Minu mure on järgmine:
1) milline ketassae ketas (nt hammaste arv?) oleks parim liimpuitkilbi lõikamiseks nii, et lõikejälg oleks võimalikult puhas, st ideaalilähedane (vähem lihvimist)? Suur tahe on ise kase liimpuitkilbist laud teha, selleks on vaja mõned lõiked nii piki kui ka ristikiudu teha. Saagimiseks on mul võimalus kasutada ühe hea inimese dewalt'i dw 745 nn lauasaagi (tema antud saeketta mõõdud on 254 x 30 mm). Kas eelistada mõnd kindlat kaubamärki (kui laud õnnestub, siis prooviksin renoveerida ka oma voodi, sestap võiks see ketas olla mitte just nn ühekordne)?;
2) valmis laud tahab ka mingit viimistlust - olen mõtelnud, et õlitaks nn valge õliga, see aga tähendab, et õliga või ilma, lihvida on ikka vaja - kas olen õigesti teinud oma kodutöö, et selleks sobib parimini ektsentriklihvija? Ja kui, siis, kas ainult pikikiudu või ektsentriku puhul pole see määrav?;
3) õlitamine - üldiselt soovitatakse selleks pintslit või kaltsu - aga kas värvipüstoliga võiks ka seda teha (kogemus kunagisest autovärvimisest räägib, et viimast tasub rohkem eelistada

Tänan Teid kõiki vastamast ette!
Kaspar.