremasse ajahätta ju. Palju sul seal kodukasutuses ikka neid vaja hööveldada on. Ja tõesti, sorry ma ei teadnud, et sa oled miljonär, et täna ostan paksusmasina, homme treipingi, ülehomme saekaatri. Inimesed ei ole võib- olla nii rikkad, kui sa arvad, et kasulikum on omada taolist masinat. Tööriistu on päris palju ja samuti on ka suuri(ning kalleid). Ja kui sa tõesti igat neid osta tahad, no tule taevas appiarvutihdd kirjutas:Eks iga töömehel omad töö ja omad liistud mida vaja hööveldada ja renoveerida. Oma liistude juures jääksin ilma taolise pingita pigem hätta. Mitte, et tegemata töö jääks vaid lihtsalt ajahätta. Väga palju sellist jama vaja hööveldada ja eriti stabiilsesse paksusesse lasta, et käsihöövliga tuleks suitsiidimõtted. Kui tõesti kord aastas või paar vaja, siis on omaette lugu. Kõige haigem variant on näiteks vana laudpõranda taastamine/ümbertegemine, kus ilma pingita on ikka kassiahastus peal ning töökotta minna ei saa, sest ükski töökoda ei võta vanalauda töötlusesse kus kasvõi üks naelaauk olemasEks igaühel on oma töödele vastavad riistad. Mina leian, et endal on mõistlikum omada taolist pinki, sest tavahöövliga mingit söödavat tulemust saada on mõttetu ajakulu.