Kasutasin alguses suvalist 12 kroonist tindipastakat (s.t. kuuliga nagu pastakas aga vedela tindiga).
Viga oli et kylmaga ja ma"rjaga saad natuke to~mmata siis tuleb seda ja"lle "elustada". Ja ma"rjaga laheb tint laiali puu peal. Samas joon on ja"a"b siiski eristatavaks.
uurisin pisut ja leidsin sellise paljukiidetud leiutise nagu fisher space pen.
Peaks kirjutama igale asjale igas asendis iga nurga all jne.
Yhesonaga ostsin ebay kaudu 2 fisheri pulka:
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll? ... K:MEWNX:IT
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll? ... 2503wt_920
Hind suht soodne, 1sel koos traspordiga 100 eek, usast koos transpordiga ca 125 eek.
See Contrator tool on ka Chambers scriberis (http://www.chamberslogscribers.com/) kasutusel.
Ma"rjale paberile ja ma"rjale puule kirjutab kyll. Viga on tal selles et pisut suurema nurga all ei kirjuta u"ldse. Samas 12kroonine tindikas kirjutab 45 voi suurema nurga all ilusti.
Samuti vajab space pen suht tugevat survet, eriti kui on ma"rg puu vmt. Isegi tavaliselt kuivale paberile kirjutades on vaja enne 1-2cm joont tommata et ta "ellu arkaks" . Ja kirjutamisel ikka pigem survet , nagu suvalisel vanal pastapliiatsil.
Tindikas ja"lle kirjutab ilma v2ikse survega ilusti.
On kellegil kogemusi, mis voiks olla veel hea kirjutusvahend?? Just et to"o"taks suurema nurga all ja ka ma"rjale puule ning ku"lmaga.
T2nud.
kirjutusvahend vara ma"rkimiseks
Palkmajade teema
- sashaobrok
- Ehituspenskar
- On tänanud: 36 korda
- On tänatud: 43 korda
Re: kirjutusvahend vara ma"rkimiseks
Lugemata postitus Postitas sashaobrok »
Kas tõesti veekindel marker ei ole hea selleks asjaks?
vanaema on sul veteran...
Lugemata postitus Postitas peebuste »
Teeks nigut venelased kosmoses - kirjutaks pliiatsiga? Selline jämmem, punane värvipliiats näiteks.
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas Külaline »
ma oleks selle 100.- eest omale ta"pita"htedega klaveri ostnud.
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas log »
OK. Tundub, et küsija peab ikkagi sammud kirjatarvete poodi seadma.
Vaja on kahte pliiatsitEhituspliiats lapik, punanemusta triibuline, sinine musta triibuline- pehme . Ja sirkli jaoks Schwan pehme murtud-punakat värvi või must. Tegemist on nö joonistuspliiatsitega - söepliiatsitega mis on pehmed. Ma arvan, et poemüüjad teavad ka mida palkmajaehitajad kasutavad. Marki ei oska öelda, sest nad kuluvad lõpuni ära ja maksavad alla 20 krooni.tk
Vaja on kahte pliiatsitEhituspliiats lapik, punanemusta triibuline, sinine musta triibuline- pehme . Ja sirkli jaoks Schwan pehme murtud-punakat värvi või must. Tegemist on nö joonistuspliiatsitega - söepliiatsitega mis on pehmed. Ma arvan, et poemüüjad teavad ka mida palkmajaehitajad kasutavad. Marki ei oska öelda, sest nad kuluvad lõpuni ära ja maksavad alla 20 krooni.tk
Lugemata postitus Postitas lauri1988 »
Tean ise et vanasti kui palkmaja üles raiuti siis tehti algul umbes mingi vara kirvega sisse ja siis raputati alumisele palgile tuhka ja tõsteti siis järgmine palk peale ja uuesti maha siis valge vara sai tuhaga kokku ja nägid kust oli vaja veel raiuda ja võtta veel. See ikka kõige odavam,kui tuhast puudu tuleb võin juurde anda pliita alt. 

-
- Uus kasutaja
Lugemata postitus Postitas vanapagan1 »
Mina kasutasin varem kirjatarvete poest ostetud keemilisi pliiatseid kuna nendega sai ka märja pinna peale märkida aga neid kahjuks enam ei ole poest leidnud ja viimasel ajal kasutan LYRA kõige pehmemaid harilikke pliiatseid.
Hüppa
- Ehitusfoorum
- ↳ Üldfoorum
- ↳ Ahjud, kaminad, korstnad
- ↳ Aiad, väravad
- ↳ Aknad, uksed
- ↳ Betoon ja betoonitooted
- ↳ Ehitustööriistad
- ↳ Ehitusmaterjalid
- ↳ Elekter, elektriseadmed
- ↳ Energiamärgis ja energiaaudit
- ↳ Fassaadide arutelu