Kui suur on plaatija tööriistade kulu
siseviimistlustöödega seonduv arutelu. Siia ei postita tööotsimisi ja -pakkumisi!
Re: Kui suur on plaatija tööriistade kulu
Lugemata postitus Postitas stc 101 »
Imelik arusaam on mõnel, et kui rellakaga lõigata, siis jäävad lõikenurgad katte alt näha! Sama rumal vastus oleks, et freesid augu ja pool avaust jääb katte alt näha! koomikud!
Elektrikud ei peaks ültse teemas kommima, kuna teie ala mehed on küll maalrite, plaatijate nuhtlus oma pidevate lõpetamata otstega. Kui ei ole lõpetamata või panemata, siis valesse kohta suudate ikka midagi vedada! Ära pikka viha pea!
Teema alguse poole tuli jutuks ka klinkerplaadile ava tegemisest. Palun seletada mulle ilma relakata augu tegemine lahti kui plaat liimimata on! Kas tõesti on mingid ime freesid turule tulnud!
Elektrikud ei peaks ültse teemas kommima, kuna teie ala mehed on küll maalrite, plaatijate nuhtlus oma pidevate lõpetamata otstega. Kui ei ole lõpetamata või panemata, siis valesse kohta suudate ikka midagi vedada! Ära pikka viha pea!
Teema alguse poole tuli jutuks ka klinkerplaadile ava tegemisest. Palun seletada mulle ilma relakata augu tegemine lahti kui plaat liimimata on! Kas tõesti on mingid ime freesid turule tulnud!
-
- Ehitusguru
- On tänanud: 7 korda
- On tänatud: 39 korda
Lugemata postitus Postitas Andresto »
Tere! Sa stc 101, oled ise imelik oma rellakaga jutuga! Muidugi, et pole eriti muid variante klinkrisse avade tegemisel, kui rellakas või muu el.teemant lõikur! Seintesse lasevad plaatijad avasid, ikka vaid augufreesiga! Mitte, et ei saaks ka rellakaga, teemanttrossi või lendteraga ja ava tuleb samuti korrektne, millega iga elektrik, san.tehnik rahule jääb, aga nende riistade kasutamine seinaplaatidel, on juba eilne päev. Voolikuga vesiloodi, ju ka enam ammu ei kasuta, ripub garaazi seinal ja läheb muuseumi! Ära pikka viha siis pea ja rellata aga edasi, kui sulle nii sobilik! Milles elektrik süüdi, ei saanud küll aru!? Andres
-
- Ehitusspets
- On tänanud: 1 korda
- On tänatud: 4 korda
Lugemata postitus Postitas ats »
Asi läheb juba näotuks.Las igaüks teeb nii,nagu tal meeldib-peaasi et tulemus on korrektne.Olen näinud ÕPPIND MEHE rellakaga tehtud avasi mis millegi poolest ei jää freesiga tehtule alla.Kellele ema ,kellele tütar.
PS. Ise kasutan freesi.

Siseviimistlus, Plaatimine. 5084218 +358465675729
Vaatamist http://fotoalbum.ee/photos/Transit/sets/689453
Vaatamist http://fotoalbum.ee/photos/Transit/sets/689453
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas Külaline »
stc 101 kirjutas: Ära pikka viha pea!

Aga palun - ainult üks NÄIDE- lihtne aga tõhus.stc 101 kirjutas:
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas natshalnik »
Tänu kasutaja "isetean" sai ka uuritud björnkläderi tooteid. Ostsin sealt novembris poistele talveriided, mis olid päris hea hinnaga ja peavad siiani ka vastuIsetean kirjutas:Aprillis 2008 sai oma 6-le mehele ostetud http://www.bjornklader.ee/index.php?topMenuId=164
EHITUS: Nice lk 15-18
Seal olevad beežikad püxid mustade põlvekaitsmetega. Siiani pole keegi uusi küsinud. Kestavad tipp-topp.
Tegeleme üldehituse- kui ka siseviimistlusega (o-st võtmeteni) nii et saavad nii betooni kui ka eelpool mainitud pahtlitolmu ja riided kestavad

Seal majaka tänava kaupluses olid ka kindad ja jalanõud, mida mujal pole näinud. Üks hea teenus on neil ka - tellisin endale portsu logosid, mida nad säilitavad enda juures ja kui mul mõni mees poodi läheb ning riided ära valib, siis panevad logo ooteajaga peale!

Igatahes soovitan!
Terv,
Peeter (ühest viimistlusfirmast)

-
- külaline
Lugemata postitus Postitas Külaline »
2x2 üritab ennast näidata kõva mehena.Natuke nadilt kukub see sul välja.Sinusugused it nohkarid,kes päevast päeva ekraani ees perset laiaks istuvad ei saagi aru mida tähendab raske füüsiline töö.
Kõike ei saagi võtta üheselt,objektid on erinevad .
PS olen naisterahvas.
Kõike ei saagi võtta üheselt,objektid on erinevad .
PS olen naisterahvas.
-
- -
- On tänanud: 58 korda
- On tänatud: 63 korda
Lugemata postitus Postitas 2korda2 »
lgp. anonüümne naisterahvas.
Ilmselt me ei ole tuttavad, vastasel korral ei arvaks Te, et ma raskest füüsilisest tööst midagi ei tea. See, et ma igapäevase leiva (ja vorsti) peaga teenin, tuleneb lihtsalt sellest, et mind on õnnistatud peaga (ja töövõimega), mis võimaldab teenida märksa rohkem, kui keskmine füüsilise töö tegija. Aga jõudu inimeste sildistamisel - see on netidiskussioonide võidu võti!
Minu eelmisest postitusest siin teemas on möödas pea 11 kuud. Ehitusturu seis on hetkel ehk napilt parem kui tollal. Vähemalt eramute osas on hakatud jälle ehitama. Lisaks on ehk mingi osa "ehitajaid" turult kadunud. Kas tegijatel on kuluarvestuse kohapealt selle aja jooksul midagi muutunud?
Ilmselt me ei ole tuttavad, vastasel korral ei arvaks Te, et ma raskest füüsilisest tööst midagi ei tea. See, et ma igapäevase leiva (ja vorsti) peaga teenin, tuleneb lihtsalt sellest, et mind on õnnistatud peaga (ja töövõimega), mis võimaldab teenida märksa rohkem, kui keskmine füüsilise töö tegija. Aga jõudu inimeste sildistamisel - see on netidiskussioonide võidu võti!
Minu eelmisest postitusest siin teemas on möödas pea 11 kuud. Ehitusturu seis on hetkel ehk napilt parem kui tollal. Vähemalt eramute osas on hakatud jälle ehitama. Lisaks on ehk mingi osa "ehitajaid" turult kadunud. Kas tegijatel on kuluarvestuse kohapealt selle aja jooksul midagi muutunud?
-------
"You're working hard, I'm not, and in 100 years, we'll both be dead." - Wally
"You're working hard, I'm not, and in 100 years, we'll both be dead." - Wally
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas anonym »
Lugesin, mõtlesin ja seedisin seda teemat ja jõudsin järeldusele, et olen selgelt teemaalgatajaga ühel nõul. Mulle tundub samuti, ning olgu see teema selle tõestuseks, et ehitusfirmad teevad oma pakkumised suuresti kõhutunde pealt. Heal juhul aastas korra ehk vaatavad kas seis on punases või mustas ning selle põhjal korrigeerivad oma hindu, kui heaks arvavad. Mille tõttu täpselt ollakse punases või mustas, nad ei tea, tegureid on ju NII palju, et neid kõiki kokku arvestama hakata. Pigem moodustavad hinna leib,või,vorst ja kurk, kuid sellise arvepidamise suur miinus on see, et süües kasvab isu ning peatselt asendab leiva-vorsti pliin ja kalamari. Ehitusfirmades on kõiksugu tööde hinnad sellisel "loomulikul" moel ajapikku paika loksunud ja neidsamu tariife võtavad aluseks siis ka omaette tegutsevad "spetsialistid".
Mine “Siseviimistlus, värvid, plaatimistööd”
Hüppa
- Ehitusfoorum
- ↳ Üldfoorum
- ↳ Ahjud, kaminad, korstnad
- ↳ Aiad, väravad
- ↳ Aknad, uksed
- ↳ Betoon ja betoonitooted
- ↳ Ehitustööriistad
- ↳ Ehitusmaterjalid
- ↳ Elekter, elektriseadmed
- ↳ Energiamärgis ja energiaaudit