Tere. Tahaksin panna elutuppa ja kööki põrandad nii, et umbes pool ruumist naturaalne parkett ja teine pool siis klinkerplaat. Ruumides on põrandaküte.
Läbi kiviplaadi tuleb kindlasti soojus ilusti, aga kuidas ta tuleb läbi 15mm naturaalparketi? Kas kontrast hakkab olema suur, kui astuda kiviosalt parketiosa peale?
All on betoonpõrandad vesipõrandaküttega.
Maanus
Põrandasoojus
põrandad, põrandatööd
-
- külaline
Re: Põrandasoojus
Lugemata postitus Postitas Külaline »
mul on vesipõrandaküte elutoas (nat.parkett) ja I korruse vetsus (kivi) ühe kontuuri peal. Paljajalu on eralduva soojuse vahe tuntav, mis on ka loogiline. Samas ma ei saa aru miks see peaks probleem olema. Kui üldse probleemi näha siis on selleks põranda kõrguse ühtse nivoo kokkuajamine ja ülemineku tegemine.
Mina kööki põrandaplaati ei pannud. Kui midagi juhtub käest pudenema, siis kukkuva eseme väärtus on pöördvõrdeline terveksjäämise tõenäosusega. Mitte et ma mingit kivipõranda foobiat põeks:) lihtsalt maitse asi.
Panin laminaadi. Kui naise terror kodu uuendamisel väljakannatamatuks muutub, siis vahetamine on nuusata. Moodsatel segudel põrandaplaadi ülesvõtmine on pehmelt öeldes räme projekt. Ja vanale selga liimides tekib loll aste, mille talumiseks on mu närvikava liiga labiilne.
Mina kööki põrandaplaati ei pannud. Kui midagi juhtub käest pudenema, siis kukkuva eseme väärtus on pöördvõrdeline terveksjäämise tõenäosusega. Mitte et ma mingit kivipõranda foobiat põeks:) lihtsalt maitse asi.
Panin laminaadi. Kui naise terror kodu uuendamisel väljakannatamatuks muutub, siis vahetamine on nuusata. Moodsatel segudel põrandaplaadi ülesvõtmine on pehmelt öeldes räme projekt. Ja vanale selga liimides tekib loll aste, mille talumiseks on mu närvikava liiga labiilne.
-
- Ehitusspets
- On tänanud: 2 korda
- On tänatud: 18 korda
Lugemata postitus Postitas Expert »
Vesipõrandaküttele on 15 (14mm) parkett liiga palju,ükski tootja ei luba ka nii paksu parketi paigaldust põrandaküttele.
On olemas ka nat.parkett paksusega 8 ja 10 mm,mis on mõeldud spets põrandakütte jaoks.Siis ei peaks ka tekkima anomaalset temperatuuride vahet keraamilise plaadi ja parketi vahel.Teine pluss on see,et sellisel juhul saab ka erinevad põrandaosad omavahel tasapinda ajada.
Edu !
On olemas ka nat.parkett paksusega 8 ja 10 mm,mis on mõeldud spets põrandakütte jaoks.Siis ei peaks ka tekkima anomaalset temperatuuride vahet keraamilise plaadi ja parketi vahel.Teine pluss on see,et sellisel juhul saab ka erinevad põrandaosad omavahel tasapinda ajada.
Edu !

Olukord Eesti ehitusturul on "suurepärane", kuid mitte lootusetu...
Lugemata postitus Postitas markop »
Pole päris nii ,et 15mm on palju, oleneb materjalist
http://www.kopkop.ee/est/top/nouanded/porandakute/
http://www.kopkop.ee/est/top/nouanded/porandakute/
Hüppa
- Ehitusfoorum
- ↳ Üldfoorum
- ↳ Ahjud, kaminad, korstnad
- ↳ Aiad, väravad
- ↳ Aknad, uksed
- ↳ Betoon ja betoonitooted