Siin foorumis räägiks jah ahjudest, mis aga ei tähenda, et elu mind muudest ametitest just säästnud oleks või seda tänagi teeks

Tuleb muidugi ka pliidile tuli alla teha:

kena köik
Lugemata postitus Postitas kaminahi »
Lugemata postitus Postitas Robi 1 »
katuserobi kirjutas:Kuna siin nagunii õige teema amendatud...siis küsiks, et miks "põdral" ukse ja raua vahe nii suur tehakse.Eestikal pannakse uks tavaliselt vastu rauda. See lennuk aga meenutab katelt.Peab ikka palju puid pesas olema, et leek rauani ulataks.Mul oli kunagi Pioneeriga sama jäma, kuni tõstsin tuharesti kõrgemale.
Lugemata postitus Postitas motamees »
Ma ka siis põder.katuserobi kirjutas:...siis küsiks, et miks "põdral" ukse ja raua vahe nii suur tehakse.Eestikal pannakse uks tavaliselt vastu rauda...
Siin jooksevad meie mõtted nii kokku, et peab avariid vältima hakkama.katuserobi kirjutas:... Ma arvan, et see shamott tasub isegi siis kaitseks panna kui uks vastu rauda jookseb.See kaitseb, et ääreraud sealt "imelikuks" ei läheks.
Lugemata postitus Postitas taastaja »
Lugemata postitus Postitas virgor »
Väga kole pilt.Samott koldes püsti ja lattraud ka.taastaja kirjutas:Suure Leedu uksega pliidil mahtus mul igastahes pliidi ukse peale 40 shamott ja uks jäi veel vastu äärerauda
http://mb1.live.hot.ee/rps/D/2026581.JPG
Lugemata postitus Postitas taastaja »
virgor kirjutas:Väga kole pilt.Samott koldes püsti ja lattraud ka.taastaja kirjutas:Suure Leedu uksega pliidil mahtus mul igastahes pliidi ukse peale 40 shamott ja uks jäi veel vastu äärerauda
http://mb1.live.hot.ee/rps/D/2026581.JPG
Miks sa oma kena koduka ära oled peitnud? Sealt oleks motamehelgi staazikalt kolleegilt vaadata.virgor kirjutas:taastaja
Pliit hiirte püüdmiseks väga äge lahendus sullepärast kolle nii puhas ongi![]()
Ega ma nüüd paha pärast.Vaata motamehe pilti seal on kivi paigaldus.Samotid püsti ,pole ju sidumist ja kaua nad seal ei kesta , pildi pealt näha ,et juba samoti vahelt segu pudiseb.
kaminahi kirjutas:Miks sa oma kena koduka ära oled peitnud? Sealt oleks motamehelgi staazikalt kolleegilt vaadata.virgor kirjutas:taastaja
Pliit hiirte püüdmiseks väga äge lahendus sullepärast kolle nii puhas ongi![]()
Ega ma nüüd paha pärast.Vaata motamehe pilti seal on kivi paigaldus.Samotid püsti ,pole ju sidumist ja kaua nad seal ei kesta , pildi pealt näha ,et juba samoti vahelt segu pudiseb.
Lugemata postitus Postitas raga »
Mine “Ahjud, kaminad, korstnad”
Arendas phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Estonian translation by phpBB Eesti [Exabot] © 2008*-2025