akna (tagasi) vahetus
akna (tagasi) vahetus
Lugemata postitus Postitas kasutaja2 »
Kuna jõudsin selgusele, et mulle ei meeldi plastik aknad, siis kas oleks võimalik neid vanade akende vastu tagasi vahetaad (mõtlen originaale), et kui leiaksin kellegi kellel on vanad puit aknad samas mõõdus ja teeks 1:1-le vahetuse temaga, on see reaalne? Mul on jäänud mulje et neid veneaegseid puit aknaid ei saa tervelt kuidagi kätte, või on see asi lihtsalt viitsimises kuna enamasti lähevad nad niikuinii äraviskamisele?
- Hiid
- Ehituspenskar
- On tänanud: 105 korda
- On tänatud: 84 korda
Re: akna (tagasi) vahetus
Lugemata postitus Postitas Hiid »
saab kätte tervelt küll, kui vaeva näha ja põsed täiesti ära lõhkuda.
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas Külaline »
Mis täpselt plastikande juures ei meeldi?kasutaja2 kirjutas:Kuna jõudsin selgusele, et mulle ei meeldi plastik aknad, siis kas oleks võimalik neid vanade akende vastu tagasi vahetaad (mõtlen originaale), et kui leiaksin kellegi kellel on vanad puit aknad samas mõõdus ja teeks 1:1-le vahetuse temaga, on see reaalne? Mul on jäänud mulje et neid veneaegseid puit aknaid ei saa tervelt kuidagi kätte, või on see asi lihtsalt viitsimises kuna enamasti lähevad nad niikuinii äraviskamisele?
Küsin, sest endal akende vahetus plaanis. Just ruumide soojust silmas pidades.
Lugemata postitus Postitas kasutaja2 »
ega nad ilma mõistliku ventilatsioonita kivimaja korteris just sisekliimale positiivselt ei mõjunud ja vähemalt konkreetsetel jätab välimus ka soovida, ning kuna temperatuuriga siin probleemi pole siis tuligi selline mõte.Külaline kirjutas:Mis täpselt plastikande juures ei meeldi?kasutaja2 kirjutas:Kuna jõudsin selgusele, et mulle ei meeldi plastik aknad, siis kas oleks võimalik neid vanade akende vastu tagasi vahetaad (mõtlen originaale), et kui leiaksin kellegi kellel on vanad puit aknad samas mõõdus ja teeks 1:1-le vahetuse temaga, on see reaalne? Mul on jäänud mulje et neid veneaegseid puit aknaid ei saa tervelt kuidagi kätte, või on see asi lihtsalt viitsimises kuna enamasti lähevad nad niikuinii äraviskamisele?
Küsin, sest endal akende vahetus plaanis. Just ruumide soojust silmas pidades.
Hüppa
- Ehitusfoorum
- ↳ Üldfoorum
- ↳ Ahjud, kaminad, korstnad
- ↳ Aiad, väravad
- ↳ Aknad, uksed
- ↳ Betoon ja betoonitooted
- ↳ Ehitustööriistad
- ↳ Ehitusmaterjalid
- ↳ Elekter, elektriseadmed
- ↳ Energiamärgis ja energiaaudit
- ↳ Fassaadide arutelu