Suruõhu naelapüss+ lisad

ehitustööriistadega seonduv. Siia ei postita ostu-müügi kuulutusi!
stc 101
Korralik postitaja
Korralik postitaja

Suruõhu naelapüss+ lisad

Lugemata postitus Postitas stc 101 »

Et soetada suruõhu naelapüss ja kompressor, siis mida eelistada? Eesmärk täislaudise laskmine katuse valtspleki alla ja välisvooder. Gaasikatest ei vestleks kuna endal nii suur kui väike Paslode olemas!
Külaline
külaline

Re: Suruõhu naelapüss+ lisad

Lugemata postitus Postitas Külaline »

Ma ei oska öelda kui hästi need 50mm peitnaelad täislaudist kinni hoiavad, aga olen näinud, et lasevad sellega nii välisfassaadi (ei ole kolme aasta jooksul ära kukkunud) kui ka sisetöödel laelaudasid. Endal mingi, vist soodusega Handymannist ostetud, väike kompressor koos naelapüstoliga ja siiamaani on ennast õigustanud, aga ega ma ei ole sellega mingit erilist profitööd teinud ja ei oska kommenteerida, rohkem vahetevahel esineva enda laiskuse (põrandaliistude, laelaudade paigalduse jms,) leevendamiseks ostsin. Sinu probleemi jaoks peaks olema vist natuke vingem variant, äkki torm kisub lahti koos plekiga kui katusel midagi valesti (nõrgad naelad) tehtud.
Urmasr
Külaline
külaline

Mõtlesin selle vingema variandi all sellist püstolit, mis laseb sutsu tugevamaid naelu kui need peitnaelad.
Urmasr
Külaline
külaline

Näh, johmane nagu ma Jaanihommikul olen ja ei viitsi sisse logida, aga guugelda sõna "nailgun", äkki leiad midagi head.
Urmasr
Urmas
autodidakt
On tänanud: 378 korda
On tänatud: 419 korda

Lugemata postitus Postitas Urmas »

Ah, logisin sisse kuna tuli veel mõtteid ehk olen näinud, et suuremate naelte korral jäävad nende pead, isegi kui on korralikult ühtlase joone järgi lastud (välislaudisel), natuke häirima, aga see on vist juba minu "professionaalse kretinismi" viga.
NB! Ei võta materiaalset vastutust oma kommentaarides soovitatu kasutamise eest! ;)
Kevva9
Regulaarpostitaja
Regulaarpostitaja

Lugemata postitus Postitas Kevva9 »

Kui suurt naelutamist pole, siis on naela jaoks haamer:)
KõikOnRahul
Ehitusspets
Ehitusspets
On tänanud: 5 korda
On tänatud: 3 korda

Lugemata postitus Postitas KõikOnRahul »

Vasta