Kuidas sattusid VE-ehitusfoorumisse ?
siia käivad üldised teemad, mis teistesse foorumitesse ei sobi
- Robi 1
- Ehituspenskar
- On tänanud: 190 korda
- On tänatud: 220 korda
Kuidas sattusid VE-ehitusfoorumisse ?
Lugemata postitus Postitas Robi 1 »
Täiesti huvitav oleks ju teada, et millistel erinevatel põhjustel käiakse selles foorumis ja mis kasu see on toonud?
Tulin ise siia selleks, et Kodusoe foorum hakkas nagu maha jahtuma ja kui märkasin, et elu ruulib siin täiega edasi, siis olin suht häpy muidugi. Vaikselt olen avastand ka muud huvitavat lugemist aga alati uurin hoolega kõigepealt ahjumeistrite käekäigust, ehk saan sealt mõne tarkuseteragi varasalve.Migit tööd ma, siit ei otsi muidugi( pigem ehk normaalset abijõudu), mul on pikaajalised kokkulepped olemas ja ei vaja võõraid kliente .
Kaunist soovides , Robert .
Tulin ise siia selleks, et Kodusoe foorum hakkas nagu maha jahtuma ja kui märkasin, et elu ruulib siin täiega edasi, siis olin suht häpy muidugi. Vaikselt olen avastand ka muud huvitavat lugemist aga alati uurin hoolega kõigepealt ahjumeistrite käekäigust, ehk saan sealt mõne tarkuseteragi varasalve.Migit tööd ma, siit ei otsi muidugi( pigem ehk normaalset abijõudu), mul on pikaajalised kokkulepped olemas ja ei vaja võõraid kliente .
Kaunist soovides , Robert .
Viimati muutis Robi 1, 19 Dets 2010, 16:02, muudetud 1 kord kokku.
- Hiid
- Ehituspenskar
- On tänanud: 105 korda
- On tänatud: 84 korda
Re: Kuidas sattusid VE-ehitusfoorumisse ?
Lugemata postitus Postitas Hiid »
ehitasin omale onni ja mõned küsimused kummitasid, oli tarvidus nõu pidada või võrrelda, kuidas teised analoogses situatsioonis on teinud. Sobrasin googles kuidagiviisi või oli mõni link ehitusabi foorumis, mille leidsin umbes samal ajal, pole enam meeles. Ehitusabi suri igatahes välja, pärast seda kui sealsed külastajad kõik selle siin leidsid 

-
- Ehitusspets
- On tänanud: 1 korda
- On tänatud: 4 korda
Lugemata postitus Postitas ats »
Eks algul ,aegu tagasi,oli Ehitusabi see koht ,kus pädev seltskond koos käis,aga tatipritsid suutsid keskkonna ära lagastada Ehitus 24 on lausa peldikuseinaks muutunud.VE praktiliselt ainus toimiv eh.foorum.Hommik algab juba harjumusest kohvi ja foorumi sirvimisega.Jõudu modedele.
Siseviimistlus, Plaatimine. 5084218 +358465675729
Vaatamist http://fotoalbum.ee/photos/Transit/sets/689453
Vaatamist http://fotoalbum.ee/photos/Transit/sets/689453
-
- Korralik postitaja
- On tänanud: 3 korda
- On tänatud: 27 korda
Lugemata postitus Postitas Õhuke »
Täiesti juhuslikult sattusin, peale seda kui olin alustanud kolmanda projektiga viimase 20 aasta jooksul. Projektiga selles mõttes, et amet mida õppinud olen ja mis leiva lauale toob on ehitusest kaugel.Samas nõuka aegse individuaalirajooni produktina on enamus ehitusega seotud töid juba väga varases nooruses ära proovitud.
Siin on vahva seltskond, kui oma mõistusest puudu kipub tulema leiad siit ikka mõne nõuande. Kui vähegi otsida ja ka ridade vahelt lugeda oskad. Selge, et väike räpp ja üksteise torkimine käivad asja juurde. Aga veebimeister on selle rahva siin kenasti suutnud ohjes hoida nii, et asi läbuks ei ole läinud.
Aga rahulikku jõuluaega, jõudu 2011 aastal siin teemade kommenteerimisel ja rahuliku meelt diletantide "hala" ärakuulamisel kogu rahvale!
Siin on vahva seltskond, kui oma mõistusest puudu kipub tulema leiad siit ikka mõne nõuande. Kui vähegi otsida ja ka ridade vahelt lugeda oskad. Selge, et väike räpp ja üksteise torkimine käivad asja juurde. Aga veebimeister on selle rahva siin kenasti suutnud ohjes hoida nii, et asi läbuks ei ole läinud.
Aga rahulikku jõuluaega, jõudu 2011 aastal siin teemade kommenteerimisel ja rahuliku meelt diletantide "hala" ärakuulamisel kogu rahvale!
Diletant ehituses aga ehitan....
...ainult endale
...ainult endale
- sashaobrok
- Ehituspenskar
- On tänanud: 36 korda
- On tänatud: 43 korda
Lugemata postitus Postitas sashaobrok »
Olen remontinud korteri, kõpitsenud rohkem kui sajandivanust maja, ehitanud sauna, abihoone ja nüüd päris enda maja kallal. Enne Vennadfoorumit oli samuti ehitusabi, aga seal puudus vist veebiasjandust tundev haldur, kes oleks foorumi kasutatavaks teinud. Siit olen saanud enamus kaasaja materjalide ja lahenduste tarkusi, mida vanemate raamatutega kokku pannes oma tegemistes ära kasutada. Huumorit tuleb ka siit omajagu..
vanaema on sul veteran...
-
- Ehituspenskar
- On tänanud: 398 korda
- On tänatud: 194 korda
- Kontakt:
Lugemata postitus Postitas kaminahi »
Mina sattusin siia puhtalt seeläbi, et osutusin Kodusoe foorimi jaoks ebapädevaks ja minu taipamatus meistreid häirivaks ja eksitavaks.
http://kodusoe.ee/foorum/viewtopic.php?f=4&t=826#p3774
No ei omandanud mina seda traadiga ahjuukse sidumise kunsti
.
Õige ka, mis ma segan targemaid aga eks ma ole neile ikka siin ka ristiks ja mureks olnud.
Soovin siinsetele kannatust ja luban, et ma midagi teisiti ei tee kui siiani.
Kena jöulu
http://kodusoe.ee/foorum/viewtopic.php?f=4&t=826#p3774
No ei omandanud mina seda traadiga ahjuukse sidumise kunsti

Õige ka, mis ma segan targemaid aga eks ma ole neile ikka siin ka ristiks ja mureks olnud.
Soovin siinsetele kannatust ja luban, et ma midagi teisiti ei tee kui siiani.

Kena jöulu

Hea tava on arvustada inimeste mõtteid ja arvamusi, mitte isikuid endid, ning oma arvamusi argumenteerida.
tel. 54514881 OÜ Ahjumaailm, http://www.ahjumaailm.ee
koostöös http://www.unibuild.ee
------------------
www.ehituspenskarid.com
tel. 54514881 OÜ Ahjumaailm, http://www.ahjumaailm.ee
koostöös http://www.unibuild.ee
------------------
www.ehituspenskarid.com
Lugemata postitus Postitas ponkskar »
Elu sundis
Oli plaan hakata maja ehitama ning sai siis mingi 0,5.a. enne ehituse algust hakatud lisaks Masso raamatule ka netist infot otsima. Ning siis googeldades ja netitades jms ma kuidagi kobatades siia sattusin ning olen väga rahul
Näiteks kui mul maja veel paberil oli ja ise ei teadnud asjadest mitte essugi, siis üks ehitaja soovitas mul maja ehitada Fibost mitte Aerocist, sest Fibo "hingavat" paremini ning venti polevat vaja
Sel ajal ma uskusin seda ega osanud midagi öelda.
Õnneks saatusin siia foorumisse õigel ajal ning loodetavasti olen suutnud kõige suuremad lolluseid vältida

Oli plaan hakata maja ehitama ning sai siis mingi 0,5.a. enne ehituse algust hakatud lisaks Masso raamatule ka netist infot otsima. Ning siis googeldades ja netitades jms ma kuidagi kobatades siia sattusin ning olen väga rahul

Näiteks kui mul maja veel paberil oli ja ise ei teadnud asjadest mitte essugi, siis üks ehitaja soovitas mul maja ehitada Fibost mitte Aerocist, sest Fibo "hingavat" paremini ning venti polevat vaja

Õnneks saatusin siia foorumisse õigel ajal ning loodetavasti olen suutnud kõige suuremad lolluseid vältida

-
- külaline
Lugemata postitus Postitas entu1151 »
ei mäletagi kuidas täpselt see juhtus:) alguses olin siin küllaltki aktiivne,vaidlesin ja proovisin anda ka võhikutele nõu maalritöödes, kuid siis algas tatipritsimine:( nüüd lihtsalt upitan oma teemat,rubriigis "otsin tööd"et propageerida huvitavaid lahendusi maalerduses.
Lugemata postitus Postitas jürka »
Tere.Sattusin siia googlei otsingu kaudu.Väga hea koht asjaliku nõu saamiseks kui ise ehitust eriti ei jaga ja abiks on tuttavad,kes midagi natuke jagavad.Saab vähemalt teada kuidas peab tegema.
Head vana-aasta lõppu kõigile!
Head vana-aasta lõppu kõigile!
- vaaderman
- Ehitusveteran
- On tänanud: 51 korda
- On tänatud: 7 korda
- Kontakt:
Lugemata postitus Postitas vaaderman »
ise sattusin suht juhuslikult siia kuna ei uskunud, et ehitajad suudavad
yhes foorumis rahulikult koos toimetada, k6ik on ju isiksused ja suured meistrid
aga tuleb välja, et eksisin. muudes ehitusalastes foorumites pole osalenud.
tundub, et pole erilist vajadust kah. ainuke asi mis vähe häirib on see, et
anonyymselt saab kontrollimatult möllata. muidu on k6ik ok.
k6igile head vanaasta l6ppu.
yhes foorumis rahulikult koos toimetada, k6ik on ju isiksused ja suured meistrid
aga tuleb välja, et eksisin. muudes ehitusalastes foorumites pole osalenud.
tundub, et pole erilist vajadust kah. ainuke asi mis vähe häirib on see, et
anonyymselt saab kontrollimatult möllata. muidu on k6ik ok.
k6igile head vanaasta l6ppu.

Hüppa
- Ehitusfoorum
- ↳ Üldfoorum
- ↳ Ahjud, kaminad, korstnad
- ↳ Aiad, väravad
- ↳ Aknad, uksed
- ↳ Betoon ja betoonitooted
- ↳ Ehitustööriistad
- ↳ Ehitusmaterjalid
- ↳ Elekter, elektriseadmed
- ↳ Energiamärgis ja energiaaudit