stupiduser kirjutas:...Võtame sellise näite valudetailide valamise kohta.
Muidu hoolikas pottsepp vooderdab vormi kilega ja segab valumassi vastavalt retseptile...

Vaata mingi muu näide, kui seda ikka vaja on.
Lugemata postitus Postitas motamees »
stupiduser kirjutas:...Võtame sellise näite valudetailide valamise kohta.
Muidu hoolikas pottsepp vooderdab vormi kilega ja segab valumassi vastavalt retseptile...
Lugemata postitus Postitas stupiduser »
Lugemata postitus Postitas kaminahi »
Lugemata postitus Postitas overspeed »
Lugemata postitus Postitas Robi 1 »
Lugemata postitus Postitas overspeed »
Lugemata postitus Postitas Robi 1 »
Lugemata postitus Postitas raga »
Vint võib ju maha keeratud olla, aga järeldused olid ju ka.stupiduser kirjutas:...Aga noh, "ülevindikeeratudnäitena" võib-olla isegi on sobilik...
Ma panen mahakeeratud vindi asemele uue poldi ja elu läeb edasi.motamees kirjutas:...Kust me teame, et meie pandud klambrid ei päästa mingil hetkel ka meie au. Me lihtsalt ei oska kõiki situatsioone ette näha...
Mina arvan sellegipoolest, et tellis- ja pottahju ehitamise tehnoloogia on vägagi erinevad.kaminahi kirjutas:Ma jään ikka selle juurde , et pottahi ja tellisahi, ühed ahjud mõlemad. Ei maksa neid üldsegimitte tehniliselt ehituselt lahterdada või koguni vastandada .
Klambrite panija mõtles selle peale, et ahi tavaekspluatatsiooni käigus koos püsiksmotamees kirjutas:Soe sein seisis koos ainult tänu plekiklambritele.
Järeldus:
Kui poleks kasutatud plekilambreid, siis oleks soemüüri tagakülg olnud juba ammu põrandal laiali. Kindlasti ei mõelnud klambrite panija sellise situatsiooni peale, kui klambreid pani.
Servikivi kolle pidi kliendi petmine olema.raga kirjutas:Kaminahi, kle kaua reaalselt kütab (välismüür lappi+servi sisu) kaminahju soojaks.
Lugemata postitus Postitas virgor »
Tule küta mul üks ahi puruksvirgor kirjutas:No see on küll jama kui sisu on servi ja välisvooder lappi kivi.Kindlasti laguneb see sisu varsti ära kui sa niipalju kütad ,et väliskiht soojaks läheks.Traadi asi on nii,kui sisu on täis lappikivist ja välisvooder auk lappikivist siis ei ole küll vaja traati (klambreid).Mõnes kohas (luukide peal) ainult oleks hea.Selge see ,et igat ahju on võimalik puruks kütta.
Mine “Ahjud, kaminad, korstnad”
Arendas phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Estonian translation by phpBB Eesti [Exabot] © 2008*-2025