Soov sisekujunduse järgi korter ümber organiseerida. Ideed ning kujundus on olemas - vaja on nüüd leida KORRALIK ehitaja, kes oleks suuteline küprokist lae tegema ning tapeedi seinale panema.
NB: Töö peab olema väga korralik ning eelnevate tööde olemasolevad pildid.
Korraliku kipsi ning tapeedi paigaldaja otsing
Siia foorumisse postitage ainult tööpakkumised!
Foorumi reeglid
NB! Tööpakkumise korral lisage ka asukoht! Kui teema algataja ei soovi enam tööpakkumisi, siis oleks soovitav seda ka oma teemas teada anda, et Administraator saaks teema lukku panna. Kui soovite aga hoida oma tööpakkumise teemat kõikide postituste eesotsas Kleepsuna, siis on see võimalik tasulise teenusena. Huvi korral saata privaatsõnum kasutajale Kristel
NB! Tööpakkumise korral lisage ka asukoht! Kui teema algataja ei soovi enam tööpakkumisi, siis oleks soovitav seda ka oma teemas teada anda, et Administraator saaks teema lukku panna. Kui soovite aga hoida oma tööpakkumise teemat kõikide postituste eesotsas Kleepsuna, siis on see võimalik tasulise teenusena. Huvi korral saata privaatsõnum kasutajale Kristel
-
- külaline
Re: Korraliku kipsi ning tapeedi paigaldaja otsing
Lugemata postitus Postitas shng »
Tere!
Olen huvitatud tapetseerimisest.K6rget kvaliteedi ja kiirust garanteerin.Huvi korral v6tke uhendust .Minu e-mile on shng@hot.ee.
Olen huvitatud tapetseerimisest.K6rget kvaliteedi ja kiirust garanteerin.Huvi korral v6tke uhendust .Minu e-mile on shng@hot.ee.
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas ixxar »
tere! oleks ka huvitatud tapetseerimisest, eelnevaid piltte võin teile ka netist tõmmata
.aga tegelikult töö on väga korralik.58 382337 igor

-
- külaline
Lugemata postitus Postitas korralik töömees »
Kus kandis asud?Sisekujundaja kirjutas:Soov sisekujunduse järgi korter ümber organiseerida. Ideed ning kujundus on olemas - vaja on nüüd leida KORRALIK ehitaja, kes oleks suuteline küprokist lae tegema ning tapeedi seinale panema.
NB: Töö peab olema väga korralik ning eelnevate tööde olemasolevad pildid.
Hüppa
- Ehitusfoorum
- ↳ Üldfoorum
- ↳ Ahjud, kaminad, korstnad
- ↳ Aiad, väravad
- ↳ Aknad, uksed
- ↳ Betoon ja betoonitooted
- ↳ Ehitustööriistad
- ↳ Ehitusmaterjalid
- ↳ Elekter, elektriseadmed
- ↳ Energiamärgis ja energiaaudit
- ↳ Fassaadide arutelu