Sooviks siis saada teada Teie mõtteid.
Lugemata postitus Postitas Külaline »
Lugemata postitus Postitas Hiid »
Lugemata postitus Postitas ifffff »
Lugemata postitus Postitas coachman »
Lugemata postitus Postitas lMaxl »
Lugemata postitus Postitas viljar »
Kui pole eesmärk ise teha, siis Tallinnas vineeri ja mööblikombinaadi majas on mingi vabrikupoe moodi asi. Seal olen pooltooteid müügil näinud. Sealhulgas ka siis erineva läbimõõdu ja paksusega ümmargusi vineeriplaate. Hinda ja seda, kas neid hetkel on, ei oska kahjuks öelda.Külaline kirjutas:Tervist. Plaan on hakata tegeme taburette. Jalad olemas aga pealmisi plaate pole. Kõige parem oleks muidugi lõigata tahvlist välja enam vähem ümmargune plaat ja see omakorda treipingi vahele, ja ääred üle treida, et jääks ilus ümmargune. Treipink aga puudub. Ülafreesiga mõtlesin kuidagi välja freesida aga mis moodi. Lõikaks hoopis tikksaega välja mööda joont ja laseks freesiga üle või ma ei teagi.
Lugemata postitus Postitas di20 »
Lugemata postitus Postitas Külaline »
viljar kirjutas:Kui pole eesmärk ise teha, siis Tallinnas vineeri ja mööblikombinaadi majas on mingi vabrikupoe moodi asi. Seal olen pooltooteid müügil näinud. Sealhulgas ka siis erineva läbimõõdu ja paksusega ümmargusi vineeriplaate. Hinda ja seda, kas neid hetkel on, ei oska kahjuks öelda.Külaline kirjutas:Tervist. Plaan on hakata tegeme taburette. Jalad olemas aga pealmisi plaate pole. Kõige parem oleks muidugi lõigata tahvlist välja enam vähem ümmargune plaat ja see omakorda treipingi vahele, ja ääred üle treida, et jääks ilus ümmargune. Treipink aga puudub. Ülafreesiga mõtlesin kuidagi välja freesida aga mis moodi. Lõikaks hoopis tikksaega välja mööda joont ja laseks freesiga üle või ma ei teagi.
Lugemata postitus Postitas viljar »
Vineeri tänavalKülaline kirjutas:viljar kirjutas:Kui pole eesmärk ise teha, siis Tallinnas vineeri ja mööblikombinaadi majas on mingi vabrikupoe moodi asi. Seal olen pooltooteid müügil näinud. Sealhulgas ka siis erineva läbimõõdu ja paksusega ümmargusi vineeriplaate. Hinda ja seda, kas neid hetkel on, ei oska kahjuks öelda.
Tänud vastajatele. Kus kandis see mööblikombinaat asub tallinnas? Äkki teab keegi isegi aadressi.
Lugemata postitus Postitas Taburett »
Arendas phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Estonian translation by phpBB Eesti [Exabot] © 2008*-2025