Kas Kalesy on pankrotis?
-
- külaline
Kas Kalesy on pankrotis?
Lugemata postitus Postitas neeme »
-
- külaline
Re: Kas Kalesy on pankrotis?
Lugemata postitus Postitas vwman ei viitsinud sisse logida »
Sama kaader GARAAŽIUKSED AS või siis Saksa UKS AS ja pankroti nad minna oskavad
Mina sain parima pakkumise puidule http://www.ramaraknad.ee/
neeme kirjutas:Tervitus! Plaan tellida puitaknad ja teiste hulgas jäi silma ka Kalesy. Aga leidsin sellise info, et Kalesy Puidutööstus OÜ-le, mille eesotsas ka samad nimed, kes Kalesy aknatööstusel, on septembris välja kuulutatud pankrot? Siis pole mõtet vist sealt tellimisega riskida?
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas Teine postitus »
Kas kuskilt saab siis ilma ettemaksuta ka teillida?vwman ei viitsinud sisse logida kirjutas:Tellida võid, aga raha ma ette ei maksaks.
neeme kirjutas:Tervitus! Plaan tellida puitaknad ja teiste hulgas jäi silma ka Kalesy. Aga leidsin sellise info, et Kalesy Puidutööstus OÜ-le, mille eesotsas ka samad nimed, kes Kalesy aknatööstusel, on septembris välja kuulutatud pankrot? Siis pole mõtet vist sealt tellimisega riskida?
-
- Ehitusveteran
- On tänanud: 57 korda
- On tänatud: 41 korda
Lugemata postitus Postitas rein113 »
Harju Maakohus otsustas kuulutada välja OÜ Puidutöötleja (rg-kood 10149022, endine ärinimi Kalesy OÜ) pankroti 18. septembril 2009. a kell 14.00. Nimetada OÜ Puidutöötleja pankrotihalduriks Aet Liivand (asukoht Lembitu 14-37, 10114 Tallinn, e-post aet.liivand@mail.ee). Määrata võlausaldajate esimese üldkoosoleku ajaks 09. oktoober 2009. a algusega kell 11.00 Tallinnas Kentmanni 13 asuvas Harju Maakohtu saalis nr 317. Pankrotimäärus kuulub viivitamatult täitmisele. Võlausaldajad on kohustatud hiljemalt kahe kuu jooksul pankrotiteate väljaandes Ametlikud Teadaanded ilmumise päevast arvates teatama haldurile kõigist oma enne pankroti väljakuulutamist tekkinud nõuetest võlgniku vastu, sõltumata nende tekkimise alusest ja nõude tähtajast. Sama tähtaja jooksul on kohustatud kõik isikud, kelle valduses on ükskõik mis alusel võlgniku vara, teatama sellest haldurile. Kohustada OÜ Puidutöötleja juhatuse liikmeid Eerik Kirs’i, Villem Kasak’ut ja Urmas Kokk’i kohtus vandega kinnitama vara ja võlgade nimekirja õigsust enne esimest võlausaldajate üldkoosolekut 09. oktoobril 2009. a kell 10.45. Kui Eerik Kirs, Villem Kasak ja Urmas Kokk vannet andma ei ilmu, siis on kohtul õigus kohaldada sundtoomist või määrata arest kuni 3 kuud.
Kahju muidugi.
PS: uuematel andmetel jätkab Kalesy kaubamärgi all Aknatehas OÜ. Nende tooteid julgen arhitektina igal juhul soovitada. Hinna ja kvaliteedi suhe on väga hea.
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas uurija »
vwman ei viitsinud sisse logida kirjutas:Tellida võid, aga raha ma ette ei maksaks.
...no ja Ramaraknad Lätist tellitavate akende korral on vist risk kahekordse suurusega...läti tootja ja kohalik vahendaja ka veel...
...ja 15.02.2010 seisuga on Ramaril maksuvõlg 41 301 krooni???
eks otsustaga ise?
...ja üllatus, üllatus nüüd uurisin, et Glaskek AS pole parem 15.02.2010 seisuga on maksuvõlg 1 680 527 krooni, kusjuures Glakek Tallinn on pankrotis ja mingisugust tootmist Tallinnas enam pole, ka Glaskek Alumiinium on jaanuaris 2010 pankrotiavalduse sisse andnud??? Narvas tootmine kinni ja kas Tartus veel siis midagi toodetakse? Ei tea kui kaua??
...ja mis toimub...Aru Grupp on juba 2009 aastal saneerimise algatanud...
MASU võtab oma nagu näha!
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas Külaline »
Ettevõtte pankroti põhjustest siinkohal pikemalt kirjutada ilmselt ei ole mõtet. Kellel huvi selgitusi kuulda võtab minuga otse ühendust, olen lahkesti nõus selgitusi jagama.
Võin vaid öelda, et see oli suuresti tingitud küll jahtuvast majandusest, kuid põhiliselt siiski otsesest seotusest ettevõttega Garaažiuksed AS (endine Saksa Uks AS).
Puidutöötleja OÜ pankrotistumisel sai määravaks seotus ettevõttega Garaažiuksed AS, sest kardinaalselt muutus saksa suurtootja Hörmann KG (kelle tooteid põhiliselt turustati) äripoliitika Eestis nii nagu ka Baltikumis tervikuna.
Juba 1998 a. koostatud äriplaani SWOT analüüsis oli nõrkusena ära näidatud Hörmann KG turustamispoliitika võimalik muutumine, mis 11 aastat hiljem ka lõplikuks komistuskiviks sai.
Puidutöötleja OÜ (endine Kalesy OÜ) pankrotistumisega ei jäänud ükski tellija (ei eraklient ega ettevõte) ilma lubatud aknatoodeteta ja/või ettemakstud rahata.
Uus Kalesy kaubamärki kasutav ettevõte Aknatehas OÜ aga ei ole pankrotis, ega ka võlgnike nimekirjas?
Garantiid kehtivad edasi Kalesy OÜ, kui ettevõtte veelgi varasema nimega Aalotor Aknad OÜ klientidele ning see on meile vägagi oluline.
Ootame aknasoovijaid meie salongi Kalesy akende, rõduuste ning passiivakende näidistega tutvuma. Akende ja uste kohta leiate infot ka kodulehelt www.kalesy.ee või http://www.kalesy.ee/aknad.htm
Eerik Kirs
Kalesy - Aknatehas OÜ
eerik@kalesy.ee
tel 56 256 225
Lugemata postitus Postitas all »
Siiamaani pole ühendust võetud! Seega mina suhtun teatava skepsisega jätkuva ning ka muu garantii jutu osas.
-
- külaline
all kirjutas:Kui mina sügisel käisin oma muret kurtmas, et üks Kalesy poolt toodetud aken on seestpoolt märg (klaaspakett ilmselt vigane), siis mind kuulati ära, võeti kontaktid, ja lubati et kohe-kohe helistab keegi ja tuleb vaatama.
Siiamaani pole ühendust võetud! Seega mina suhtun teatava skepsisega jätkuva ning ka muu garantii jutu osas.
Lp "all":
Selge see, et tehnilisi probleeme tuleb ette, kuid Aknatehas OÜ'le täna pole ühtegi lahendamata garantii (kui ikka oli tegu garantiiga) juhtumit teada ning kuna pole teada antud postitaja nime, aadressi, ega muid kontakte, siis seetõttu ei saa ka kommenteerida.
Foorumis võib ju igasuguseid asju väita???
Kui isegi selline lahendamata olukord tõesti eksisteerib, siis palun edastage oma kontaktandmed, probleemi lühikirjeldus, võimalusel lisada foto ja ostu tõendav dokument.
Isegi,kui tegu ei ole garantiiolukorraga, saame sel juhul teha pakkumise olukorra lahendamiseks.
NB! Minule isiklikult meenub üks näide. Umbes aasta tagasi sattus meie juurde klient, kes otsis ukselukke, kui ma õieti mäletan ning nähes, et meie salongis on Kalesy aknatooted rääkis, et temal on üks väike aken aeg-ajalt udune.
Meenub, et tegu oli ostetud majaga ning akende ostudokumenti ei olnud esitada. Vaatamata sellele oli meile teada, millal antud aknad paigaldat ning kui tegu on garantiilise iseloomuga, siis teeme tasuta korda. Palusin minu mäletamist mööda meile helistada, kui antud viga taas endast märku annab, et saaksime seda viga tuvastada või siis, et inimene saadaks foto ning saame siis asjaga edasi tegeleda.
Kahjuks tänaseni uuesti meiega ühendust võetud ei ole ja nii pole ka teada, mis sellest asjast sai.
Eelnev oli näide võimalikust probleemist, milliseid ei saagi lahendada, kui teisel osapoolel tõsine huvi puudub?
Akende probleemidest plume teatada:
info@kalesy.ee
või ka eerik@kalesy.ee
http://www.kalesy.ee
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas uurija »
"All" kirjutas et
"siis mind kuulati ära, võeti kontaktid, ja lubati et kohe-kohe helistab keegi ja tuleb vaatama. Siiamaani pole ühendust võetud!"
Ja Kalesy esindaja vastab lahkesti, et selliseid probleeme ei saagi lahendada, kuna klient pole ühendust võtnud ega huvi üles näidanud...
Ei saa salata, selline vastus äratab skepsist minuski, seda enam, et ettevõtte minevik, nagu eespoolt lugeda, on kirju ja ebastabiilne. Mis ilmselt sunnibki kliente soodsa hinnaga meelitama?
Põhimõtteliselt ma Kalesy pakkumist siiski kohe maha ei kannaks. Olen aga tänulik kui veel keegi klientidest-kasutajatest oma kogemusi jagab. Või omalt poolt mõne usaldusväärse tootja soovitab, kes hinnaga ei koori ja vastutusest kõrvale ei viili. Kõik pole ju kuld, mis müügimeeste jutus hiilgab. Tõde selgub kasutamise käigus.
Enda kogemustest aga niipalju, et majal on Fenestra puitalumiiniumaknad - ehitaja soovitas tungivalt ja öösel raksuvaid plastaknaid ei me enam ei tahtnud. Neelasime siis karmi hinna alla. Sellele järgnes aga ka üks naljakas lugu: ehitaja pani kõik uksed-aknad ette, aga nagu buumi ajal ikka, suure kiiruga jättis täpsus "mõnevõrra" soovida. Lengi ja ukselehe vahelt pahises värske õhk kontrollimatult tuppa. Nurises abikaasa siis Fenestra kontoris, et lugu paha, kalli raha eest uksed-aknad ostetud, aga tuult ei pea mitte. Vaadati andmebaasist, et jah, tõepoolest meie aadressile tooted tarnitud, aga ehitusfirma ise paigaldanud. Ja saadeti töömehed garantii korras aknaid-uksi üle vaatama - firma maine ju ohus. Töömehed tulid, vaatasid ja naersid, et "sellisest praost lendaks vares ka tuppa". Reguleeriti pikema jututa hinged, pandi jämedamad tihendid, tehti veel nipet-näpet, ja mure murtud

Teistelt tootjatelt olen eri aegadel ka uksi-aknaid tellinud (Glaskek, Plasto, Fenster), aga nii vahvat teenindust pole küll keegi pakkunud

Lugemata postitus Postitas andres635 »

-
- külaline
Seega oma kvaliteditaseme näitamiseks pole see amorfne ISO just parim argument, arvan et leidub paremaid argumente.
Lugupidamisega. Alar Piirfeld
- Ehitusfoorum
- ↳ Üldfoorum
- ↳ Ahjud, kaminad, korstnad
- ↳ Aiad, väravad
- ↳ Aknad, uksed
- ↳ Betoon ja betoonitooted
- ↳ Ehitustööriistad
- ↳ Ehitusmaterjalid
- ↳ Elekter, elektriseadmed
- ↳ Energiamärgis ja energiaaudit
- ↳ Fassaadide arutelu