toru lahti
veevarustusega seonduvad teemad, samuti WC-d, heitvesi, septikud
-
- külaline
toru lahti
Lugemata postitus Postitas ants3 »
Püstikust kööki tuli 2 toru, mille torumees lahti ühendas kuna vesi tuleb edaspidi vannitoast torude kaudu kööki. Lahti keerates üks toru ots purunes keerme kohalt ja jäi nüüd lahti. Kuigi see vana soojavee püstik mida enam ei kasutata tahaks selle siiski kuiddagi sulgeda. Pärast ühistust keegi äkki laseb kogemata vee sisse siis köök vett täis. Kuidas oleks võimalik see auk sulgeda? Kas mingi puupunniga või mismoodi?
-
- Ehituspenskar
- On tänanud: 11 korda
- On tänatud: 80 korda
Re: toru lahti
Lugemata postitus Postitas dumbuser »
Nimi on vist kiirliide. TLN Sanistal poes on olemas. Hind pole just kõige odavam kuskil 200 EEK/tk. Vbl on mujal kah sarnaseid asju. Või siis olen nõus enda oma maha müüma . Sai ta ostetud täpselt sama põhjusel. Peaks veel selgeks saama selle kui jämedast torust jutt käib üldse.
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas puruvana »
Purunenud toru ots vana keerme ulatuses maha lõigata, uus keere peale keerata ja "pime" ette.
-
- Regulaarpostitaja
- On tänanud: 2 korda
Lugemata postitus Postitas Holt »
Tõenäoliselt 1/2 torud, nende kiirliitmikud Tartus u. 100.-/tk. Võimalik nii sise- kui ka väliskeermega.
Torutööd. 58140899
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas võhik.. »
Mu armsad! Öelge minule kui võhikule, mis puhul mõne kuulsa ja kummalise firma torumehed torukeste paigaldamisel leiba kasutavad? Mulle tuleb meelde, et õndsal nõukajal kasutas üks töömees külmkapi juhtme parandamisel nätsu, aga et 21 sajandil kasutatakse torude paigaldamisel leiba, on minule üllatuseks.. 

-
- Ehituspenskar
Pole ka kuulnud, et keegi mingit leiba torulappimisel kasutab. Kui ta aga vastaks, et sai lõppes otsa ja peab seepärast leiba kasutama siis ... Vene ajal võis küll mingeid imeasju juhtuda, kuna aegajalt lihtsalt polnud materjali ja siis improviseeriti. Muidugi kui see improvisatsioon saab töömeetodiks siis on igatahes targem sellisest kulibinist loobuda. Samas olen ise aegajalt kasutanud plastiliini kui on ilma magnetita kruvikas ja kruvi on vaja just nimelt kruvika abil õigesse kohta ajada.
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas võhik.. »
Ei mina tea, kuhu torusse ja kuidas ta seda toppida tahtis. Leiba mul ei olnud ja lubasin talle seda poest osta. Kuid ta solvus mu peale ja ütles, et ega ta seda leiba sööma ei hakka... 

-
- Ehituspenskar
Mine reklaami mujal end. Jah on raske aeg aga ei pea igale poole toppima juttu sellest kui vinge ma ikka olen.
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas Nublik »
Leivaga peatatakse tavaliselt veetorus pealevool, näit. suuremate veetorude keevituse korral, et ühendus jääks kuivaks. Leib imab vett ju suurepäraselt ja pärast torru jäädes laguneb ja kaob.Seetõttu saab seda ka väiksemates torudes kindlasti kasutada, kui on vaja nirisemine peatada!
Mine “Veevarustus, kanalisatsioon, käimlad”
Hüppa
- Ehitusfoorum
- ↳ Üldfoorum
- ↳ Ahjud, kaminad, korstnad
- ↳ Aiad, väravad
- ↳ Aknad, uksed
- ↳ Betoon ja betoonitooted
- ↳ Ehitustööriistad
- ↳ Ehitusmaterjalid
- ↳ Elekter, elektriseadmed
- ↳ Energiamärgis ja energiaaudit