Aitäh!

Lugemata postitus Postitas Kevva9 »
Lugemata postitus Postitas Urmas »
Lugemata postitus Postitas Hiid »
Lugemata postitus Postitas Andresto »
Lugemata postitus Postitas hulgus »
Ammustel aegadel oli kiirelt ja ainult üheks tööks käia vaja, aga rahadega oli kitsas, läksin Handymanni, ostsin odavaima 300 eek maksva "relaka", tööd sai teha mõned korrad, siis oli suits väljas ja külm, läksin poodi, panin letile, võtsin riiulist teise UUE samasuguse ja olin õnnelik täpselt paar päeva, kuniks reduktor otsad andis. läksin poodi panin, võtsin, maksin 100 juurde ja sain juba suurema-võimsama.Hiid kirjutas:notoolsist ma ei tea midagi, aga kord sai võetud händimännist 700eest suur rellakas, millega sai tööd teha kümne 12mm. armatuur-raua jägu. Siis andis reduktor otsad. Viisin tagasi....
Lugemata postitus Postitas Urmas »
Lugemata postitus Postitas rokikas »
Lugemata postitus Postitas rokikas »
Hästi ei taha uskuda et 1000 krooni maksvas riistas sama vastupidavad materjalid kui 3000 krooni maksvas. Samuti koostekvaliteet jätab soovida tavaliselt.Kevva9 kirjutas: Aga kas Nutool ikka on selline? Võib-olla ta ei olegi kõige hullem ?
Lugemata postitus Postitas hulgus »
Kui mul oli valida kas 3(4)00 v. 1400, siis ei olnud kõhklusi, kui aga on valida 1000eek (ja 2a "pretensioonide esitamise aeg", v. 1400 eek (ja 3 aastat garantiid), siis pikalt ei mõtleks.Kevva9 kirjutas:Nojah oleks vaja kodukasutuseks. Aga samas sellised odavamad on jah sellised et teed 1 korra kuus tööd. Mul oleks vaja tihemini ja ma tahaks ka, et ta ikka mõnda aega töötaks, et ma ei peaks teada 10 korda ümber vahetama. Ja samas nende odavatega võib igas-jamasid olla(harjad läbi iga natukese aja tagant jne..) Aga kas Nutool ikka on selline? Võib-olla ta ei olegi kõige hullem ?
Lugemata postitus Postitas psychofox »
Lugemata postitus Postitas Expert »
Arendas phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Estonian translation by phpBB Eesti [Exabot] © 2008*-2025