Palksauna tegemine nö. koha peal. Kas oleks tegijaid?

siin arutletakse selle üle, palju tööd või materjalid maksavad. Tööpakkumisi siia mitte teha!
ohmu
Uus kasutaja
Uus kasutaja

Palksauna tegemine nö. koha peal. Kas oleks tegijaid?

Lugemata postitus Postitas ohmu »

Järjekordne rumal küsimus naisinimeselt :)
Kui mul on palgid metsast välja veetud, kas oleks selliseid tegijaid ka, kes tuleks ja teeks mulle neist palkidest sauna? Et poleks vaja vedada kuhugi jumal teab, kuhu? Koorimisega saaks ise hakkama, aga muuga jääksin kindlalt ju hätta.
Rääkige rumalale :)
Külaline
külaline

Re: Palksauna tegemine nö. koha peal. Kas oleks tegijaid?

Lugemata postitus Postitas Külaline »

Tervitused.

Tegija ikka oleks aga ehk saaksite täpsustada oma soovi mailile: Teco1@hot.ee
Kõike head.
Külaline
külaline

Lugemata postitus Postitas Külaline »

Kus küsijaid, seal vastajaid.
Kindlasti võid leida endale sobiva tegija selle foorumi abil. Enne tuleb Sul vastused leida paljudele küsimustele. Sauna tüüp näiteks.
Diil'ini jõudmist kiirendaks oluliselt kui annad teada sauna tulevase asukoha (logistikakulud) ja nö. ligikaudsed projektandmed.
Joonis või meeldiv pildinäidis oleksid ka abiks.
http://www.mooska.eu/suitsusaun-haanjas
log
külaline

Lugemata postitus Postitas log »

Nii ohmut ei maksa ka mängida, naist ka mitte!!!! Kui juba koorida jõuad....( see kõige raskem töö) .
Võta kohakaaslusega mees. Võin soovitada kui meilid loghome1@hot.ee. Ise avantüüridega ei tegele.
ohmu
Uus kasutaja
Uus kasutaja

Lugemata postitus Postitas ohmu »

Tulevane asukoht ei jää Haanjast kaugele :) Täiesti tavaline saun on plaanis, st. mitte suitsusaun. Abi oleks vaja ainult palkidega. Ülejäänu teeks abikaasa oma väga vähesest vabast ajast. 6x6m, kooritud ümarpalk arvatavasti. Pikim palgijupp oleks siis vist ligikaudu 6,5m. Projekt on hetkel tegemisel. Kõrgus vist jääb 2.20 või 2.30. Ühekordne.
On kellelgi aimu, mis selline töö umbkaudu maksma võiks minna? Öömaja ei paku, aga süüa anda võin küll :)
...log.... arvasin oma naiivsuses, et koorimisega saaksin hakkama (oma mehega ei ole sellest rääkinud- seega direktoriga kooskõlastamata :) )
heheh
külaline

Lugemata postitus Postitas heheh »

Et, huvitav, kui 4€ m, mis siis päevapalgaks tuleb? Normaalne mu arvates. L-Eesti kohta eriti norm.
Mina töö tellijana saadaks siuksed 10€ m-vennad järgmist võimalust otsima koos oma bockiga :D ( u. 200€ - 3112eeki päev!!??? - mõni elab ikka veel 2005. aastas)
katuse_d
külaline

Lugemata postitus Postitas katuse_d »

Kui sarikad püsti, siis laastukatus peale? Teen ära.

marek.aas.001@mail.ee
kiv
külaline

Lugemata postitus Postitas kiv »

Kui haanjast,siis mina 9km lääne poole,tehtud kaks sauna,viimane eelmine aasta ,ümarpalk,käsitöö,puhas nurk ,pildid,oma silmaga järgi kaemine,jne
Kui huvi,siis kõlista 5164846
Vasta