kena köik
Lugemata postitus Postitas kaminahi »
Lugemata postitus Postitas Meelis Vaiksaar »
Lugemata postitus Postitas Urmas »
Ma ei tea kuidas sina, aga mina kasseerin oma oskused, midagi erilist kursustel, õpipäevadel, töötubades omandatut tehes, klientidelt sisse natuke kõrgema hinna näol, seda muidugi mõistuse piires. Palju need koostegemiste osavõtt maksab? 1000? 2000? Kui ahju tegemine maksab ca 20 000 (umbes pakutud, ei ole kursis), siis ühele ahjule lisada erioskuste eest 1000 krooni ehk 5%, siis arvan, et kliendil, kes soovib endale ahju tegemiseks MEISTRIT, ei ole sellest lisatud summast kahju ja maksab heameelega hea tulemuse nimel.Meelis Vaiksaar kirjutas:....Nüüd arvatakse,et võiks õpitoad ka olla.Kui kuuldi,et mis summasid käivad MEISTRID selliste koostegemiste eest välja. kadus huvi nagu niuhti.Ja siis peaksid Meistrid oma teadmisi tasuta jagama?Muidu oled ihhnur ja miskõik veel....
Lugemata postitus Postitas stupiduser »
Täpselt nii ongi.raga kirjutas:No on sääne ajastu, et info liigub kiiremini kui vanasti.
Ma ei ole ainuke, kes arvab, et on olemas eraldi inimtüüp "isetegijad"voltts kirjutas:Miks pärssida neid,kel soov ise midagi teha.Minuarust on tore,kui on inimesi,kes ei hoia oma teadmisi vaka all ja on nõus jagama mõningaid näpunäiteid,olen täiesti kindel,et kõik kel ahju või mõne muu küttekolde soov,ei mõlgu meeles soov seda ise teha.Las inimene teeb,kui tal see õnnestub,siis ju tore ja kui mitte,eks ta ole siis varsti mõne meistri ukse taga.
Kuldsed sõnad!taastaja kirjutas: ...ja kui netti veel olemas polnud ....ka siis tegime hobipottseppadena ahjusi...vahtisime Veski raamatut ja tüütasime lõputute küsimustega mõnda päris pottseppa, kui see juhtus vahest kainem olema![]()
Kes juba ise midagi valmis teha tahab see ka seda teeb olenemata sellest palju ta infi suudab hankida.
Nii oligi: enne joonistati raamatud käsitsi valmis.kaminahi kirjutas:See, et Gutenberg hakkas mahlapressidega raamatuid pressima, muutis ka ahjuehituse tarkuste levikut. Enne jagasid meistrid seda suusõnaliselt kohalikele sellidele, siis nüüd said postitõllad seda vedada ilma mööda laiali ja küll meistrid võisid kurja vanduda
Lugemata postitus Postitas madis64 »
Ma arvan, et see on meie pehme koolisüsteemi viga.Meelis Vaiksaar kirjutas: Kõik antakse läbimämmutatult kätte ja siis veel kutsutakse meister tasuta kohale,et tule vaata kas ikka on nii nagu Sa oled piltide peal näidanud ja kui ei ole siis tee ringi ka veel.....
Lugemata postitus Postitas madis64 »
Kuna antud valdkonnas olen olnud peamiselt väiketellija rollis (ja muudes ehitusvaldkondades nii väiketellija kui isetegija rollis), siis kommenteeriksin siinkoha lühidalt, et "raha vedeleb maas igal pool, keegi ei viitsi ainult kummarduda ega seda üles korjata".kaminahi kirjutas:Oleks tore, kui saaks kokku ühe kokkumängiva orkestri ja küllap oleks siis ka piisavalt publikut, ehk siis tellijaid.
Ilmselge aeg profiks hakata.motamees kirjutas:See tähendab siis, et ka mina olen niipalju arenenud, et isegi profid kadestavad ja mul on selliseid teadmisi, mida ei tohiks enam jagada.
Mine “Ahjud, kaminad, korstnad”
Arendas phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Estonian translation by phpBB Eesti [Exabot] © 2008*-2025