Käsiketassaag

ehitustööriistadega seonduv. Siia ei postita ostu-müügi kuulutusi!
critical
Uus kasutaja
Uus kasutaja
Postitusi: 1
Liitunud: 11 Nov 2010, 00:51

Käsiketassaag

Lugemata postitus Postitas critical »

Tere!

Soovin osta käsiketassae,mis saagi soovitate?? Olen mõelnud Festooli oma, juhtlaua pärast! Ega tee ei tea, kas mõnel teisel firmal on veel juhtlaud?
coachman
Korralik postitaja
Korralik postitaja
Postitusi: 141
Liitunud: 13 Nov 2007, 18:57
On tänanud: 2 korda
On tänatud: 2 korda

Re: Käsiketassaag

Lugemata postitus Postitas coachman »

Metabol on juhtlaud olemas (isegi Stokkeri kataloogis) aga see on nagu Loch Nessi koletis - räägitakse aga keegi pole näinud. Endale hankisin Wolfcraft-i universaalse juhtlaua Bauhausist - see täitsa ajab asja ära aga Festooli tasemele muidugi ei küündi ligilähedalegi. Hinnavahe muidugi kah mitmekordne. Ehk soovitus - kui leiva teenimiseks siis Festool, kui niisama hobi tarbeks siis käib ka Wolfcraft latt + saag või saed. Endal 2 saagi - akuga Worx väiksemate tööde tarbeks (väga mõnus kui juhe ei tilpne) ja suurem/võimsam Makita raskema töö jaoks.
Kasutaja avatar
Elentino
Ehitusspets
Ehitusspets
Postitusi: 521
Liitunud: 02 Jaan 2007, 16:39
Asukoht: Jõgevamaa/Tallinn/Soome
On tänanud: 5 korda
On tänatud: 9 korda

Re: Käsiketassaag

Lugemata postitus Postitas Elentino »

Makital on ka selline variant olemas. Soomes K-Rautas sai ostetud. Latid müügil eraldi, sai ostetud 1m ja 3m. Hind odavam kindlasti kui Festoolil.
Elentino teostab üldehitust!
algaja huviline
külaline

Re: Käsiketassaag

Lugemata postitus Postitas algaja huviline »

Festool, Makita, DeWalt. Google otsingust "Plunge saw". Makita omal on toote tutvustuste järgi paar huvitavat lisavõimalust (ketta kallet võimalik paar kraadi juurde keerata ja kinnitus juhtlati külge paremini teostatud). Väga asjalik abivahend sirgeteks ja teravateks lõigeteks. Kasutan DIY lahendust lihtsast ehituslatist, vineerplaadile kinnitatud saest ja tulemus tuleb väga kena vineer- ning spoonplaadi lõikamisel.
Vasta