Vee kokkuhoiust

küttesüsteemid, millega ja kuidas kütta
intensiivne
külaline

Vee kokkuhoiust

Lugemata postitus Postitas intensiivne »

viimati sai tehtud kolmekordne hoone,pealejooks sai tehtud 28mm torust,tagasijooks topelt 28mm torust.Seal oli pohimõte see,esimene kuum vesi mis sattus süsteemi väljus viimasena ning viimane (seisak)soe vesi väljus esimesena.Seisakud olid 22mm torust (280m),paneel alumiinjum radikad 9 ribised 17tk, 15 ribised 5 tk, ning 19 ribised 28 tk.Pluss veel 2 konvektorit 2,5 meetrised (alumiinjum vasest) trepikotta.Tegu oli sõõklaga-,hoone mõõdud 30m pikkus ,laius 18meetrit. Teate,millegipärast kõik tõõtab s.t. kaugküte
Lammas
külaline

Re: Vee kokkuhoiust

Lugemata postitus Postitas Lammas »

intensiivne kirjutas:viimati sai tehtud kolmekordne hoone,pealejooks sai tehtud 28mm torust,tagasijooks topelt 28mm torust.Seal oli pohimõte see,esimene kuum vesi mis sattus süsteemi väljus viimasena ning viimane (seisak)soe vesi väljus esimesena.Seisakud olid 22mm torust (280m),paneel alumiinjum radikad 9 ribised 17tk, 15 ribised 5 tk, ning 19 ribised 28 tk.Pluss veel 2 konvektorit 2,5 meetrised (alumiinjum vasest) trepikotta.Tegu oli sõõklaga-,hoone mõõdud 30m pikkus ,laius 18meetrit. Teate,millegipärast kõik tõõtab s.t. kaugküte
Siit ei saanud küll miskit aru, mis öeldi/taheti öelda.
dumbuser
Ehituspenskar
Ehituspenskar
On tänanud: 11 korda
On tänatud: 80 korda

Lugemata postitus Postitas dumbuser »

Mingi ajakirjanik vist. Näiteks delfis selles forte nimelises kohas on pea pooled artiklid samasugused, et loe palju jaksad aga mitte midagi aru ei saa.
ainxxx
külaline

Lugemata postitus Postitas ainxxx »

See jutt on tarkadele, kuidas vett kokkuhoida :D
Külaline
külaline

Lugemata postitus Postitas Külaline »

ka intensiivselt lugedes ei saanud aru.
ilmselt pole piisavalt tark...
Veikko
Ehitusveteran
Ehitusveteran
On tänanud: 16 korda
On tänatud: 13 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Veikko »

Mul on tunne et see vene luuraja kes saadab Putinile luureinfot läbi selle foorumi. Ei tea kas Simm istub vanglas arvuti taga.
Gaasitööd, küttesüsteemid, veevarustus. Müük, paigaldus, hooldus, remont. http://www.novire.eu/novire@novire.eu +372 5810 3282
veel intensiivsemalt
külaline

Lugemata postitus Postitas veel intensiivsemalt »

ütlen siis vähe teistmoodi,hoones kubatuuriga 7020m3 kasutatakse kõigest 420 liitert vett.Et parem arusaam oleks,arvestage ära palju teil kasutusel on s.t. keskkütte süsteemis
Veikko
Ehitusveteran
Ehitusveteran
Kontakt:

mul majas 265 m2, kubatuur 795 m3 ja põrandaküttesüsteemis ca 190 liitrit. Sul seal mingi number puudu või kust sa selle info said.
Gaasitööd, küttesüsteemid, veevarustus. Müük, paigaldus, hooldus, remont. http://www.novire.eu/novire@novire.eu +372 5810 3282
intensiivne
külaline

Lugemata postitus Postitas intensiivne »

millisest infost sa räägid,see on minu viimane tõõ,neljakesi tegime.Loe algusest peale ja uuesti.
Kasutaja avatar
rokikas
Ehituspenskar
Ehituspenskar
On tänanud: 227 korda
On tänatud: 231 korda

Lugemata postitus Postitas rokikas »

intensiivne kirjutas:see on minu viimane tõõ
Eks tuleb siis õnne soovida pensionipõlve jõudmise puhul. Jõudu ka viimaseks veerandsajaks.
Veikko
Ehitusveteran
Ehitusveteran
Kontakt:

intensiivne kirjutas:millisest infost sa räägid,see on minu viimane tõõ,neljakesi tegime.Loe algusest peale ja uuesti.
Ma ei saa lihtsalt aru mis selles siis nii erilist on. Ma oleks ootanud, et sinu ehitatud süsteemi küttekulud on 15 eeku kuus. Rohelised kiidavad võiballa saad sellele sööklale mingi ökomärgi paigaldada.
Vasta