tere,
on pakkuda kahele mehele ca kaheks-kolmeks päevaks rasket füüsilist tööd - kilekottidesse pandud ehitusprahi tassimine 4 korruselt alla konteinerisse. Objekt asub Tallinnas ja asjaga kiire. Kel huvi, jätab oma kontakti.
Prahi tassimine
Siia foorumisse postitage ainult tööpakkumised!
Foorumi reeglid
NB! Tööpakkumise korral lisage ka asukoht! Kui teema algataja ei soovi enam tööpakkumisi, siis oleks soovitav seda ka oma teemas teada anda, et Administraator saaks teema lukku panna. Kui soovite aga hoida oma tööpakkumise teemat kõikide postituste eesotsas Kleepsuna, siis on see võimalik tasulise teenusena. Huvi korral saata privaatsõnum kasutajale Kristel
NB! Tööpakkumise korral lisage ka asukoht! Kui teema algataja ei soovi enam tööpakkumisi, siis oleks soovitav seda ka oma teemas teada anda, et Administraator saaks teema lukku panna. Kui soovite aga hoida oma tööpakkumise teemat kõikide postituste eesotsas Kleepsuna, siis on see võimalik tasulise teenusena. Huvi korral saata privaatsõnum kasutajale Kristel
-
- külaline
Re: Prahi tassimine
Lugemata postitus Postitas Merca40 »
tere. kas sellise tööjaoks peab vaid mees olema. ja samas saab ju naine kotid täis toppida..ja mees nad alla vedada jne...kui midagi sobib või leiad naisele tööd . siis anna teada. olen 40a ( ei karda tööd.. kergem asi on kilo sulgi mida vedanud ja raskeim 506kg...) seega hädasti oleks vaja kuidagi raha teenida ja ennast liigutada.. detailidest saaks ehk kuidagi hiljem vestelda.. mer32@hot.ee see 2 ühes. nii meil, kui MSN.
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas Geit »
Tervist
Olen tallinna mees , oleksin huvitatud sellest tööst . Aega mul on ja olen varem rasket füüsilist tööd teinud .
Huvitaks ainult millal ja palju palka selle eest saaks.
Nr : 56755001
Ootan teie kõne .
Olen tallinna mees , oleksin huvitatud sellest tööst . Aega mul on ja olen varem rasket füüsilist tööd teinud .
Huvitaks ainult millal ja palju palka selle eest saaks.
Nr : 56755001
Ootan teie kõne .
Lugemata postitus Postitas lihttood »
tervist mis see hind oleks? ja mis praht see täpsemalt on? ja millal alustada saab
Hüppa
- Ehitusfoorum
- ↳ Üldfoorum
- ↳ Ahjud, kaminad, korstnad
- ↳ Aiad, väravad
- ↳ Aknad, uksed
- ↳ Betoon ja betoonitooted
- ↳ Ehitustööriistad
- ↳ Ehitusmaterjalid
- ↳ Elekter, elektriseadmed
- ↳ Energiamärgis ja energiaaudit
- ↳ Fassaadide arutelu