Katsu korra väikse haamriga oma ahjust üks kivi kätte saada või sellist treppi lüüa.

Lugemata postitus Postitas motamees »
Lugemata postitus Postitas Lembitu »
Lugemata postitus Postitas kaminahi »
Kas sinna ei hakka kogunema tuhka, mis lõpuks istub seal ja ei anna sooja peeglile ülevalt ega soojenda ka esiseina sealt?kaminahi kirjutas:See punasega ruut peaks olema sobilikum. Servad silu 45 kraadi
Kas sul mõni pilt ka sellisest kaadervärgist on? Sealt 25x37 suurusest uksest suht halb midagi veel teisele korrusele lükata rääkimata puhastamisest.kaminahi kirjutas:Kaasaegsete vahenditega, L kujuliselt kokku kruvitud latikestega
Lembitu kirjutas:Kas sinna ei hakka kogunema tuhka, mis lõpuks istub seal ja ei anna sooja peeglile ülevalt ega soojenda ka esiseina sealt?
Ja minu ettekujutuses oli pütt hoopis teistpidi. Siis toetuks ta raudselt äärekivide peale. Praegune vinkli variant seda ei välista ja lae peale ei julgeks ma teda ikke toetada.Marcus Flinn kirjutas:On võimalik, et lõõridesse ja ühenduskäikudesse koguneb lendtuhka, kuigi tõmme hoiab selle tavaliselt ära.
...Ütleme siis külili, nagu ratas maas... Liiva ma sellise koha peale ei paneks. Iga soojuspaisumise juures pudiseb liiv püti ja põranda vahele ja täidab seda. Lõpuks istub pütt täiega lae peal.Lembitu kirjutas:... Et kas siis küllili?... Ise mõtlesin, et valaks selle tühja ruumi selle tünni ja välismüüri vahel veel liiva täis...
Lugemata postitus Postitas virgor »
Lugemata postitus Postitas raga »
Arvestades oma naise soojalembust, siis peaks see talle paras olemavirgor kirjutas:Kuris on aga lava on ju puudu.Seal läheb ikka väga soojaks.
Lugemata postitus Postitas heints »
Lugemata postitus Postitas Kalvis »
Lugemata postitus Postitas heints »
No ei kujuta ikkagi ette, et mis moodi sellise latiga on võimalik sinna ülesse minna. Ma saan aru, kui uks oleks suurem, aga 25x37 uksest ei mahu ju ise sisse!kaminahi kirjutas:Kaasaegsete vahenditega, L kujuliselt kokku kruvitud latikestega, saad selle tuha sealt ka ala tagasi
Lugemata postitus Postitas juhan »
Mine “Ahjud, kaminad, korstnad”
Arendas phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Estonian translation by phpBB Eesti [Exabot] © 2008*-2025