omavalitusus ei luba pikknurgaga käsitöö palkimaja?

Palkmajade teema
icmp128
Uus kasutaja
Uus kasutaja

omavalitusus ei luba pikknurgaga käsitöö palkimaja?

Lugemata postitus Postitas icmp128 »

Tere

Metsaääres asuv krunt mis jääb olemasoleva põllupealse kinnisvara arenduse kõrvale.
Üldplaneeringus on tiheasustus. Öeldi vallast pikknurka/ümar või tahutud käistöö palki ei pruugita lubada. Lühinurk kandiline saetud või vooder lubatakse.

Mis aluses see keelamine käib oskab keegi öelda? Kõrvalasuvas kinnisvara arenduses on kõrvuti (kõik krohvmajad) erinevad lossid - lamekatused viilkatused ja üldislet välimuselt erinevad.
Kui vallast öeldakse EI mis annaks edasi teha kui ikkagi pikknurka/ümarpalki sinna tahta?
puusepp karla
Uus kasutaja
Uus kasutaja

Re: omavalitusus ei luba pikknurgaga käsitöö palkimaja?

Lugemata postitus Postitas puusepp karla »

On võimalus mja ehitada lühinurkadega e. linnanurgaga. See probleem oli ka esimesel nn. Eesti ajal
di20
Korralik postitaja
Korralik postitaja
On tänanud: 2 korda
On tänatud: 4 korda

Re: omavalitusus ei luba pikknurgaga käsitöö palkimaja?

Lugemata postitus Postitas di20 »

Üldiselt olen ma pika nurgaga käsitöö palkmaja fänn, sest see on minumeelest ainuke õige palkmaja. Samas ei lubaks mina ka pika nurgaga tahumata palkmaja tiheasustusse. See kusagil veel hullem on ei ole mingi argument. Eks me peame püüdlema ikka selle poole, et parem saaks mitte nii, et igaüks teeb mis tahab. Ega sa ju ise ka ei taha, et keegi ehitaks su palkmaja külje alla plekist angaari?
Vasta