Arutelud töö tegemise hinna osas
Arutelud töö tegemise hinna osas
Lugemata postitus Postitas laury »
-
- külaline
Re: Palksauna tegemine nö. koha peal. Kas oleks tegijaid?
Lugemata postitus Postitas ka ehitaja »
sa tark küsi ikka 10euri meeter jääbki mulle rohkem töödka ehitaja kirjutas:ei no tere talv, 4euri meeter, selliseid lolle vötaks isegi tööle

-
- külaline
Lugemata postitus Postitas Kylamees »
Hakkab jälle see teema pihta, et kui päevas 200.-€ ei teeni siis on mõtetu päev?
Tundub, et ainult ehitajad on sellised tiblad. Ülejäänud lihtrahvas peab leppima miinium palgaga.
Igasugused "ka ehitajad" ei pea arvama, et ainult nende oskused ja amet on ülev.
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas TMF »

Ma saan aru, kui sa oled töötu bocki-näljas külamees Haanja kandist ja kalkunnid selle 4 rubla per meeter oma argiste vajaduste katteks. Kui sa aga oled tegija e. meister, siis peaksid teadma, et hinda alla lüüa liigselt ei tohi ja peaksid tegema tööd hinnaklassis mis on ligilähedane teiste poolt küsituga

-
- külaline
Lugemata postitus Postitas TMF »
Nüüd aga võta mehed, kes on FIE-d või kellel OÜ. Maksud vaja maksta ja ise ka tahaks teenida seda leiba-vorsti ja rohkemgi. A võibolla tekkis sul küsimus, et milleks ma rohkem teenida tahan? Vastan siis et a milleks ma oma äri pean siis, kui et mitte selleks et teenida. Milleks ma raiskan niisama oma vaba aega ja närve?
Ise ma palgitöömees ei ole, aga lihtsalt see hindade allalöömine puudutas küll mind. Vaata mis hinnaga teised teevad ja tee natuke odavamalt kui tahad. Aga liigne hinna allalöömine ei ole mitte hea....
No kui tulebki kuskilt see ühe euro mees siis mina soovin talle ainult edu, lasku käiaTMF kirjutas:Laury, see ei ole kunstlik hinna ülesselöömine. Kas sa ise kujutad ette, kui üks mees võtaks näiteks 1 EUR meeter, sest talle sellest piisab? Tema arvestab, et saab päevas 10 EUR ja saab leiba-vorsti-makaroni-. Ja on rahul.
Nüüd aga võta mehed, kes on FIE-d või kellel OÜ. Maksud vaja maksta ja ise ka tahaks teenida seda leiba-vorsti ja rohkemgi. A võibolla tekkis sul küsimus, et milleks ma rohkem teenida tahan? Vastan siis et a milleks ma oma äri pean siis, kui et mitte selleks et teenida. Milleks ma raiskan niisama oma vaba aega ja närve?
Ise ma palgitöömees ei ole, aga lihtsalt see hindade allalöömine puudutas küll mind. Vaata mis hinnaga teised teevad ja tee natuke odavamalt kui tahad. Aga liigne hinna allalöömine ei ole mitte hea....

Aga kas see peaks olema minu mure mis makse ja võlgu teistel vaja maksta on? Mina olen tänasel päeval 4 euriga võimeline ära majandama.
Teades palju miski maksab ja kuidas asjad käivad siis võib öelda, et ehitusel on ikka veel päris palju õhku sees, mille võiks välja lasta, sama kasumit on võimalik ka parema töökorraldusega teenida.
-
- Ehitusguru
- On tänanud: 6 korda
- On tänatud: 11 korda
Lugemata postitus Postitas Manowar »
Pidid siin(viewtopic.php?f=27&t=25806) 3200-4500 euriga terve palksauna, võtmed kätte valmis meisterdama, pane oma töödest, mis teinud oled ka pilte üles, tahaks mõnda valmis tehtud tööd näha.
Siseviimistlus: krohvi-, maalri-, kipsitööd, põrandad, vannitubade ehitus, plaatimine, fassaaditööd.
viimistlusduo@gmail.com
53425657
Kõik kurdavad, et raha on vähe, aga pole kedagi kuulnud kurtmas, et mõistust napib.
-
- Uus kasutaja
Lugemata postitus Postitas vanapagan1 »
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas log »
Olen päri sellega, et 4 EUR meeter on võimalik tappe teha ja varada, ning palki paigaldada salapulga ja villata spets. platsis või angaaris kus on el. tõstuk, kraanatelfer jne. Kus on abitööline ja mees paneb min 10-20m päevas. Makse ei maksa, bensiini ei osta ja muid nõudmisi tellijale ei esita. Tapi tüüp koerakael( näiteks).
- Hiid
- Ehituspenskar
- On tänanud: 105 korda
- On tänatud: 84 korda
Lugemata postitus Postitas Hiid »
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas log »
-
- külaline
See kõik on õpitav ja lõpuks ka ise tehtav.
Kui kõik viitsiks ja tahaks ise kõike teha, siis oleks Teie põli läbi...
-
- Ehitusguru
Kui ma viitsiks ja tahaks ise vilja kasvatada, kartulit ja muid juurikaid, siis oleks põllumeeste lips läbi, samuti kasvataks sigu, lehmasid ja muid puduloiuseid, lisaks oleks kirurg-günekoloog-autoremondilukksepp-pankur ja veel palju muud, sinu jutu järgi võiks kõik oma ala spetsialistid lipsud varna riputada, juhul, kui ma seda kõike viitsiks ja tahaks.
...ja nüüd tuled veel vaese ehitaja käest viimast palukest ka ära võtma:)
Siseviimistlus: krohvi-, maalri-, kipsitööd, põrandad, vannitubade ehitus, plaatimine, fassaaditööd.
viimistlusduo@gmail.com
53425657
Kõik kurdavad, et raha on vähe, aga pole kedagi kuulnud kurtmas, et mõistust napib.
Lugemata postitus Postitas lauri1988 »
-
- Uus kasutaja
- Hiid
- Ehituspenskar
- On tänanud: 105 korda
- On tänatud: 84 korda
Lugemata postitus Postitas Hiid »
vaata mu allkirjalog kirjutas: kas Hiid nõmetseb või on idioot.

-
- külaline
Vaata kulla Manowar maal elades peadki kõike seda tegema...Manowar kirjutas:Loll jutt, Kylamees!
Kui ma viitsiks ja tahaks ise vilja kasvatada, kartulit ja muid juurikaid, siis oleks põllumeeste lips läbi, samuti kasvataks sigu, lehmasid ja muid puduloiuseid, lisaks oleks kirurg-günekoloog-autoremondilukksepp-pankur ja veel palju muud, sinu jutu järgi võiks kõik oma ala spetsialistid lipsud varna riputada, juhul, kui ma seda kõike viitsiks ja tahaks.
Sest see sama lehm-siga võib vajad nii kirurgi kui ka günekoloogi ja traktor vajab kõpitsemist ning need muud lojused vajavad ka ulualust.
-
- Ehitusguru
Kylamees kirjutas:Vaata kulla Manowar maal elades peadki kõike seda tegema...Manowar kirjutas:Loll jutt, Kylamees!
Sest see sama lehm-siga võib vajad nii kirurgi kui ka günekoloogi ja traktor vajab kõpitsemist ning need muud lojused vajavad ka ulualust.
Enamus Eesti rahvast elab teadupärast linnades.
See oli väike nimekiri erinevatest tegevusaladest, võiksin ju lisada veel 500 professiooni, ainult iga asja korralikult selgeks tegemiseks, kulub ca 4 aastat, lisaks erinevate abivahendite nimekiri, mis oleks vaja hankida antud tööde tegemiseks.
viimistlusduo@gmail.com
53425657
-
- Uus kasutaja
Huvitav kas ta ehitusest ise midagi jagab ka või on see vend, kes käib ja targutab ainult objekti peal ja vingub ja lunib raha juurde a-la ei tule ikka välja kuidagi.
-
- Ehitusguru
Sina, Hillbilly(http://www.zaxtor.net/hillbilly.jpg) oled minuga seepärast palju kokku puutunud, et oled 1 turusolkijatest, kes käib objektidel odavpakkumisi tegemas, aga peale hinnapakkumist nägu enam ei näita ja klient arvabki, et saab tasuta, olen korduvalt maininud, et tahaks mõnd su tööd, korraliku pildimaterialina näha, aga sa pole miskipärast vedu võtnud.laury kirjutas:Ah ärge pange seda Manovar-it tähele ta vingub ja viriseb igas teemas, siiani pole veel midagi asjaliku tema poolt tulnud, nii palju kui mina temaga erinevates teemades olen kokku puutunud.
Huvitav kas ta ehitusest ise midagi jagab ka või on see vend, kes käib ja targutab ainult objekti peal ja vingub ja lunib raha juurde a-la ei tule ikka välja kuidagi.
Pole kunagi raha juurde lunimas käinud, teen kohe vettpidava hinnapakkumise.
viimistlusduo@gmail.com
53425657
Lugemata postitus Postitas ohmu »
Jube kurb, nüüd ei julge enam üldse kedagi tulevastest pakkujatest valida, kui suvel asjaks lähebki. Tuleb ikka oma palgid Põlvasse tegemisele toimetada ja siis tagasi ka tuua. Tuhat vabandust, et oma rumala küsimuse siia foorumisse püstitasin- siin ikka mehed koos ja arvata oli, et naisterahva postitus segadust tekitab. Teadagi ju- naine laevas, laev põhjas...
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas haanimiis »
Käsitöö- vers. freespalk-ehitis, karp vers. võtmed kätte, jne-jne. Nüansse on palju. Ega inimest ei saa keelata pakkuda või palgata 1€ hinnatasemega meest või eelistada 10€ meest. Kui õppimine käib oma rahakoti ja närvide pealt. Mingid nö. mediaanhinnad võiksid siiski välja kujuneda orienteerumise hõlbustamiseks.
- Ehitusfoorum
- ↳ Üldfoorum
- ↳ Ahjud, kaminad, korstnad
- ↳ Aiad, väravad
- ↳ Aknad, uksed
- ↳ Betoon ja betoonitooted
- ↳ Ehitustööriistad
- ↳ Ehitusmaterjalid
- ↳ Elekter, elektriseadmed
- ↳ Energiamärgis ja energiaaudit
- ↳ Fassaadide arutelu
- ↳ Katused, laed