Kuna rahas polnud küsimust otsustas peremees salvestava kamina tellida kui see peaks sinna auku kuidagi sobima.
[url=http://img828.imageshack.us/i/koit008.jpg/]

Kui enne on ehitatud nurgaahjusi siis nüüd tuleb teha ümbernurga variant

Lugemata postitus Postitas kaminahi »
Lugemata postitus Postitas motamees »
See on küll uskumatu, kuipalju ikkagi lahtise uksega (liigõhuga) kaotsi läheb. Oma viimast ahju kütsin algul ilma ukseta 4-5 korda. Peale kütmist oli ahjust vaevu tunda, et on köetud. Viimase tule (enne äratulekut) tegin juba alla komplektsele (uks ees) ahjule. Sama klotside kogus küttis ahjukülje palju soojemaks.kaminahi kirjutas:See ümbernurga projekt sai alguse peremehe soovist kaminale uks ette panna, et selle kütmine tuba ära ei jahutaks.
Lugemata postitus Postitas jeff01 »
Lugemata postitus Postitas voltts »
Lugemata postitus Postitas Leevi »
Ma muidugist teen ikka oma edasi aga vaataks sinu variandid ka siiski huviga üleLeevi kirjutas:Maitseasi, aga koldeseinad ei tohiks läbi ukseklaasi paista. Muidu ok.
Lugemata postitus Postitas rein113 »
Lugemata postitus Postitas motamees »
rein113 kirjutas:... et milleks siis üldse kümnendikmillimeetritega jännata...
Millest sa järeldad, et ei vasta jooniselerein113 kirjutas:kaminahi kirjutas:Homme tuleb see kavand marmorisse raiuda
Hmm, hea tulemus, aga... ülitäpne joonis ei tundu lõpptulemuse proportsioonidega klappima; et milleks siis üldse kümnendikmillimeetritega jännata...
Mis progega need joonised koostatud on?
Lugemata postitus Postitas Meelis Vaiksaar »
Lugemata postitus Postitas rein113 »
Kes nende luukide kaudu ei saa ahju harjatudMeelis Vaiksaar kirjutas:Kena töö,Müts maha.
Noriks ka natuke.Kuidas korstnapühkija Kahte keskmist laskuvat lõõri puhastada saab?Võibolla oleks mõistlik panna vahepeale puhastusluuk..nii nagu on soojamüüril keskmine tops,mida jagub kahe lõõri jaoks.Saan aru,et see pole nägus..aga lõõre puhastada peab ju ka saama
Kõike head soovides Meelis Vaiksaar
Kolde- ja tuhaluukide paigutuse proportsioone pidasin silmas. Joonisel paiknevad madalamal.[/quote][/quote]rein113 kirjutas:[quote="kaminahi] Millest sa järeldad, et ei vasta joonisele
kaminahi kirjutas:Ma muidugist teen ikka oma edasi aga vaataks sinu variandid ka siiski huviga üleLeevi kirjutas:Maitseasi, aga koldeseinad ei tohiks läbi ukseklaasi paista. Muidu ok.
Küsimus ei ole kolde seinas, küsimus on kolde seina otstes. Kolle peaks olema laiuselt võrdne või laiem ahjuukse klaasi laiusest. St, et kui ahju otsevaates pildistada, siis kolde seinad ei paista. Siis vähemasti esteetilistel kaalutlustel. Kordan: Maitseasi.kaminahi kirjutas:http://www.jahtklubi.ee/et/jahtklubist/jahisadam.html![]()
Väga selgitavalt mõjub ka pilt. Tänu ikkagist ja ootan klaasiga ahjuust kust kollet ei näe.
Vaidlemine on mõttetu, igale oma. St, et mu meelest need su poolt viidatud Tiileri ahjud on rõvedad. Paljudele meeldivad. Ja probleemi ei ole. Minu jaoks mitte. Avaldan vaid arvamust, mis esindab mu isiklikku maitset ja esteetikat.kaminahi kirjutas:Maitse üle siis vaieldakse
Mine “Ahjud, kaminad, korstnad”
Arendas phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Estonian translation by phpBB Eesti [Exabot] © 2008*-2025