Teiste tegemisi hea vaadata jah, aga sa raga oled ju ise ka tegija mees, pane ka vaatamist. Kõik saaks vaatamist .
kena köik
Lugemata postitus Postitas kaminahi »
Lugemata postitus Postitas motamees »
Lugemata postitus Postitas jeff01 »
Ega korralikku pilti polegi. Kena suur ahi oli toas ja vasakul ääres soe sein. Ahi ise soojaks ei läinud, vaid väljaehitis. Väga imeliku ehitusega ahi oli. See polnudki nii suur häda, et ahi oli imelik. Suur häda oli see, et kolle kukkus sisse ja tõmbega oli algusest peale probleeme.kaminahi kirjutas:... võiks olla pilt ka eelmise meistri variandist...
Kindlasti mitte jah, Vabandan kui mu jutust selline mulje jäi et kõiki ühe vitsaga löön. Lihtsalt on ka nende seas "meistreid"kaminahi kirjutas:Staaziga pottsepad ei ole kõik ühe mütsiga löödud.
Hüütanen nagu arvab nüüd, et järelpõlemist ei toimu. Tegelikult ju toimub küll (olen oma ahjul seda jälginud), aga ilmselt on seda tavalisel kütjal/ahjukasutajal raske saavutada. Nii ilmselt ei peetagi seda enam vajalikuks. Sellest ka minu tehtud ahjude (välja arvatud esimene) ülemised osad lähtuvad. Teen nii, et gaasidel oleks mugav "voolata".jeff01 kirjutas:Kas ma saan õigesti aru, et järelpõlemiskambrit kui sellist vist nagu pole? Kivide ridu justkui oleks. (Ma ei ütle et se midagimoodi vale oleks vaid pärin) Teise ahju puhul vähemalt tundub et viid tasapidi kokku ja kahele poole lahku külgede vahele?
Ja esimese ahju puhul ei saanud ma päris täpselt aru mis moodi lõõrid on. Tuleb peaaegu ...
Lugemata postitus Postitas juhan »
lill kirjutas:ma olen harjunud, et pool eestit on troppe täis aga lootsin, et mõni asjalikum klemm on ka siin olemasjuhan kirjutas:ei ole spetsialist,aga rippkamin ja muud teadmised asjast.Ei saa aru ja mõtlen,et polegi tegemist naesterahvaga,vaid transvestiidiga!
Lugemata postitus Postitas K-ahjur »
Lugemata postitus Postitas stupiduser »
Lugemata postitus Postitas Leevi »
Venemaal toodetakse shamotti tegelikult väga rikkalikus valikus. Sh kõikvõimalikke mooduleid jne. Meile lihtsalt tuuakse tühist sortimenti S(h)A seeriast. Eks siinse turu väiksus määra tarne ja sortimendi kesisuse.motamees kirjutas:Meil vist enamuses vene samott. Vene tootjat võimatu mõjutada.
Osa kive on ju otsast kaldesse lõigatud. Siis peaks ju ka teistpidi "lössis" kive tootma hakkama.
Mine “Ahjud, kaminad, korstnad”
Arendas phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Estonian translation by phpBB Eesti [Exabot] © 2008*-2025